reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Marc wszystkiego najlepszego!!!!spełnienia marzeń!!
Ja też jestem jeszcze;)
Lanvin ja tez mowie sobie ze nie będę wcześniej testowala.już nigdy bo to pogarsza mój stan psychiczny:Dbędzie dobrze!miłego dnia

reklama
Witam wszystkie staraczki!
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na dołączenie do Was :) w końcu do mnie dotarło, że potrzebuję wsparcia bo powoli zaczyna mnie sytuacja dobijać :(
Jestem mamą 3,5 letniej córki i od 7 miesięcy bezowocnie staramy się dla niej o rodzeństwo. W przypadku pierwszej ciąży "zaskoczyło" w 4. cyklu a teraz już powoli tracę nadzieję. Nie mam problemów z wyznaczeniem dni płodnych, za każdym razem trafiamy w owulację a ciąży wciąż brak :( mam dzisiaj kontrolną wizytę u gina więc zobaczę czy będzie miał jakiś nowy pomysł.

Witajcie;) nie miałam czasu aby pisać- remont widać koniec;) @ już poszła sobie mam nadzieję że ma długo. W środę wizyta u nowego gin mam nadzieję że się wreszcie coś ruszy
emoji173.png
ja już po pracy odpoczywam pisać winko z moim Ł;* szkoda ze działać nie możemy. Przesyłam Wam moje piękne ściany;)

1489350171-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mój gust. Fajnie :)
Dziewczyny u nas chyba się udało :)))))Zobacz załącznik 798575
Nie chyba a napewno. Gratulacje :)
Za niedługo same tu zostaniemy ..... opuszczają nas :-(
Marc jeszcze ja. Jest nas trochę. wszystkiego najlepszego kochana :-) Dziewczyny dacie tabelkę??

Hej!
@Lanvin dopóki nie ma @ to nie ma co rozpaczać. Chyba większość dzieci jest ze "straconych" cykli :) ja nadal trzymam kciuki!!!

@marc masz urodziny? Wszystkiego dobrego i spełnienia najskrytszych marzeń :)

@Mimi2330 gratuluje raz jeszcze :)

@Carmen24 chyba jeszcze nie gratulowała? W takim razie gratulacje! :) zapraszamy do listopadowych mam :)

@Paraplu jestem w szoku! Zrobiłaś to genialnie! Brawo!! Piękna sypialnia!

Podczytuje Was z doskoku. Dziś mam wizytę i proszę o Wasze kciuki :)

Miłego dnia!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Dziekuje [emoji4][emoji5][emoji16] nie moge sie doczekac az bedzie gotowa ale to jeszcze potrwa. Zostalo jeszcze aporo do kupienia a portfel jak na zlosc nie rozmnaza gotowki ;)

@Lanvin kurcze a tak ladnie wygladal ten wykres...

@mfifi04 fiu fiu jaki zdolniacha! Bylam pewna, ze to tapeta bo tak rowno wyszlo [emoji33][emoji7]

A ja wstalam godzine temu [emoji85][emoji33] dopiero sniadanie zjadlam i ide po kawke. Wczoraj byla najpiekniejsza pogoda od jesieni. Chodzilismy w bluzach a nie w kurtkach! [emoji173] korzystajac z pogody pojechalismy obejrzec najwiekszy port w Europie - Rotterdam. Swietna wycieczka, Popcia padla trupem ze zmeczena i nawet glowy nie podniosla jak ja K wolal na wieczorny spacer [emoji23]
7f4583dae2079312fe3308b5c1c1cb87.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje [emoji4][emoji5][emoji16] nie moge sie doczekac az bedzie gotowa ale to jeszcze potrwa. Zostalo jeszcze aporo do kupienia a portfel jak na zlosc nie rozmnaza gotowki ;)

@Lanvin kurcze a tak ladnie wygladal ten wykres...

@mfifi04 fiu fiu jaki zdolniacha! Bylam pewna, ze to tapeta bo tak rowno wyszlo [emoji33][emoji7]

A ja wstalam godzine temu [emoji85][emoji33] dopiero sniadanie zjadlam i ide po kawke. Wczoraj byla najpiekniejsza pogoda od jesieni. Chodzilismy w bluzach a nie w kurtkach! [emoji173] korzystajac z pogody pojechalismy obejrzec najwiekszy port w Europie - Rotterdam. Swietna wycieczka, Popcia padla trupem ze zmeczena i nawet glowy nie podniosla jak ja K wolal na wieczorny spacer [emoji23]
7f4583dae2079312fe3308b5c1c1cb87.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty to dopiero zdolna jesteś;) u mnie dziś też słoneczko ale nie mam takich pięknych widoków:(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kochane :)

@marc najlepsze życzenia dla Ciebie :)
@Paraplu super widok :)
@Lanvin ale numer z tą temperaturą. Chociaż tak jak mowilas od początku, ze to raczej niemożliwe żeby coś wyszło. Mimo tego nadzieja zawsze się pojawia. Będzie dobrze :*

Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki.

Ja się z sobotę obudziłam z bólem gardła i powiekszonym węzłem. Jednak mikstury zadziałały i jest ok. :) jutro mam wizytę. Cieszę się i też zastanawiam jak to będzie. Wczoraj miałam gorszy dzień. Wieczorem się poplakalam. Chyba hormony szaleją, bo wysypalo mnie na plecach strasznie :( mam nadzieję, ze to zniknie.

Dzisiaj przychodzą znajomi w odwiedziny. Koleżanka też w ciąży tydzień starszejniż moja to sobie pogadamy ;)

Do góry