reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Chciałabym przekazać wieść, ale wiesz jak jest [emoji14]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kiedyś to nam obwieścisz[emoji4] tylko już nie omijaj owu więcej[emoji5]

reklama
Kiedyś to nam obwieścisz[emoji4] tylko już nie omijaj owu więcej[emoji5]
Nie będę :* a Wy kiedy rozpoczynacie starania? Od razu??

No, niestety tak...
A później jeszcze jadę na betę według zaleceń Pani Doktor. Muszę mieć pewność, że mogę odstawić po 10 dniach duphaston i czekać na @ i badanie drożności...
Jestem pewna, że zobaczę negatyw a bardzo tego nie lubię. Jestem pewna, a jednak boję się jak diabli... Zawsze jest ta cholerna nadzieja... :(
Jutro zamierzam też jechać do innego lab na badanie amh. Myślę, że wynik tego badania i drożności zakończy moje starania...
Humor wisielczy... dziś przy sprzątaniu znalazłam coś co nie powinno wpaść w moje łapska...
Zobacz załącznik 798400
A może to znalezisko to znak? Czekam na Twój wynik [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nie będę :* a Wy kiedy rozpoczynacie starania? Od razu??

qdkkj44j6bi2vbec.png

No chyba od razu. Zapytałam lekarki co się stanie jak nie odczekamy miesiąca. Powiedziała, że w sumie nic. Jak organizm będzie gotowy to zaskoczy jak nie to nie. Więc nie czekamy. Dzisiaj betka już musi być 0 albo bardzo minimalna bo test owu baaaardzo blady[emoji106] . Od 2 dni mierzę temp. na dole, ale nie mam porównania więc grzecznie czekam. 2 rany już zamkięte pięknie. Największa już jest strupem więc myślimy, że czas działać. W tym cyklu działamy jak Antonia co 2 dzień[emoji5] . Chociaż udało się jak obudził mnie ból jajnika i obudziłam męża i podziałaliśmy[emoji4] ale kto wie kiedy będzie ból.... olać to uda się to się uda, nie to nie. Ten cykl będzie na luzie.
A Ty już obmyślasz plan na kolejny?

Nie ma co płakać :) zawsze można znaleźć pozytywy w niemożności zajścia. Piękne, jędne ciało, nienaruszona wagina i sporo zaoszczędzonej kasy w portfelu. Ja mam już gdzieś starania i przy okresie zaczęłam brać od nowa antykoncepcję. Tak właściwie to gówniak przeszkadzałby mi teraz w karierze. Widocznie nie jest mi dane być matką, ale nie zamierzam się załamywać. Być może to znak z góry i nowe możliwości. Mam gdzieś babranie sie w kupach, tak właściwie to nigdy nie lubiłam dzieci.
Bez komentarza....

reklama
Do góry