reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To oby było owocnie ... [emoji7][emoji7][emoji7]

Wiem Kotus o tym, czytalam. Ale pomiedzy rakiem a CIN 1 jest jeszcze chociazby CIN 2 wymagajacy leczenia np. za pomoca czesciowej amputacji szyjki. Szanse sa male ale jednak sa. Trzeba brac po uwage, ze akurat moge miec pecha w tej kwestii.

Ehh dobra juz Wam nie zmedze. Czas pokaze jak sie wszystko ulozy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanie wiem, ze to tylko słowa ale nie myśl za dużo ... rób to co Ci serce podpowiada. Życie jest nieprzewidywalne a dzięki Bogu bejbika możesz mieć ... wiec tak musiało być [emoji4]
Pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni!!![emoji123]
A dziecko to szczęście samo w sobie ... wiec niezależnie od tego, co się będzie działo w naszym życiu, najbliższa rodzina zawsze pomoże nam przez to przejść ! (Wiem co mówię [emoji6])

Nooo :-) a teraz kurczę pomocy. Ile kwasu foliowego brać? Na dobę? I jakieś witaminki polecacie ?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez biorę tylko kwas ... czekam ma wizytę aby zapytać o to gina.

Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)

Bardzo mi przykro ! [emoji17] i powodzenia w następnym cyklu !

Odebrałam wynik bety ... 2465,94 czyli przyrost 149.3% [emoji3][emoji3][emoji3]

Juhuu :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej dziewczyny;)
a zobaczcie na stronie sklep starania
Link do: Sklepstarania.pl ja tu zamawiam swoje testy owulacyjne.sa też żele wspomagające, termometry, suplementy. Nigdy nie miałam żadnego problemu z zamówieniem. Ale nie porownywalam cen, więc szczerze nie wiem czy lepiej allegro czy tu:-) :)

reklama
Do góry