reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziekuje za odpowiedz :)

eveee, chyba masz zle dane w tabelce(?) ile dni trwają Twoje cykle?
Jak dobrze kojarzę to dzis 30dc masz. 25.04 miałaś ostatnia miesiaczke (pamietam, ze dzien przede mna^^) wiec cos mi sie nie zgadza, ze 25.05 dopiero miałabyś dostać i juz sie testami katujesz :p
W tabelce dane są ok, ja z @ trochę strzelam, bo nie wiem dokładnie kiedy była owu, a cykle też mam nieregularne 28-34 dni... :(

reklama
Miciur-ka, jutro testuje o ile mnie @ nie wyprzedzi (na razie "ni widu, ni słychu") ;)

Macie jakiegoś faworyta wsród testów ciążowych ?
1464108646-0al5h5.jpeg

Dla mnie rewelacyjny. Pokazal wyrazne 2 kreski kiedy inny o czulosci 20 pokazal cien cienia.

Robiłam test o czułości 25. @ powinnam mieć wczoraj. Ale nie ma . Na bete nie mam możliwości iść.
Kreska jest jak byk, jak jutro czy pojutrze zrobisz drugi test to zabaczysz, ze krecha bedzie mocniejsza :)

Spark pisała, zeby jej wpisać kolejny cykl-19.06 (jakies trzy strony wczesniej)

A co z dziewczynami, ktore w tabelce sa przede mna? Testowalyscie ? :)
Dzięki !!! Gdzieś mi umknęło między postami.
1464108646-0al5h5.jpeg

Dla mnie rewelacyjny. Pokazal wyrazne 2 kreski kiedy inny o czulosci 20 pokazal cien cienia.

Kreska jest jak byk, jak jutro czy pojutrze zrobisz drugi test to zabaczysz, ze krecha bedzie mocniejsza :)
Paraplu kochana kiedy wizyta u lekarza???? Na kiedy prawdopodobny termin?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Tyy, ale to jakiś nederlandse test. :p Ik will ook een zwangerschap test met twee streepjes. :D
W Anglii tez jest :p ma czulosc 10 i u mnie taki sie swietnie sprawdzil :)
Doczekasz sie twee streepjes :)

Będzie dobrze! :)
Wiem, ze co ma byc to bedzie ale mam takiego stresa, ze szok :) nawet nie w kwestii, ze cos jest nie tak ale w kwestii, ze wszystko jest okej i ze to wszystko stanie sie takie realne! I pewnie znow przezyje ciezki szok jak wtedy kiedy zobaczylam 2 kreski :D na chwile obecna to oprocz obolalych piersi i sennosci to nie czuje sie jak mamuska wiec na razie to takie troche surrealistyczne dla mnie :)

reklama
W Anglii tez jest :p ma czulosc 10 i u mnie taki sie swietnie sprawdzil :)
Doczekasz sie twee streepjes :)

Wiem, ze co ma byc to bedzie ale mam takiego stresa, ze szok :) nawet nie w kwestii, ze cos jest nie tak ale w kwestii, ze wszystko jest okej i ze to wszystko stanie sie takie realne! I pewnie znow przezyje ciezki szok jak wtedy kiedy zobaczylam 2 kreski :D na chwile obecna to oprocz obolalych piersi i sennosci to nie czuje sie jak mamuska wiec na razie to takie troche surrealistyczne dla mnie :)
To pomyśl sobie jaki ja przeżyłam szok, gdy 4.09.2011 bez starań ujrzałam dwie kreski!! :) Męża wtedy nie było i napisałam mu smsa: "Nie chcę Cię martwić, ale wyszły dwie kreski. Słaba, ale jest...". A on: "To super! Ale to pewne?:p" A ja: "Pojadę na test z krwi, to zobaczymy...". No i pojechałam. Wyszło 109, a po dwóch dniach 590. Szok, ale i radość. Po kilku dniach dostałam plamień i przerażenie.... Biegiem do lekarza. Okazało się, że miałam krwiaka podkosmówkowego, którego poźniej rozgoniliśmy duphastonem. Nie zapomnę jak wtedy wyszłam od lekarza i powiedziałam mężowi, że wszystko jest w porządku, serduszko bije. Płakał jak dziecko... :) Wiadomo, do pewnego momentu czysta abstrakcja. Ale jak później powiększał się brzuch, jak w połowie ciąży okazało się, że Lili to Lili, jak zobaczyłam jej śliczną buźkę na USG (już wtedy wiedziałam, że będzie podbna do męża:p ), to zrozumiałam, że już nigdy nie będzie tak samo i jestem mamą. Człowiek już sobie nie wyobraża, żeby było inaczej... Nie do opisania... <3

Do góry