reklama
Ja też tak pomyslałam, że jakby jakimś cudem @ nie przyszła to zatestuje w 1 dzień wiosny [emoji6]Również trzymam kciuki żeby @ nie przyszła! u mnie też w niedzielę termin @ także testowanie w poniedziałek lub wtorek
Queen, ale wam zazdroszczę takiej pogody!! [emoji6] oby i do nas szybko zawitała! [emoji3] kurczę, nieciekawie z tym finansowaniem ale ja wierze, że zdążycie nawet z rodzeństwem!!Witam się i ja już późniejsza pora w Brytanii kolejny tydzień ze słońcem i +16 [emoji7][emoji7] dziś pierwszy obiad zjedliśmy z M w ogródku ! Dobrze ze pogoda piękna bo humor już nie bardzo ... dziś czytałam w lokalnej gazecie ze nasze hrabstwo wycofuje się z finansowania ivf !! Normalnie jak przeczytałam pierwsze akapity to wpadłam w rozpacz !! Na szczęście doczytałam ze ustawa wchodzi w życie z dniem 1.04.2019 wiec jest nadzieja ze uda nam się jeszcze rodzeństwo "załatwić" jak uda się pierwsze podejście od razu, za rządowe pieniądze. A w zasadzie za nasze podatki .... Ehh No nic muszę sie tego trzymać ...
@marc Wszystkiego najlepszego !! [emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dziewczynki na szpitalu po zastrzyki dla męża,ostry napad rwy kulszowej leży od wczoraj także super,oby za 10dni mu przeszło,też nie mogę się doczekać wiosny
Oj to zdrówka dla męża !!
Czesc dziewczyny, u mnie wiosna pelna para spacerki i spacerki mlody grzeczny, wazy juz 4600, mial kaszelek i glutki w nosku i bylismy z nim u pediatry w piatek, ale osluchowo czysto usmiecha sie ciagle i tylko cyc i cyc, na dworze ciagle spi, moznaby z nim spacerowac 24 godziny z przerwami na jedzenie i przewijanie u nas zaczynaja sie imprezki, roczek, dwa razy chrzciny, komunia i 18-tka, masakra a na jesieni lub latem my bedziemy chrzcic malego
marc
Fanka BB :)
Marc spełnienia marzeń (a szczególnie tego jednego). tak poza tym zobaczyłam na fb, że mamy jedną koleżankę wspólną. Świat jest mały !
Antonia- dziękuję za wykresik kochana.
MamaElusi, 7 miesięcy to jeszcze nie tak dużo, choć wiem jak ci ciężko. Ja moich chłopców ustrzeliłam za pierwszym podejściem i taka byłam hop do przodu że i z trzecim się uda. Teraz mam 10 cykl i usiadłam na d***e. Oj bolało.
Ooo która :-)? dziękuje bardzo :-*
Witam się i ja już późniejsza pora w Brytanii kolejny tydzień ze słońcem i +16 [emoji7][emoji7] dziś pierwszy obiad zjedliśmy z M w ogródku ! Dobrze ze pogoda piękna bo humor już nie bardzo ... dziś czytałam w lokalnej gazecie ze nasze hrabstwo wycofuje się z finansowania ivf !! Normalnie jak przeczytałam pierwsze akapity to wpadłam w rozpacz !! Na szczęście doczytałam ze ustawa wchodzi w życie z dniem 1.04.2019 wiec jest nadzieja ze uda nam się jeszcze rodzeństwo "załatwić" jak uda się pierwsze podejście od razu, za rządowe pieniądze. A w zasadzie za nasze podatki .... Ehh No nic muszę sie tego trzymać ...
@marc Wszystkiego najlepszego !! [emoji173]
A Nie jest tak, ze dostajesz dofinansowanie na ivf tylko na pierwsze dziecko? U nas tak jest...... jak poszłam do lekarza i powiedziałam, ze nie moge zajść w ciąże to powiedziano mi, ze nawet spotkanie w fertility clinic mi sie nie należy, bo juz mam dziecko
A Nie jest tak, ze dostajesz dofinansowanie na ivf tylko na pierwsze dziecko? U nas tak jest...... jak poszłam do lekarza i powiedziałam, ze nie moge zajść w ciąże to powiedziano mi, ze nawet spotkanie w fertility clinic mi sie nie należy, bo juz mam dziecko
To prawda jeśli masz dzieci ro ivf ci się nie należy. Ale ja tu mówiąc o rodzeństwie mam ma myśli mrozaczki zostawione na później ;-) łatwiej zapłacić £900 niż za cała procedurę w uk w pl. Także to miałam na myśli ;-)
oczekiwanie
Aniu nawet tak nie pisz.Hmm, dopada mnie zwątpienie... Czekam na okres i lecę na hsg i pewnie się z Wami pożegnam...
Dziewczyny ja dzisiaj musiałam zrobić rtg. Zattzasnelam sobie drzwi od auta na palcu. Palec pekniety i paznokieć do wymiany. Ból taki, że myślałam, że zwymuituje z bólu .
Napiszcie mi proszę do którego dc progesteron bo miałam dzisiaj w 21 ale za dużo wrażeń było
Emsi*
Dziewczyny u nas chyba się udało ))))Zobacz załącznik 798575
Gratulacje !!! [emoji7]
Wow szacun [emoji39]
Dziewczyny wiadomo ile jest listopadówek? Rekord jest?
Hop hop listopadowki chodźcie do nas z fluidkami. Jeszcze tu nas sporo zostało[emoji2]. Fluidki się bardzo przydadzą[emoji1]
Ja tez rozsyłam fluidki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama
Carmen24
Ogolnie bierzesz po przebytej owu i przez 10 dni.Aniu nawet tak nie pisz.
Dziewczyny ja dzisiaj musiałam zrobić rtg. Zattzasnelam sobie drzwi od auta na palcu. Palec pekniety i paznokieć do wymiany. Ból taki, że myślałam, że zwymuituje z bólu .
Napiszcie mi proszę do którego dc progesteron bo miałam dzisiaj w 21 ale za dużo wrażeń było
Jesli test pozytywny to nie odkladasz a bierzesz dalej.
Ojjjja wspolczuje palucha,musialo bolec
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom