reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niunia Link do: Dysplazja szyjki macicy
''CIN 1- którą zdiagnozowano u Twojej siostrzenicy - przekształca się w raka w zaledwie 1% przypadków''
''W znacznej liczbie przypadków nieprawidłowe komórki samoistnie zmieniają się znów w komórki prawidłowe. W przypadku CIN 1 szansa wynosi 60%''

Będzie dobrze niunia ..zajmij się zdrowiem najpierw.

' zmiany w szyjce macicy charakteryzują się niezwykle niskim ryzykiem przekształcenia w nowotwór, i że szanse na samoistne zniknięcie bez stosowania leczenia są ogromne.''

Wiem Kotus o tym, czytalam. Ale pomiedzy rakiem a CIN 1 jest jeszcze chociazby CIN 2 wymagajacy leczenia np. za pomoca czesciowej amputacji szyjki. Szanse sa male ale jednak sa. Trzeba brac po uwage, ze akurat moge miec pecha w tej kwestii.

Ehh dobra juz Wam nie zmedze. Czas pokaze jak sie wszystko ulozy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin dopisz mnie do tabelki prosze:*
Dorota l.28 @ 23.03 staram się o 2 dziecko. 1 poroniłam wiec w sumie 3 (zalezy jak wkoncu zapisujecie)

Mąż zdazyl z dele na owulacje:)Dzis zakonczylismy starania cyklowe:p hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz, pisalam ze moze zdąży [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo moje dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja Was strasznie ale to strasznie przepraszam, ze tak nic nie pisze, caly czas Was czytam, ale mam taki metlik w glowe, ze nie umiem sobie znalezc miejsca.
Nie wiem jak to wszystko ugryzc, kredyty, plot i wynik biopsji. Z finansowej strony najlepiej by bylo poczekac z rok bo na prawde jest kiepsko. Ze strony biopsji lepiej nie czekac bo nawet jesli szanse sa male ze, CIN 1 przejdzie w CIN 2 to jednak one sa. A CIN 2 to juz spory problem i moze odwlec na bardzo dlugo ciaze a i po leczeniu jest wieksze ryzyko niedonoszenia ciazy.

Moze jesli nie bedzie zadnych niespodzianek po drodze i zacisniemy straaaaaaaasznie pasa to uda nam sie splacic 1 kredyct w 3-4 miesiace. Ale to wielkie "mooooże".

Nie mam pojecia co robic :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że wszystko sobie z K jakoś poukladacie i będzie dobrze. Wszystko się ułoży, zobaczysz! Głową do góry, nie poddawaj się!

@Antonia2016 wielkie gratulacje!

@Antonia2016. Gratuluję!! Ale nas będzie tych listopadowych :D
Haha dobre :D mój starszy, ja 90, a on 86 :) chociaż często mam wrażenie, że jest odwrotnie jak go słucham... [emoji50]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Lanvin to my mamy takie same roczniki i i nasi mezowie tez. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki ...
@Antonia2016 gratuluje !!!!
@Lanvin trzymam.&&&&& oby los sprawił ci wspaniałą niespodziewaną niespodziankę .... :-)
U mnie @ przyszla dziś rano więc jak przypuszczalam test po 30minutach po prostu skłamał wynik i pokazal bladziocha dlatego nie lubie wykonywać testów z wyprzedzeniem ,pozatym czytalam ze te kardioline wlasnie tak mają dlatego tez nie mialam złudzeń mimo tego ze ten cień byl takim prawdziwym cieniem ....
No ale zostaje kochane i walcze dalej :-) kiedyś musi się nam udać .... wszystko ma swoje.miejsce i swoj czas :);):)
Proszę o zmianę w tabelce 4cs następna @
6.04 :-) :-) :-) pozdrowionka i milego popoludnia.dziewczynki :)

Do góry