reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ahaaaa. No ja zrozumiałam to ciut inaczej. Hehe[emoji4]
Piątek 20 godzina a ja poszłabym już spać[emoji42]

Haha a my wlasnie zapakowalismy sie z zakupami z IKEI i sie zaczelam sie do K smiac, ze kiedys w piatki o tej godzinie to szykowalam sie na impreze a teraz moja piatkowa rozrywka sa zakupy w IKEI [emoji23] no szaaaaaaaaał [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha a my wlasnie zapakowalismy sie z zakupami z IKEI i sie zaczelam sie do K smiac, ze kiedys w piatki o tej godzinie to szykowalam sie na impreze a teraz moja piatkowa rozrywka sa zakupy w IKEI [emoji23] no szaaaaaaaaał [emoji23]

No masakra. Starość nie radość[emoji12]
No i mam pierwszą @ po zabiegu...wredota przyszła w 24dc ...szybki malpiszon :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Zaczynacie od razu starania? Czy jeszcze czekacie? Jaki plan?[emoji6]

Nie ma co płakać :) zawsze można znaleźć pozytywy w niemożności zajścia. Piękne, jędne ciało, nienaruszona wagina i sporo zaoszczędzonej kasy w portfelu. Ja mam już gdzieś starania i przy okresie zaczęłam brać od nowa antykoncepcję. Tak właściwie to gówniak przeszkadzałby mi teraz w karierze. Widocznie nie jest mi dane być matką, ale nie zamierzam się załamywać. Być może to znak z góry i nowe możliwości. Mam gdzieś babranie sie w kupach, tak właściwie to nigdy nie lubiłam dzieci.
Troll...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Troll...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No gdzie troll. Razdwa naskrobala juz prawie 30 postow u nas. A jej post odbieram jako znalezienie pozytywow w negatywie. Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
@razdwatrzyraz aaa tam doopa, mama zostatniesz predzej czy pozniej :) i bedziesz miala rozwalona kuciambe, cycko-worki do kolan, puste konto i rece po lokcie w kupie [emoji13][emoji12][emoji23] a na podlodze raczkujacego ssaka [emoji173]

Ostatnia edycja:
razdwatrzyraz słaba jest Twoja wypowiedź.. zaprzestajecie staranka ok Wasza sprawa, ale swoją wypowiedzią mogłaś sprawić przykrość innym dziewczynom.. dla których kariera, piękne ciało nie sa priorytetem i oddały by wszystko aby w końcu ujrzeć dwie wymarzone, wytesknione kreski a później przytulić swojego małego bobaska.

Madzia rączka żółwik
[emoji109] [emoji109] [emoji109]

1usavcqgt1dml95x.png

Nie ma co płakać :) zawsze można znaleźć pozytywy w niemożności zajścia. Piękne, jędne ciało, nienaruszona wagina i sporo zaoszczędzonej kasy w portfelu. Ja mam już gdzieś starania i przy okresie zaczęłam brać od nowa antykoncepcję. Tak właściwie to gówniak przeszkadzałby mi teraz w karierze. Widocznie nie jest mi dane być matką, ale nie zamierzam się załamywać. Być może to znak z góry i nowe możliwości. Mam gdzieś babranie sie w kupach, tak właściwie to nigdy nie lubiłam dzieci.
Prowokujesz tylko, prawda?

Czy coś się stało ze tak piszesz? Przesledzilam Twoje posty i wszystkie były zdecydowanie na tak ze staraniami...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak młodszy ale jak nas ludzie pytają o wiek to zawsze mi dają mniej ehh Antonia daj znać jak reakcja na prezent. Może wstaw do lodówki i poczekaj aż sam znajdzie hehe

He to ja może tez się przebadać powinnam bo z jednego roku jesteśmy no i tez mój m młodszy ode mnie tylko o 3 lata ale tez nikt nie widzi różnicy a rozumem to czasem ja mlodsza jestem od niego

reklama
Do góry