reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]

Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja biore acard i bylam w szoku jak to ogladalam, bo biore rano :O w ulotce tez nic nie ma na ten temat.... :/ no nic, poczekam do 21 marca, z wizyta dopytam sie gina o co chodzi

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]

Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.

Dobrze zrozumiałam że martwisz się ze ruchów nie czujesz? To kwestia bardzo indywidualną i nawet kilka tyg różnicy jest między kobietami. Mdłości i boleści mijają ale na tym etapie to już nic złego kochana, to najlepszy etap ciąży. Nie martw się na zapas

Dziewczynki, info dla tych bioracych ACARD.

Pytanie w pierwszym komentarzu.
9585e5ac7dec36e6528fd667688ac4b6.jpg

Odpowiedz w pierwszym komentarzu
a06131e4a9d1cfc24b2aa4e1abbd539e.jpg

Dobrze wiedzieć :-) ja biorę rano rano z folikiem

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana :)

Nie oglądałam jeszcze mamaginelokog, ale czytam kiedy mam chwilę :) naprawdę fajna babka i dużo ciekawych informacji przekazuje.

A to mój wykres dziś, 12dpo. Co jakiś czas ćmi lewy jajnik, w tej chwili boli prawie jak na owu...i jak na złość coś mi się przypałętało nie wiadomo skąd i boli mnie gardło :( a nawet nie zmarzłam ostatnio... Na razie jeszcze nic nie wzięłam.

1489216983-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry