reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Machnę jutro :)

Jak sie dzis czujesz eveee?
&&&& kciuki za jutrzejszy test.

Generalnie dobrze, gardło mnie pobolewa, zapewne od klimy. Czasem coś tam zakłuje w podbrzuszu.

Zobaczymy jak to będzie. W cyklu zaciążenia z Lilą test pokazał słabą kreskę dopiero w 33dc. A gdy była ciąża biochemiczna, to dopiero w 34dc, o ile dobrze pamiętam, więc jeszcze mam nadzeję, że zbyt wcześnie na test...
W każdym razie jeśli jutro @ nie będzie i tempka wysoko, to skoczę na betę... ;) Muszę mieć pewność przed wyjazdem.

Generalnie dobrze, gardło mnie pobolewa, zapewne od klimy. Czasem coś tam zakłuje w podbrzuszu.

Zobaczymy jak to będzie. W cyklu zaciążenia z Lilą test pokazał słabą kreskę dopiero w 33dc. A gdy była ciąża biochemiczna, to dopiero w 34dc, o ile dobrze pamiętam, więc jeszcze mam nadzeję, że zbyt wcześnie na test...
W każdym razie jeśli jutro @ nie będzie i tempka wysoko, to skoczę na betę... ;) Muszę mieć pewność przed wyjazdem.

Beta to dobry pomysł i fakt .. Nic Ci lepszej pewności nie da. Wiec ja cały czas trzymam kciuki :)
Jedziemy jednym wózkiem chyba.
Ja jak zwykle byle jak Mierzyłam tempke (przed chwila i pod pacha ;) ) i wybiło 37.2 - nie spadła wiec jest szansa, ze doczekam testowania ;) nie wiem czy mi sie wydawało czy bolał mnie żołądek jak sie obudziłam. Teraz wszystko jest ok i (*)*) nadal NIE bolą ;)

Hej!

Co za emocje! Z każdą stroną nadrabiania Was z wczoraj napięcie rosło i rosło, byna końcu zobaczyć dwie kreski!!!
Iza gratuluję serdecznie :) Druga kreska jest widoczna. Powtórz jutro test i zobaczysz, że będzie ciemniejsza :)
Jak super! :D

Izabela - gratuluję :D , widać kreskę widać :)))) !!

Evee- kurcze nie widać - rób betę żeby była jasność

Delli- masz nerwy ze stali z tym czekaniem hihi , podziwiam - ja to ciekawska jestem , trzymam kciuki za jutro

Elenaa- owocnych staranek

Jeju straszne emocje tu - dużo testujacych na zawał można paść[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziendobry!!!!
Kolekcjonerka - mi też się kilka mies temu Boba zachciało i pod koniec juz wyklinałam to modelowanie- zapuscilam włosy żeby nie modelować haha, bo i tak mam do modelowania grzywkę a tak to miałam całe - masakra!

Evee- ja też mam te sama date @ co ty hahah.

Fabimama- Dublin południowy a ty skąd :) ?

Jeju juz myślałam że małpa przyszła jak byłam na mieście ale jednak fałszywy alarm ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z poza Dublina ... hrabstwo kildare ;)
Zobacz załącznik 758347 I co wy na to ? Tez widzicie ta kreseczke ?
Oooooo Jaaaaa !!!! Druga kreska jak nic!!!!!! Gratulacje kochana!!!!!! Który to dIen cyklu???

Beta to najlepsze rozwiązanie ;)

Ja zmykam dopingować córkę przyjaciółki ;) dziś ma egzamin z gry na pianinie ;) a ze jestem jej ukochaną "ciocia" to nie może mnie tam zabraknąć !!!!

Miłego dnia!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka, a ja mysle, ze jeszcze nie testowałam wlasnie dlatego, ze nerwy mam słabe :D hehe
Mimo, ze @ nadal sie nie zjawiła, to ja nie wierze, ze mogło tak łatwo pójść *,*

Jak Wasze dzisiejsze nastroje? :)
Kochana Ciociu trzymamy kciuki razem z Toba za ten egzamin z gry na pianinie. Az żałuje, ze rowniez posłuchać nie mozemy ^^

reklama
Do góry