Delli
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
&&&& kciuki za jutrzejszy test.Machnę jutro
Jak sie dzis czujesz eveee?
&&&& kciuki za jutrzejszy test.
Generalnie dobrze, gardło mnie pobolewa, zapewne od klimy. Czasem coś tam zakłuje w podbrzuszu.
Zobaczymy jak to będzie. W cyklu zaciążenia z Lilą test pokazał słabą kreskę dopiero w 33dc. A gdy była ciąża biochemiczna, to dopiero w 34dc, o ile dobrze pamiętam, więc jeszcze mam nadzeję, że zbyt wcześnie na test...
W każdym razie jeśli jutro @ nie będzie i tempka wysoko, to skoczę na betę... Muszę mieć pewność przed wyjazdem.
Ja z poza Dublina ... hrabstwo kildareKolekcjonerka - mi też się kilka mies temu Boba zachciało i pod koniec juz wyklinałam to modelowanie- zapuscilam włosy żeby nie modelować haha, bo i tak mam do modelowania grzywkę a tak to miałam całe - masakra!
Evee- ja też mam te sama date @ co ty hahah.
Fabimama- Dublin południowy a ty skąd ?
Jeju juz myślałam że małpa przyszła jak byłam na mieście ale jednak fałszywy alarm
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Oooooo Jaaaaa !!!! Druga kreska jak nic!!!!!! Gratulacje kochana!!!!!! Który to dIen cyklu???Zobacz załącznik 758347 I co wy na to ? Tez widzicie ta kreseczke ?
Beta to najlepsze rozwiązanie&&&& kciuki za jutrzejszy test.
Generalnie dobrze, gardło mnie pobolewa, zapewne od klimy. Czasem coś tam zakłuje w podbrzuszu.
Zobaczymy jak to będzie. W cyklu zaciążenia z Lilą test pokazał słabą kreskę dopiero w 33dc. A gdy była ciąża biochemiczna, to dopiero w 34dc, o ile dobrze pamiętam, więc jeszcze mam nadzeję, że zbyt wcześnie na test...
W każdym razie jeśli jutro @ nie będzie i tempka wysoko, to skoczę na betę... Muszę mieć pewność przed wyjazdem.
Zobacz załącznik 758347 I co wy na to ? Tez widzicie ta kreseczke ?