reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boże mam go tak dość, że szok!!! Jest coraz gorzej, mam ochotę się spakować i wynieść... :(
Póki co wychodzę z domu, choć tak bardzo mi się nie chcę! Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i spała! Ale nie obok niego... będę poza domem aż nie pójdzie do pracy... koszmar jakiś...
To połóż się a nie wychodź,głowa w górę

reklama
Boże mam go tak dość, że szok!!! Jest coraz gorzej, mam ochotę się spakować i wynieść... :(
Póki co wychodzę z domu, choć tak bardzo mi się nie chcę! Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą i spała! Ale nie obok niego... będę poza domem aż nie pójdzie do pracy... koszmar jakiś...
mam od narodzin malego to samo, az dziw, ze jeszcze mieszkamy razem i go nie zabilam :szok: on uwaza, ze ja przesadzam...

Oj biedna:( Wiem co czujesz, przechodzilam przez to :( ale w końcu będzie lepiej i zaswieci wam słońce[emoji8]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania ja ci kibicuje,dziewczyny u mnie też Foch chyba te chłopy się zmowily lub faza księżyca tak na nich wpływa,oczywiście o 16obiad a o 19 już Foch bo mu kolacji nie zrobię,ja pełna że hej on głodny,zrobił sobie sam

Kochana zjedz i za mnie te chipsy bo nie jem takich przekąsek tym bardziej w ciąży, ale smaczki za mną chodzą :D zaraz @ się skończy i będziesz działać. Mocno Ci kibicuje. :*
Za ciebie i fasolke też zjem;* ze staraniem to czekam na zielone światło;) wizytę mam dopiero 20.03

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry