reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Marc wszystkiego najlepszego!!!!spełnienia marzeń!!
Ja też jestem jeszcze;)
Lanvin ja tez mowie sobie ze nie będę wcześniej testowala.już nigdy bo to pogarsza mój stan psychiczny:Dbędzie dobrze!miłego dnia

reklama
Witam wszystkie staraczki!
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na dołączenie do Was :) w końcu do mnie dotarło, że potrzebuję wsparcia bo powoli zaczyna mnie sytuacja dobijać :(
Jestem mamą 3,5 letniej córki i od 7 miesięcy bezowocnie staramy się dla niej o rodzeństwo. W przypadku pierwszej ciąży "zaskoczyło" w 4. cyklu a teraz już powoli tracę nadzieję. Nie mam problemów z wyznaczeniem dni płodnych, za każdym razem trafiamy w owulację a ciąży wciąż brak :( mam dzisiaj kontrolną wizytę u gina więc zobaczę czy będzie miał jakiś nowy pomysł.

Witajcie;) nie miałam czasu aby pisać- remont widać koniec;) @ już poszła sobie mam nadzieję że ma długo. W środę wizyta u nowego gin mam nadzieję że się wreszcie coś ruszy
emoji173.png
ja już po pracy odpoczywam pisać winko z moim Ł;* szkoda ze działać nie możemy. Przesyłam Wam moje piękne ściany;)

1489350171-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mój gust. Fajnie :)
Dziewczyny u nas chyba się udało :)))))Zobacz załącznik 798575
Nie chyba a napewno. Gratulacje :)
Za niedługo same tu zostaniemy ..... opuszczają nas :-(
Marc jeszcze ja. Jest nas trochę. wszystkiego najlepszego kochana :-) Dziewczyny dacie tabelkę??

Hej!
@Lanvin dopóki nie ma @ to nie ma co rozpaczać. Chyba większość dzieci jest ze "straconych" cykli :) ja nadal trzymam kciuki!!!

@marc masz urodziny? Wszystkiego dobrego i spełnienia najskrytszych marzeń :)

@Mimi2330 gratuluje raz jeszcze :)

@Carmen24 chyba jeszcze nie gratulowała? W takim razie gratulacje! :) zapraszamy do listopadowych mam :)

@Paraplu jestem w szoku! Zrobiłaś to genialnie! Brawo!! Piękna sypialnia!

Podczytuje Was z doskoku. Dziś mam wizytę i proszę o Wasze kciuki :)

Miłego dnia!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Dziekuje [emoji4][emoji5][emoji16] nie moge sie doczekac az bedzie gotowa ale to jeszcze potrwa. Zostalo jeszcze aporo do kupienia a portfel jak na zlosc nie rozmnaza gotowki ;)

@Lanvin kurcze a tak ladnie wygladal ten wykres...

@mfifi04 fiu fiu jaki zdolniacha! Bylam pewna, ze to tapeta bo tak rowno wyszlo [emoji33][emoji7]

A ja wstalam godzine temu [emoji85][emoji33] dopiero sniadanie zjadlam i ide po kawke. Wczoraj byla najpiekniejsza pogoda od jesieni. Chodzilismy w bluzach a nie w kurtkach! [emoji173] korzystajac z pogody pojechalismy obejrzec najwiekszy port w Europie - Rotterdam. Swietna wycieczka, Popcia padla trupem ze zmeczena i nawet glowy nie podniosla jak ja K wolal na wieczorny spacer [emoji23]
7f4583dae2079312fe3308b5c1c1cb87.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje [emoji4][emoji5][emoji16] nie moge sie doczekac az bedzie gotowa ale to jeszcze potrwa. Zostalo jeszcze aporo do kupienia a portfel jak na zlosc nie rozmnaza gotowki ;)

@Lanvin kurcze a tak ladnie wygladal ten wykres...

@mfifi04 fiu fiu jaki zdolniacha! Bylam pewna, ze to tapeta bo tak rowno wyszlo [emoji33][emoji7]

A ja wstalam godzine temu [emoji85][emoji33] dopiero sniadanie zjadlam i ide po kawke. Wczoraj byla najpiekniejsza pogoda od jesieni. Chodzilismy w bluzach a nie w kurtkach! [emoji173] korzystajac z pogody pojechalismy obejrzec najwiekszy port w Europie - Rotterdam. Swietna wycieczka, Popcia padla trupem ze zmeczena i nawet glowy nie podniosla jak ja K wolal na wieczorny spacer [emoji23]
7f4583dae2079312fe3308b5c1c1cb87.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty to dopiero zdolna jesteś;) u mnie dziś też słoneczko ale nie mam takich pięknych widoków:(

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kochane :)

@marc najlepsze życzenia dla Ciebie :)
@Paraplu super widok :)
@Lanvin ale numer z tą temperaturą. Chociaż tak jak mowilas od początku, ze to raczej niemożliwe żeby coś wyszło. Mimo tego nadzieja zawsze się pojawia. Będzie dobrze :*

Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki.

Ja się z sobotę obudziłam z bólem gardła i powiekszonym węzłem. Jednak mikstury zadziałały i jest ok. :) jutro mam wizytę. Cieszę się i też zastanawiam jak to będzie. Wczoraj miałam gorszy dzień. Wieczorem się poplakalam. Chyba hormony szaleją, bo wysypalo mnie na plecach strasznie :( mam nadzieję, ze to zniknie.

Dzisiaj przychodzą znajomi w odwiedziny. Koleżanka też w ciąży tydzień starszejniż moja to sobie pogadamy ;)

Do góry