Carmen24
Fanka BB :)
Ja owulacje podwjrzewam, ze mialam w 15/16 dc a prog.bralam.dla pewnosci od 19 dc
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chodzi mi o badanie. Na skierowaniu mam po 20dc. Ale do kiedy można je zrobić?Ja owulacje podwjrzewam, ze mialam w 15/16 dc a prog.bralam.dla pewnosci od 19 dc
Ahaha to.sorki zle zrozumialamAle chodzi mi o badanie. Na skierowaniu mam po 20dc. Ale do kiedy można je zrobić?
Witam wszystkie staraczki!
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na dołączenie do Was w końcu do mnie dotarło, że potrzebuję wsparcia bo powoli zaczyna mnie sytuacja dobijać
Jestem mamą 3,5 letniej córki i od 7 miesięcy bezowocnie staramy się dla niej o rodzeństwo. W przypadku pierwszej ciąży "zaskoczyło" w 4. cyklu a teraz już powoli tracę nadzieję. Nie mam problemów z wyznaczeniem dni płodnych, za każdym razem trafiamy w owulację a ciąży wciąż brak mam dzisiaj kontrolną wizytę u gina więc zobaczę czy będzie miał jakiś nowy pomysł.
Nieeee[emoji16]już nieaktualne. @ już zawitałaA mam Cię straszyć?
Kurde Aniu, przecież to da się wszystko naprawić. Poczekaj na drożność, odpocznij chwilkę i spróbujcie znowu. Wiem, że czas nam ucieka, ale to nasze marzenia nikt nie może nam ich odebrać. Ja czekam na moje, wasze 2 kreski .Współczuję kochana...
Co do progesteronu to 20-23 dc według zaleceń Pani Doktor
A co do mnie to mam coraz mniej złudzeń... dziś byłam u mojej internistki... Wszystkie wyniki oki. Morfologia, cukier, cholesterol... wszystko super tylko progesteron, prolaktyna, estradiol... tylko??? Przecież to dla mnie najważniejsze... według niej powinnam odpuścić bo jak jest mi źle psychicznie to i fizycznie siadam... błędne koło...