reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No gdzie troll. Razdwa naskrobala juz prawie 30 postow u nas. A jej post odbieram jako znalezienie pozytywow w negatywie. Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
@razdwatrzyraz aaa tam doopa, mama zostatniesz predzej czy pozniej :) i bedziesz miala rozwalona kuciambe, cycko-worki do kolan, puste konto i rece po lokcie w kupie [emoji13][emoji12][emoji23] a na podlodze raczkujacego ssaka [emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jebu***tłam razem ze swoją kuciambą już przez poród rozjechaną
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

@bertha jak się liczyło datę porodu ręcznie??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Data owu - 7 dni - 3 miesiące + 1 rok. :)

teraz ostatni cykl żeby urodzić w tym roku.
wychodzi mi na 16.12]
Mi tak samo :) w moje urodziny :)
Myślicie że fajny prezent ;) z trzecich siuśkòw [emoji7]
1489144079-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepszy!! :) napisz jak zareagował :)
Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wpisujemy o ktore ziemskie dziecko sie staramy. A jak chcesz podać aniołki to jest osobna kolumna. :)
Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)
Ojej... nie wierze :( to na pewno @, a nie jak u shaggy krwawienie mimo ciąży?
Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?

Witaj :) ja staram sie tez o pierwsze dziecko, mam 35 skończone, (36 bede miała w tym roku). Staram sie juz 3 lata, i raz zaskoczyło 1,5 roku temu, jakimś cudem, ale poroniłam.
Niebawem mam histeroskopie i w kwietniu in vitro :)
Powodzenia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry