reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie martw się, ja wciąż jestem...

i jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!! Życzę słodkiego, różowego bobaska na kolejne urodziny [emoji8] [emoji8] [emoji512] (na fb nie chciałam pisać) [emoji14]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziękuje :-*

Marc, damy radę jakoś ! Jestem ja, Paraplu, ukryta Windy [emoji23] i inne super dziewczyny [emoji6]
Lanvin, myslisz że @ jednak przyjdzie? [emoji53]
Mimi, moje gratulacje [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro temperatura tak gwałtownie spadła, to myślę, że tak :( jestem zła na siebie, że sobie niepotrzebnie nadzieję zrobiłam, chociaż wiedziałam, że to niemożliwe... Już w żadne objawy ani temperaturę nie uwierzę, o ile nie będą się trzymać przynajmniej do 16dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Marc dolaczam się do życzeń.
Ja cos czuje ze dolacze do dinozaurów. Najgorsze te czekanie na @ ta nadzieja ze może nie przyjdzie

Skoro temperatura tak gwałtownie spadła, to myślę, że tak :( jestem zła na siebie, że sobie niepotrzebnie nadzieję zrobiłam, chociaż wiedziałam, że to niemożliwe... Już w żadne objawy ani temperaturę nie uwierzę, o ile nie będą się trzymać przynajmniej do 16dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png
A moze jeszcze podskoczy !!!!
Ile jestes po.owu ??? 8 dni ?? Moze cos lub ktos sie.zagniezdza [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!
@Lanvin dopóki nie ma @ to nie ma co rozpaczać. Chyba większość dzieci jest ze "straconych" cykli :) ja nadal trzymam kciuki!!!

@marc masz urodziny? Wszystkiego dobrego i spełnienia najskrytszych marzeń :)

@Mimi2330 gratuluje raz jeszcze :)

@Carmen24 chyba jeszcze nie gratulowała? W takim razie gratulacje! :) zapraszamy do listopadowych mam :)

@Paraplu jestem w szoku! Zrobiłaś to genialnie! Brawo!! Piękna sypialnia!

Podczytuje Was z doskoku. Dziś mam wizytę i proszę o Wasze kciuki :)

Miłego dnia!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

reklama
@marc wszystkiego co najlepsze!!! Przedewszystkim zdrówka życzę a reszta przyjdzie sama ....nawet sie nie obejrzysz a i Tobie ukażą sie piękne dwie kreseczki ....
:-) :-*
@Mimi2330 Gratulacje sliczne kreseczki namalowala twoja kruszynka rosnijcie zdrowo !!!! :)
@Antonia2016 jak sie czujesz?kiedy planujesz wizyte na.kwiecień dopiero???
@Lanvin ,@siwa84 życzę Wam aby @@@ zapomniała o Was na pare miesięcy no bo po co Wam ona:biggrin2:
:biggrin2::biggrin2:
Ja zaczelam nowy cykl to juz 4 albo dopiero 4 :-p poki co jest z górki gorzej będzie w drugiej polowie cyklu kiedy to znów bedzie wielkieeeeee oczekiwanie .... :wink:no ale tak to juz niestety wszystko sie toczy i nie jesteśmy w stanie tego zmienic niestety :-) pozdrawiam cale grono naszego forum i zycze milego dzionka ;-) ;):happy::happy2:

Do góry