reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Współczuję kochana... :(
Co do progesteronu to 20-23 dc według zaleceń Pani Doktor ;)
A co do mnie to mam coraz mniej złudzeń... dziś byłam u mojej internistki... Wszystkie wyniki oki. Morfologia, cukier, cholesterol... wszystko super :( tylko progesteron, prolaktyna, estradiol... tylko??? Przecież to dla mnie najważniejsze... :( :( :( według niej powinnam odpuścić :( bo jak jest mi źle psychicznie to i fizycznie siadam... błędne koło...
Boże Aniu nie wiedziałam że tak źle. Przemyśl wszystko sobie na spokojnie. Dochodzę do wniosku że się z tym strasznie męczysz;(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny ja po pracy, jakoś mnie głowa dzisiaj bolała.
Marc wszystkiego co najlepsze, pięknych II kresek oraz spełnienia reszty marzeń. :):)
StorAnia może odpocznij na jakiś czas, ochłoń, obierz jakiś plan i działaj dalej. :)

Współczuję kochana... :(
Co do progesteronu to 20-23 dc według zaleceń Pani Doktor ;)
A co do mnie to mam coraz mniej złudzeń... dziś byłam u mojej internistki... Wszystkie wyniki oki. Morfologia, cukier, cholesterol... wszystko super :( tylko progesteron, prolaktyna, estradiol... tylko??? Przecież to dla mnie najważniejsze... :( :( :( według niej powinnam odpuścić :( bo jak jest mi źle psychicznie to i fizycznie siadam... błędne koło...
Ania spokojnie. W pewnym wieku hormony nie te [emoji12] ja estradiol niższy niż normy dla kobiet po menopauzie, progesteron za niski zarówno w 3dc jak i 7 dpo, prolaktyna zbyt wysoka. Piszesz ze inne badania w normie. U mnie jeszcze cholesterol zbyt wysoki. Ja jedynie wiem ze jajowody drozne ale co z tego jak centymetrowa dziura w macicy. Jak ją zszyją to znowu będę droznosc musiała sprawdzić, bo po operacji mogą powstać zrosty. Ale nikt mi nie powiedział ze nie mam szans. Także [emoji110] . Dinozaury muszą trzymać się razem. [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Męczą mnie te badania, latanie po lekarzach, stres w pracy... Ale już niedługo będzie lepiej. Od pierwszego kwietnia rozpoczynamy sezon weekendów na działce i naładuję moje baterie. Słońca mi trzeba!!! I zielonki, i kwiatów, i ogródka!!!
Żeby @ przyszła i zrobić to hsg, mieć wynik, a nie ciągle się bujać bez sensu...
Na ten piątek wzięłam urlop i jadę na jeden dzień na moją wieś :D myślę, że będzie lepiej ;)
Odpocznij od wszystkiego. Słoneczko naładuje cie;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry