reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Machnę jutro :)

Jak sie dzis czujesz eveee?
&&&& kciuki za jutrzejszy test.

Generalnie dobrze, gardło mnie pobolewa, zapewne od klimy. Czasem coś tam zakłuje w podbrzuszu.

Zobaczymy jak to będzie. W cyklu zaciążenia z Lilą test pokazał słabą kreskę dopiero w 33dc. A gdy była ciąża biochemiczna, to dopiero w 34dc, o ile dobrze pamiętam, więc jeszcze mam nadzeję, że zbyt wcześnie na test...
W każdym razie jeśli jutro @ nie będzie i tempka wysoko, to skoczę na betę... ;) Muszę mieć pewność przed wyjazdem.

Generalnie dobrze, gardło mnie pobolewa, zapewne od klimy. Czasem coś tam zakłuje w podbrzuszu.

Zobaczymy jak to będzie. W cyklu zaciążenia z Lilą test pokazał słabą kreskę dopiero w 33dc. A gdy była ciąża biochemiczna, to dopiero w 34dc, o ile dobrze pamiętam, więc jeszcze mam nadzeję, że zbyt wcześnie na test...
W każdym razie jeśli jutro @ nie będzie i tempka wysoko, to skoczę na betę... ;) Muszę mieć pewność przed wyjazdem.

Beta to dobry pomysł i fakt .. Nic Ci lepszej pewności nie da. Wiec ja cały czas trzymam kciuki :)
Jedziemy jednym wózkiem chyba.
Ja jak zwykle byle jak Mierzyłam tempke (przed chwila i pod pacha ;) ) i wybiło 37.2 - nie spadła wiec jest szansa, ze doczekam testowania ;) nie wiem czy mi sie wydawało czy bolał mnie żołądek jak sie obudziłam. Teraz wszystko jest ok i (*)*) nadal NIE bolą ;)

Hej!

Co za emocje! Z każdą stroną nadrabiania Was z wczoraj napięcie rosło i rosło, byna końcu zobaczyć dwie kreski!!!
Iza gratuluję serdecznie :) Druga kreska jest widoczna. Powtórz jutro test i zobaczysz, że będzie ciemniejsza :)
Jak super! :D

Izabela - gratuluję :D , widać kreskę widać :)))) !!

Evee- kurcze nie widać - rób betę żeby była jasność

Delli- masz nerwy ze stali z tym czekaniem hihi , podziwiam - ja to ciekawska jestem , trzymam kciuki za jutro

Elenaa- owocnych staranek

Jeju straszne emocje tu - dużo testujacych na zawał można paść[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziendobry!!!!
Kolekcjonerka - mi też się kilka mies temu Boba zachciało i pod koniec juz wyklinałam to modelowanie- zapuscilam włosy żeby nie modelować haha, bo i tak mam do modelowania grzywkę a tak to miałam całe - masakra!

Evee- ja też mam te sama date @ co ty hahah.

Fabimama- Dublin południowy a ty skąd :) ?

Jeju juz myślałam że małpa przyszła jak byłam na mieście ale jednak fałszywy alarm ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z poza Dublina ... hrabstwo kildare ;)
Zobacz załącznik 758347 I co wy na to ? Tez widzicie ta kreseczke ?
Oooooo Jaaaaa !!!! Druga kreska jak nic!!!!!! Gratulacje kochana!!!!!! Który to dIen cyklu???

Beta to najlepsze rozwiązanie ;)

Ja zmykam dopingować córkę przyjaciółki ;) dziś ma egzamin z gry na pianinie ;) a ze jestem jej ukochaną "ciocia" to nie może mnie tam zabraknąć !!!!

Miłego dnia!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka, a ja mysle, ze jeszcze nie testowałam wlasnie dlatego, ze nerwy mam słabe :D hehe
Mimo, ze @ nadal sie nie zjawiła, to ja nie wierze, ze mogło tak łatwo pójść *,*

Jak Wasze dzisiejsze nastroje? :)
Kochana Ciociu trzymamy kciuki razem z Toba za ten egzamin z gry na pianinie. Az żałuje, ze rowniez posłuchać nie mozemy ^^

reklama
Do góry