reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ahaaaa. No ja zrozumiałam to ciut inaczej. Hehe[emoji4]
Piątek 20 godzina a ja poszłabym już spać[emoji42]

Haha a my wlasnie zapakowalismy sie z zakupami z IKEI i sie zaczelam sie do K smiac, ze kiedys w piatki o tej godzinie to szykowalam sie na impreze a teraz moja piatkowa rozrywka sa zakupy w IKEI [emoji23] no szaaaaaaaaał [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha a my wlasnie zapakowalismy sie z zakupami z IKEI i sie zaczelam sie do K smiac, ze kiedys w piatki o tej godzinie to szykowalam sie na impreze a teraz moja piatkowa rozrywka sa zakupy w IKEI [emoji23] no szaaaaaaaaał [emoji23]

No masakra. Starość nie radość[emoji12]
No i mam pierwszą @ po zabiegu...wredota przyszła w 24dc ...szybki malpiszon :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Zaczynacie od razu starania? Czy jeszcze czekacie? Jaki plan?[emoji6]

Nie ma co płakać :) zawsze można znaleźć pozytywy w niemożności zajścia. Piękne, jędne ciało, nienaruszona wagina i sporo zaoszczędzonej kasy w portfelu. Ja mam już gdzieś starania i przy okresie zaczęłam brać od nowa antykoncepcję. Tak właściwie to gówniak przeszkadzałby mi teraz w karierze. Widocznie nie jest mi dane być matką, ale nie zamierzam się załamywać. Być może to znak z góry i nowe możliwości. Mam gdzieś babranie sie w kupach, tak właściwie to nigdy nie lubiłam dzieci.
Troll...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Troll...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No gdzie troll. Razdwa naskrobala juz prawie 30 postow u nas. A jej post odbieram jako znalezienie pozytywow w negatywie. Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
@razdwatrzyraz aaa tam doopa, mama zostatniesz predzej czy pozniej :) i bedziesz miala rozwalona kuciambe, cycko-worki do kolan, puste konto i rece po lokcie w kupie [emoji13][emoji12][emoji23] a na podlodze raczkujacego ssaka [emoji173]

Ostatnia edycja:
razdwatrzyraz słaba jest Twoja wypowiedź.. zaprzestajecie staranka ok Wasza sprawa, ale swoją wypowiedzią mogłaś sprawić przykrość innym dziewczynom.. dla których kariera, piękne ciało nie sa priorytetem i oddały by wszystko aby w końcu ujrzeć dwie wymarzone, wytesknione kreski a później przytulić swojego małego bobaska.

Madzia rączka żółwik
[emoji109] [emoji109] [emoji109]

1usavcqgt1dml95x.png

Nie ma co płakać :) zawsze można znaleźć pozytywy w niemożności zajścia. Piękne, jędne ciało, nienaruszona wagina i sporo zaoszczędzonej kasy w portfelu. Ja mam już gdzieś starania i przy okresie zaczęłam brać od nowa antykoncepcję. Tak właściwie to gówniak przeszkadzałby mi teraz w karierze. Widocznie nie jest mi dane być matką, ale nie zamierzam się załamywać. Być może to znak z góry i nowe możliwości. Mam gdzieś babranie sie w kupach, tak właściwie to nigdy nie lubiłam dzieci.
Prowokujesz tylko, prawda?

Czy coś się stało ze tak piszesz? Przesledzilam Twoje posty i wszystkie były zdecydowanie na tak ze staraniami...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak młodszy ale jak nas ludzie pytają o wiek to zawsze mi dają mniej ehh Antonia daj znać jak reakcja na prezent. Może wstaw do lodówki i poczekaj aż sam znajdzie hehe

He to ja może tez się przebadać powinnam bo z jednego roku jesteśmy no i tez mój m młodszy ode mnie tylko o 3 lata ale tez nikt nie widzi różnicy a rozumem to czasem ja mlodsza jestem od niego

reklama
Do góry