reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem Kotus o tym, czytalam. Ale pomiedzy rakiem a CIN 1 jest jeszcze chociazby CIN 2 wymagajacy leczenia np. za pomoca czesciowej amputacji szyjki. Szanse sa male ale jednak sa. Trzeba brac po uwage, ze akurat moge miec pecha w tej kwestii.

Ehh dobra juz Wam nie zmedze. Czas pokaze jak sie wszystko ulozy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po amputacji szyjki tez można mieć dzieci[emoji5] będzie dobrze. Ja bym chyba nie odkladala decyzji o dziecku na później. Ale to twoje życie i twoja decyzja. [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Pogadalismy teraz apropos naszej sytuacji. No i K mowi, zebym sie nie martwila pieniedzmi bo on sie tym bedzie marwil i ze mamy wracac do staran. Uzgodnilismy, ze od maja znow zaczniemy [emoji1377] Zostalo mi jeszcze troche leczenia sterydami takze jak je odstawie w kwietniu to od maja bedziemy mogli zaczac.

Ja wiem, ze K jest odpowiedzialny i z nim nie zgine ale i tak sie martwie jak to bedzie.

Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?
Witaj.Ja mam 37 lat i 40 nieudanych cykli za sobą. Wciąż jednak wierze ze nie jestem za stara.

1usavcqgt1dml95x.png

Polecam zakupić Miovarian, półtora cyklu go pije i efekt mam :-) gin mi polecił

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę od miesiąca Inofolic to chyba podobny skład [emoji3] a co do leków.. to nie wiem czy kwas foliowy sie zwiększa.. ja miałam wizytę w 7 tygodniu u takiej niefajnie lekarki i ona mówiła ze narazie tylko kwas foliowy, potem się przeniosłam do innej w 10tc i poleciła wlasnie femibion [emoji6]

Ja biorę od miesiąca Inofolic to chyba podobny skład [emoji3] a co do leków.. to nie wiem czy kwas foliowy sie zwiększa.. ja miałam wizytę w 7 tygodniu u takiej niefajnie lekarki i ona mówiła ze narazie tylko kwas foliowy, potem się przeniosłam do innej w 10tc i poleciła wlasnie femibion [emoji6]

Moj gin z PL tez poleca tylko kwas w I trym. a jest uznawany za swietnego gina w moim miescie.

Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)
Kurde. Wredna @. Czego one od nas chcą :p

Witajcie :) Jestem nowa na tym forum. Mimo wieku - 40 lat, dopiero w styczniu rozpoczęłam starania o pierwszego dzidziusia. Obecnie to mój 2 cykl starań. Pierwszy był z owulacją, drugi bez. Mam nadzieję, że mój wiek nie przekreśla całkowicie moich szans na naturalne poczęcie. Obecnie jestem na etapie robienia różnych badań. W poniedziałek czeka mnie badanie drożności jajowodów.
Dziewczyny - jak długo już próbujecie? Jak dajecie sobie radę z oczekiwaniem po owulacji na dzień kiedy możecie zrobić test?
Witamy na forum :)

reklama
Witaj :)
Ja próbuję już wiele lat z krótszymi i dłuższymi przerwami. Teraz to już determinacja- badania moje, badania D. Czekam na okres i też będę miała badania drożności. Boję się strasznie wyniku...
Napisz po badaniu jak było, proszę :)
No cóż, fajnie że my po 40 też walczymy :)
Powodzenia :)
Aniu ty jutro testujesz??

Do góry