Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Jezu to faktycznie racje glodowe
Ja zawsze czekałam na temp. Właśnie do 16dpo... w tym cyklu tak samo było, dopiero jak 17dpo nie spadła to testowałamSkoro temperatura tak gwałtownie spadła, to myślę, że tak jestem zła na siebie, że sobie niepotrzebnie nadzieję zrobiłam, chociaż wiedziałam, że to niemożliwe... Już w żadne objawy ani temperaturę nie uwierzę, o ile nie będą się trzymać przynajmniej do 16dpo.
Mi w 1 cyklu z clo... kolejne cykle już krótsze, chyba organizm musiał się u mnie dostosowaćDziewczyny czy którejś z Was po clo opoznila się @ i nie była to ciąża?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze dlugoooo będę. [emoji12]Za niedługo same tu zostaniemy ..... opuszczają nas :-(
No dlatego więcej już się nie nastawie, nie ma sensu. Ale tak wszystkie pisały, że uwierzyłam w niepokalane poczęcie...Ja zawsze czekałam na temp. Właśnie do 16dpo... w tym cyklu tak samo było, dopiero jak 17dpo nie spadła to testowałam