reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To oby było owocnie ... [emoji7][emoji7][emoji7]

Wiem Kotus o tym, czytalam. Ale pomiedzy rakiem a CIN 1 jest jeszcze chociazby CIN 2 wymagajacy leczenia np. za pomoca czesciowej amputacji szyjki. Szanse sa male ale jednak sa. Trzeba brac po uwage, ze akurat moge miec pecha w tej kwestii.

Ehh dobra juz Wam nie zmedze. Czas pokaze jak sie wszystko ulozy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanie wiem, ze to tylko słowa ale nie myśl za dużo ... rób to co Ci serce podpowiada. Życie jest nieprzewidywalne a dzięki Bogu bejbika możesz mieć ... wiec tak musiało być [emoji4]
Pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni!!![emoji123]
A dziecko to szczęście samo w sobie ... wiec niezależnie od tego, co się będzie działo w naszym życiu, najbliższa rodzina zawsze pomoże nam przez to przejść ! (Wiem co mówię [emoji6])

Nooo :-) a teraz kurczę pomocy. Ile kwasu foliowego brać? Na dobę? I jakieś witaminki polecacie ?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez biorę tylko kwas ... czekam ma wizytę aby zapytać o to gina.

Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)

Bardzo mi przykro ! [emoji17] i powodzenia w następnym cyklu !

Odebrałam wynik bety ... 2465,94 czyli przyrost 149.3% [emoji3][emoji3][emoji3]

Juhuu :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej dziewczyny;)
a zobaczcie na stronie sklep starania
Link do: Sklepstarania.pl ja tu zamawiam swoje testy owulacyjne.sa też żele wspomagające, termometry, suplementy. Nigdy nie miałam żadnego problemu z zamówieniem. Ale nie porownywalam cen, więc szczerze nie wiem czy lepiej allegro czy tu:-) :)

reklama
Do góry