reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@marc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin [emoji512] [emoji322] [emoji323] dużo cierpliwości i siły Ci życzę i przesyłam ekstra fluidki ciążowe aby bobas szybko się pojawił :) [emoji480]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta ja z Wami jestem i Was podczytuje, tylko nie mam co odpisać :( poruszacie tematy na które często gęsto po prostu nie mam odpowiedzi... poza tym mam zajob w pracy, a w miedzy czasie śpię na stojąco i próbuje jakoś popołudniami zregenerować siły.... [emoji42][emoji42][emoji42]

Widzę ze dużo nowych osób dołączyło :) fajnie ze jesteście! :)

@StorAnia wiem, że jest Ci ciężko, ale proszę nie podejmuj pochopnych decyzji. Postaraj się najpierw skonsultować z ta nowa gin, niech ona szczerze powie co robić! Wierze w Ciebie [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie staraczki!
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na dołączenie do Was :) w końcu do mnie dotarło, że potrzebuję wsparcia bo powoli zaczyna mnie sytuacja dobijać :(
Jestem mamą 3,5 letniej córki i od 7 miesięcy bezowocnie staramy się dla niej o rodzeństwo. W przypadku pierwszej ciąży "zaskoczyło" w 4. cyklu a teraz już powoli tracę nadzieję. Nie mam problemów z wyznaczeniem dni płodnych, za każdym razem trafiamy w owulację a ciąży wciąż brak :( mam dzisiaj kontrolną wizytę u gina więc zobaczę czy będzie miał jakiś nowy pomysł.

Witaj !
Zróbcie tez badanie nasienia. U nas syn za pierwszym razem i nie podejrzewałam problemu z nasieniem. Czasem wystarczy trochę wspomóc, jak są obniżone parametry i efekt jest. Ja się przebadałem i wszystko było ok i dopiero później M się zbadał. Ale jak nie chcesz czekać i tracić czasu to możecie się zbadać rownolegle.

@marc najlepszego kochana !!! [emoji253][emoji512][emoji322]

@oczekiwanie współczuje palucha [emoji33] moja szwagierka zrobiła dokładnie to samo ... szybkiej rekonwalescencji !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, gratuluje!!

Lanvin, troszke spadla to fakt, ale szczerze to moja tez w granicach 0.3C sie bujala po owu. Nie chce ci zrobic zludnych nadziei, mysle ze jutro wszystko wyjasni, zobaczymy Czy sie @ pojawi i jak bedzie z tempka.

Oczekiwanie, aż mi sie słabo zrobiło jak sobie wyobraziłam co z palcem zrobilas, mega wspolczuje[emoji33]

Paraplu, piękne to zdjecie z Rotterdamu!! Boszszsz jak ja za morzem/oceanem tęsknie. W tym roku pierwszy raz od 6 lat nie jadę do californii[emoji24][emoji24][emoji24] nie poopalam sie, nie posurfuje, buuuu.

StorAniu, wstrzymaj sie z decyzjami do hsg proszę...wiem, ze moze mi łatwiej powiedzieć niż tobie zrobić, ale ja wierze ze ten wynik nie zamknie Ci drogi do staran[emoji8]

Ja siedzę i próbuje spisać pytania na jutrzejsza wizytę, bo wszystko zapominam potem i jak na złość kartka pusta i pomysłów brak[emoji849]

Marc, tu oficjalnie życzę Tobie dwóch tłustych kreseczek juz w tym cyklu, mam nadzieje ze dong zdziała cuda[emoji176]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję kochana... :(
Co do progesteronu to 20-23 dc według zaleceń Pani Doktor ;)
A co do mnie to mam coraz mniej złudzeń... dziś byłam u mojej internistki... Wszystkie wyniki oki. Morfologia, cukier, cholesterol... wszystko super :( tylko progesteron, prolaktyna, estradiol... tylko??? Przecież to dla mnie najważniejsze... :( :( :( według niej powinnam odpuścić :( bo jak jest mi źle psychicznie to i fizycznie siadam... błędne koło...
Kurde Aniu, przecież to da się wszystko naprawić. Poczekaj na drożność, odpocznij chwilkę i spróbujcie znowu. Wiem, że czas nam ucieka, ale to nasze marzenia nikt nie może nam ich odebrać. Ja czekam na moje, wasze 2 kreski .

Do góry