reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No gdzie troll. Razdwa naskrobala juz prawie 30 postow u nas. A jej post odbieram jako znalezienie pozytywow w negatywie. Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
@razdwatrzyraz aaa tam doopa, mama zostatniesz predzej czy pozniej :) i bedziesz miala rozwalona kuciambe, cycko-worki do kolan, puste konto i rece po lokcie w kupie [emoji13][emoji12][emoji23] a na podlodze raczkujacego ssaka [emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jebu***tłam razem ze swoją kuciambą już przez poród rozjechaną
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

@bertha jak się liczyło datę porodu ręcznie??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Data owu - 7 dni - 3 miesiące + 1 rok. :)

teraz ostatni cykl żeby urodzić w tym roku.
wychodzi mi na 16.12]
Mi tak samo :) w moje urodziny :)
Myślicie że fajny prezent ;) z trzecich siuśkòw [emoji7]
1489144079-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepszy!! :) napisz jak zareagował :)
Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wpisujemy o ktore ziemskie dziecko sie staramy. A jak chcesz podać aniołki to jest osobna kolumna. :)
Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)
Ojej... nie wierze :( to na pewno @, a nie jak u shaggy krwawienie mimo ciąży?
Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?

Witaj :) ja staram sie tez o pierwsze dziecko, mam 35 skończone, (36 bede miała w tym roku). Staram sie juz 3 lata, i raz zaskoczyło 1,5 roku temu, jakimś cudem, ale poroniłam.
Niebawem mam histeroskopie i w kwietniu in vitro :)
Powodzenia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry