reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam wszystkie staraczki!
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na dołączenie do Was :) w końcu do mnie dotarło, że potrzebuję wsparcia bo powoli zaczyna mnie sytuacja dobijać :(
Jestem mamą 3,5 letniej córki i od 7 miesięcy bezowocnie staramy się dla niej o rodzeństwo. W przypadku pierwszej ciąży "zaskoczyło" w 4. cyklu a teraz już powoli tracę nadzieję. Nie mam problemów z wyznaczeniem dni płodnych, za każdym razem trafiamy w owulację a ciąży wciąż brak :( mam dzisiaj kontrolną wizytę u gina więc zobaczę czy będzie miał jakiś nowy pomysł.

Witaj [emoji6] jakbym czytała o sobie.. z tym, że ja mam 3,5 letniego syna i u mnie 8cs.. który dzień cyklu u ciebie? Napisz jak po wizycie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj [emoji6] jakbym czytała o sobie.. z tym, że ja mam 3,5 letniego syna i u mnie 8cs.. który dzień cyklu u ciebie? Napisz jak po wizycie [emoji6]

dziś 24 dzień cyklu i siedzę jak na szpilkach ale czuję, że i tym razem niewypał :/ wizyta dopiero na godz. 17 a ja najchętniej już bym pojechała :p dobrze wiedzieć, że nie jestem sama :)

dziś 24 dzień cyklu i siedzę jak na szpilkach ale czuję, że i tym razem niewypał :/ wizyta dopiero na godz. 17 a ja najchętniej już bym pojechała :p dobrze wiedzieć, że nie jestem sama :)

To trzymam kciuki [emoji6]u mnie 22 dc [emoji3] @ ma przyjść w niedziele bądź w poniedziałek..

Witam się i ja już późniejsza pora ;) w Brytanii kolejny tydzień ze słońcem i +16 [emoji7][emoji7] dziś pierwszy obiad zjedliśmy z M w ogródku ! Dobrze ze pogoda piękna bo humor już nie bardzo ... dziś czytałam w lokalnej gazecie ze nasze hrabstwo wycofuje się z finansowania ivf !! Normalnie jak przeczytałam pierwsze akapity to wpadłam w rozpacz !! Na szczęście doczytałam ze ustawa wchodzi w życie z dniem 1.04.2019 wiec jest nadzieja ze uda nam się jeszcze rodzeństwo "załatwić" jak uda się pierwsze podejście od razu, za rządowe pieniądze. A w zasadzie za nasze podatki .... Ehh No nic muszę sie tego trzymać ...

@marc Wszystkiego najlepszego !! [emoji173]

reklama
Marc spełnienia marzeń (a szczególnie tego jednego). tak poza tym zobaczyłam na fb, że mamy jedną koleżankę wspólną. Świat jest mały !
Antonia- dziękuję za wykresik kochana.
MamaElusi, 7 miesięcy to jeszcze nie tak dużo, choć wiem jak ci ciężko. Ja moich chłopców ustrzeliłam za pierwszym podejściem i taka byłam hop do przodu że i z trzecim się uda. Teraz mam 10 cykl i usiadłam na d***e. Oj bolało.

Do góry