reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@marc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin [emoji512] [emoji322] [emoji323] dużo cierpliwości i siły Ci życzę i przesyłam ekstra fluidki ciążowe aby bobas szybko się pojawił :) [emoji480]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta ja z Wami jestem i Was podczytuje, tylko nie mam co odpisać :( poruszacie tematy na które często gęsto po prostu nie mam odpowiedzi... poza tym mam zajob w pracy, a w miedzy czasie śpię na stojąco i próbuje jakoś popołudniami zregenerować siły.... [emoji42][emoji42][emoji42]

Widzę ze dużo nowych osób dołączyło :) fajnie ze jesteście! :)

@StorAnia wiem, że jest Ci ciężko, ale proszę nie podejmuj pochopnych decyzji. Postaraj się najpierw skonsultować z ta nowa gin, niech ona szczerze powie co robić! Wierze w Ciebie [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie staraczki!
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na dołączenie do Was :) w końcu do mnie dotarło, że potrzebuję wsparcia bo powoli zaczyna mnie sytuacja dobijać :(
Jestem mamą 3,5 letniej córki i od 7 miesięcy bezowocnie staramy się dla niej o rodzeństwo. W przypadku pierwszej ciąży "zaskoczyło" w 4. cyklu a teraz już powoli tracę nadzieję. Nie mam problemów z wyznaczeniem dni płodnych, za każdym razem trafiamy w owulację a ciąży wciąż brak :( mam dzisiaj kontrolną wizytę u gina więc zobaczę czy będzie miał jakiś nowy pomysł.

Witaj !
Zróbcie tez badanie nasienia. U nas syn za pierwszym razem i nie podejrzewałam problemu z nasieniem. Czasem wystarczy trochę wspomóc, jak są obniżone parametry i efekt jest. Ja się przebadałem i wszystko było ok i dopiero później M się zbadał. Ale jak nie chcesz czekać i tracić czasu to możecie się zbadać rownolegle.

@marc najlepszego kochana !!! [emoji253][emoji512][emoji322]

@oczekiwanie współczuje palucha [emoji33] moja szwagierka zrobiła dokładnie to samo ... szybkiej rekonwalescencji !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, gratuluje!!

Lanvin, troszke spadla to fakt, ale szczerze to moja tez w granicach 0.3C sie bujala po owu. Nie chce ci zrobic zludnych nadziei, mysle ze jutro wszystko wyjasni, zobaczymy Czy sie @ pojawi i jak bedzie z tempka.

Oczekiwanie, aż mi sie słabo zrobiło jak sobie wyobraziłam co z palcem zrobilas, mega wspolczuje[emoji33]

Paraplu, piękne to zdjecie z Rotterdamu!! Boszszsz jak ja za morzem/oceanem tęsknie. W tym roku pierwszy raz od 6 lat nie jadę do californii[emoji24][emoji24][emoji24] nie poopalam sie, nie posurfuje, buuuu.

StorAniu, wstrzymaj sie z decyzjami do hsg proszę...wiem, ze moze mi łatwiej powiedzieć niż tobie zrobić, ale ja wierze ze ten wynik nie zamknie Ci drogi do staran[emoji8]

Ja siedzę i próbuje spisać pytania na jutrzejsza wizytę, bo wszystko zapominam potem i jak na złość kartka pusta i pomysłów brak[emoji849]

Marc, tu oficjalnie życzę Tobie dwóch tłustych kreseczek juz w tym cyklu, mam nadzieje ze dong zdziała cuda[emoji176]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję kochana... :(
Co do progesteronu to 20-23 dc według zaleceń Pani Doktor ;)
A co do mnie to mam coraz mniej złudzeń... dziś byłam u mojej internistki... Wszystkie wyniki oki. Morfologia, cukier, cholesterol... wszystko super :( tylko progesteron, prolaktyna, estradiol... tylko??? Przecież to dla mnie najważniejsze... :( :( :( według niej powinnam odpuścić :( bo jak jest mi źle psychicznie to i fizycznie siadam... błędne koło...
Kurde Aniu, przecież to da się wszystko naprawić. Poczekaj na drożność, odpocznij chwilkę i spróbujcie znowu. Wiem, że czas nam ucieka, ale to nasze marzenia nikt nie może nam ich odebrać. Ja czekam na moje, wasze 2 kreski .

Do góry