reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziekuje za odpowiedz :)

eveee, chyba masz zle dane w tabelce(?) ile dni trwają Twoje cykle?
Jak dobrze kojarzę to dzis 30dc masz. 25.04 miałaś ostatnia miesiaczke (pamietam, ze dzien przede mna^^) wiec cos mi sie nie zgadza, ze 25.05 dopiero miałabyś dostać i juz sie testami katujesz :p
W tabelce dane są ok, ja z @ trochę strzelam, bo nie wiem dokładnie kiedy była owu, a cykle też mam nieregularne 28-34 dni... :(

reklama
Miciur-ka, jutro testuje o ile mnie @ nie wyprzedzi (na razie "ni widu, ni słychu") ;)

Macie jakiegoś faworyta wsród testów ciążowych ?
1464108646-0al5h5.jpeg

Dla mnie rewelacyjny. Pokazal wyrazne 2 kreski kiedy inny o czulosci 20 pokazal cien cienia.

Robiłam test o czułości 25. @ powinnam mieć wczoraj. Ale nie ma . Na bete nie mam możliwości iść.
Kreska jest jak byk, jak jutro czy pojutrze zrobisz drugi test to zabaczysz, ze krecha bedzie mocniejsza :)

Spark pisała, zeby jej wpisać kolejny cykl-19.06 (jakies trzy strony wczesniej)

A co z dziewczynami, ktore w tabelce sa przede mna? Testowalyscie ? :)
Dzięki !!! Gdzieś mi umknęło między postami.
1464108646-0al5h5.jpeg

Dla mnie rewelacyjny. Pokazal wyrazne 2 kreski kiedy inny o czulosci 20 pokazal cien cienia.

Kreska jest jak byk, jak jutro czy pojutrze zrobisz drugi test to zabaczysz, ze krecha bedzie mocniejsza :)
Paraplu kochana kiedy wizyta u lekarza???? Na kiedy prawdopodobny termin?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Tyy, ale to jakiś nederlandse test. :p Ik will ook een zwangerschap test met twee streepjes. :D
W Anglii tez jest :p ma czulosc 10 i u mnie taki sie swietnie sprawdzil :)
Doczekasz sie twee streepjes :)

Będzie dobrze! :)
Wiem, ze co ma byc to bedzie ale mam takiego stresa, ze szok :) nawet nie w kwestii, ze cos jest nie tak ale w kwestii, ze wszystko jest okej i ze to wszystko stanie sie takie realne! I pewnie znow przezyje ciezki szok jak wtedy kiedy zobaczylam 2 kreski :D na chwile obecna to oprocz obolalych piersi i sennosci to nie czuje sie jak mamuska wiec na razie to takie troche surrealistyczne dla mnie :)

reklama
W Anglii tez jest :p ma czulosc 10 i u mnie taki sie swietnie sprawdzil :)
Doczekasz sie twee streepjes :)

Wiem, ze co ma byc to bedzie ale mam takiego stresa, ze szok :) nawet nie w kwestii, ze cos jest nie tak ale w kwestii, ze wszystko jest okej i ze to wszystko stanie sie takie realne! I pewnie znow przezyje ciezki szok jak wtedy kiedy zobaczylam 2 kreski :D na chwile obecna to oprocz obolalych piersi i sennosci to nie czuje sie jak mamuska wiec na razie to takie troche surrealistyczne dla mnie :)
To pomyśl sobie jaki ja przeżyłam szok, gdy 4.09.2011 bez starań ujrzałam dwie kreski!! :) Męża wtedy nie było i napisałam mu smsa: "Nie chcę Cię martwić, ale wyszły dwie kreski. Słaba, ale jest...". A on: "To super! Ale to pewne?:p" A ja: "Pojadę na test z krwi, to zobaczymy...". No i pojechałam. Wyszło 109, a po dwóch dniach 590. Szok, ale i radość. Po kilku dniach dostałam plamień i przerażenie.... Biegiem do lekarza. Okazało się, że miałam krwiaka podkosmówkowego, którego poźniej rozgoniliśmy duphastonem. Nie zapomnę jak wtedy wyszłam od lekarza i powiedziałam mężowi, że wszystko jest w porządku, serduszko bije. Płakał jak dziecko... :) Wiadomo, do pewnego momentu czysta abstrakcja. Ale jak później powiększał się brzuch, jak w połowie ciąży okazało się, że Lili to Lili, jak zobaczyłam jej śliczną buźkę na USG (już wtedy wiedziałam, że będzie podbna do męża:p ), to zrozumiałam, że już nigdy nie będzie tak samo i jestem mamą. Człowiek już sobie nie wyobraża, żeby było inaczej... Nie do opisania... <3

Do góry