reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Współczuję kochana... :(
Co do progesteronu to 20-23 dc według zaleceń Pani Doktor ;)
A co do mnie to mam coraz mniej złudzeń... dziś byłam u mojej internistki... Wszystkie wyniki oki. Morfologia, cukier, cholesterol... wszystko super :( tylko progesteron, prolaktyna, estradiol... tylko??? Przecież to dla mnie najważniejsze... :( :( :( według niej powinnam odpuścić :( bo jak jest mi źle psychicznie to i fizycznie siadam... błędne koło...
Boże Aniu nie wiedziałam że tak źle. Przemyśl wszystko sobie na spokojnie. Dochodzę do wniosku że się z tym strasznie męczysz;(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny ja po pracy, jakoś mnie głowa dzisiaj bolała.
Marc wszystkiego co najlepsze, pięknych II kresek oraz spełnienia reszty marzeń. :):)
StorAnia może odpocznij na jakiś czas, ochłoń, obierz jakiś plan i działaj dalej. :)

Współczuję kochana... :(
Co do progesteronu to 20-23 dc według zaleceń Pani Doktor ;)
A co do mnie to mam coraz mniej złudzeń... dziś byłam u mojej internistki... Wszystkie wyniki oki. Morfologia, cukier, cholesterol... wszystko super :( tylko progesteron, prolaktyna, estradiol... tylko??? Przecież to dla mnie najważniejsze... :( :( :( według niej powinnam odpuścić :( bo jak jest mi źle psychicznie to i fizycznie siadam... błędne koło...
Ania spokojnie. W pewnym wieku hormony nie te [emoji12] ja estradiol niższy niż normy dla kobiet po menopauzie, progesteron za niski zarówno w 3dc jak i 7 dpo, prolaktyna zbyt wysoka. Piszesz ze inne badania w normie. U mnie jeszcze cholesterol zbyt wysoki. Ja jedynie wiem ze jajowody drozne ale co z tego jak centymetrowa dziura w macicy. Jak ją zszyją to znowu będę droznosc musiała sprawdzić, bo po operacji mogą powstać zrosty. Ale nikt mi nie powiedział ze nie mam szans. Także [emoji110] . Dinozaury muszą trzymać się razem. [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Męczą mnie te badania, latanie po lekarzach, stres w pracy... Ale już niedługo będzie lepiej. Od pierwszego kwietnia rozpoczynamy sezon weekendów na działce i naładuję moje baterie. Słońca mi trzeba!!! I zielonki, i kwiatów, i ogródka!!!
Żeby @ przyszła i zrobić to hsg, mieć wynik, a nie ciągle się bujać bez sensu...
Na ten piątek wzięłam urlop i jadę na jeden dzień na moją wieś :D myślę, że będzie lepiej ;)
Odpocznij od wszystkiego. Słoneczko naładuje cie;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry