reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Naprawdę zbudowalysmy tu niemałe napięcie. Wspaniała historia eveee :)
Bertha.. Pomyslalam dokładnie tak, jak moja przedmowczyni "takie niespodzianki lubia kończyć sie niespodziankami" :) i tego Ci zycze :)
A Tobie Paraplu.. Żebyś w sobotę zobaczyła serduszko <3 :)

reklama
Wizyta w sobote [emoji33][emoji33][emoji33] wg owulki termin mam na 19 stycznia :)
Kochana to trzymamy kciuki!!!!

Ja w ciąży z synkiem plamilam 3x strach niesamowity... :( 9 ,11 ,13 tydz. Okazało się ze zrobiła mi się jakas rana razaz przy wejściu.. do dziurki... i byle podraznienie wywoływały plamienie.

U mnie za to w ciąży 4 różnych lekarzy 2 polskich i 2 irlandzkich mówiło ze będzie dziewczynka... na usg 3D nawet to potwierdzili... 1 lekarka zawsze mówiła do meza: dbaj o swoje dziewczyny... a tu cesarka... anestezjolog pyta czy wiem co będzie ja mówię że tak ze córeczka a Pan doktor który mnie ciol na to że on pierwsze co zobaczył to jajka! Pokój synuś miał różowy ... przez kilka pierwszych miesięcy jego życia....

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciąży z synkiem plamilam 3x strach niesamowity... :( 9 ,11 ,13 tydz. Okazało się ze zrobiła mi się jakas rana razaz przy wejściu.. do dziurki... i byle podraznienie wywoływały plamienie.

U mnie za to w ciąży 4 różnych lekarzy 2 polskich i 2 irlandzkich mówiło ze będzie dziewczynka... na usg 3D nawet to potwierdzili... 1 lekarka zawsze mówiła do meza: dbaj o swoje dziewczyny... a tu cesarka... anestezjolog pyta czy wiem co będzie ja mówię że tak ze córeczka a Pan doktor który mnie ciol na to że on pierwsze co zobaczył to jajka! Pokój synuś miał różowy ... przez kilka pierwszych miesięcy jego życia....

Buahaha! :D Musieliście się zdziwić... :D

Boje sie:p
Ale pogadalam troche z moim P. i jakoś mi lepiej :))
Z reszta.. Sie okaże co z tego wyniknie :)
Trzymam kciuki! Daj znać rano. :)

U mnie @ niet. Nawet (*)*) za bardzo nie bolą... Ciekawe jak jutro beta wyjdzie.

Fabimama - u mnie cykl numer 1 :) i wg apki owu itp to @ 26-27.05

Bertha - moze się wyluzowalas to i owu szybciej przyszła ;)

Jeju dziewczyny jak czytam nie raz jakieś historie ze któraś z was straciła dziecko to dosłownie łzy w oczach - ryczec mi się chce ze takie rzeczy się dzieją ;(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Buahaha! :D Musieliście się zdziwić... :D

Trzymam kciuki! Daj znać rano. :)

U mnie @ niet. Nawet (*)*) za bardzo nie bolą... Ciekawe jak jutro beta wyjdzie.
Jasne, ze dam i czekam rowniez na wiadomosci od Ciebie i mocno trzymam kciuki:) bede dzis spac trzymając ! :)

Ps. Mnie piersi nie bolą w ogole *.*

Ostatnia edycja:
Naprawdę zbudowalysmy tu niemałe napięcie. Wspaniała historia eveee :)
Bertha.. Pomyslalam dokładnie tak, jak moja przedmowczyni "takie niespodzianki lubia kończyć sie niespodziankami" :) i tego Ci zycze :)
A Tobie Paraplu.. Żebyś w sobotę zobaczyła serduszko <3 :)

Ooo, to powinno byc juz serduszko! :)

Dam znać :)
Kurcze ale by bylo fajnie :) doczekac sie nie moge! Juz prawie 22 a to juz prawie sroda, sroda to prawie piatek a piatek to w sumie weekend a w sobote USG :D ;) wiec jeszcze tylko chwilka i zobacze co sie tam dzieje :)

Powiem Ci, że zazwyczaj takie niespodzianki w cyklu kończą się... niespodzianką! :D

Bardzo mi przykro... Mogę się jedynie domyśleć co wtedy czułaś... :( Na pewno wróci, przecież nie inaczej! :)

Yyyy, no sorrryyy.... :D ;)

Chyba powinno być już serduszko. Ja miałam z Lilą pierwszą słabą kreskę w 33dc, a 48 dc było serduszko.... Wszystko zapisane... :D
Tez wszystko zapisuje :D

O kurcze ale zaskoczenie mieliscie. Az dziwne, ze jajec nie zauwazyli. Chyba bardzo rzadko to sie zdarza.

Boje sie:p
Ale pogadalam troche z moim P. i jakoś mi lepiej :))
Z reszta.. Sie okaże co z tego wyniknie :)
&&&&&&&&& !!!!!! :*

reklama
Evee pięknie napisałaś o uczuciach w czasie ciąży. Mam nadzieję że to plamienie to nie wredna @.

Fabimama to mieliście niespodziankę hehe ale moja koleżanka też podczas porodu doznała szoku że chłopczyk wyszedł i też wszystko różowe czekało :)

Delli czekam na testa :)

Izabella piękna kreseczka. gratuluję ;)

Paraplu dzisiaj w Rossmanie widziałam ten test który ci tak wcześnie wyszedł :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry