reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wiem, ze mozna miec ale zwieksza to ryzyko komplikacji. Wolalabym tego uniknac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiadomo ze każdy by chciał jak najmniej ryzykować. Chciałam tylko powiedzieć ze nawet gdyby tfu tfu wyniki się pogorszyły to jeszcze jest szansa. Jak moja bratowa miała skracana szyjkę, tez przez CIN ale 3 , tez się załamała. Wtedy na salę przywieźli dziewczynę w wieku 25 lat do usunięcia macicy... Ale doskonale rozumiem twoje rozterki.

1usavcqgt1dml95x.png

Pogadalismy teraz apropos naszej sytuacji. No i K mowi, zebym sie nie martwila pieniedzmi bo on sie tym bedzie marwil i ze mamy wracac do staran. Uzgodnilismy, ze od maja znow zaczniemy [emoji1377] Zostalo mi jeszcze troche leczenia sterydami takze jak je odstawie w kwietniu to od maja bedziemy mogli zaczac.

Ja wiem, ze K jest odpowiedzialny i z nim nie zgine ale i tak sie martwie jak to bedzie.

Będzie dobrze. Będziecie super rodzicami. Reszta się ułoży. Zobaczysz :)

Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?
Witaj! [emoji4] ciężko się czeka wiadomo, ja staram się ciągle czymś zajmować. Staramy się już ponad 2 lata, nawet nie liczę który to już nieudany cykl. Jeśli badania wyjdą Ci ok to nie ma powodu żeby myśleć, że się nie uda!
Dziewczyny w grupie są kochane, bardzo się nawzajem wspierają. Wpadaj kiedy masz ochotę pogadać z kimś kto wie przez co przechodzisz![emoji4]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

Pogadalismy teraz apropos naszej sytuacji. No i K mowi, zebym sie nie martwila pieniedzmi bo on sie tym bedzie marwil i ze mamy wracac do staran. Uzgodnilismy, ze od maja znow zaczniemy [emoji1377] Zostalo mi jeszcze troche leczenia sterydami takze jak je odstawie w kwietniu to od maja bedziemy mogli zaczac.

Ja wiem, ze K jest odpowiedzialny i z nim nie zgine ale i tak sie martwie jak to bedzie.

Twój K. to skarb! To wspaniałe, że możesz mieć w nim takie wsparcie!

To normalne, że się martwisz i to też świadczy o tym, że bardzo Ci zależy! Nie martw się na zapas, bądź pozytywnej myśli! Wszystko się dobrze ułoży, czasem tylko trzeba trochę czasu.

Pamiętaj też, że każda z nas ma swoje zmartwienia, troche mniejsze lub większe, a i tak staramy się iść do przodu. W końcu kto jak nie my? :)

Moj gin z PL tez poleca tylko kwas w I trym. a jest uznawany za swietnego gina w moim miescie.

Ja biorę od pół roku Prenatal Uno i od dwóch tygodni Magne B6, bo miałam kłujące bóle jajników.

reklama
Do góry