reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kobitki, nadrabiam, ale jne mam siły odpisywać, jakiś dzisiaj ciężki dzień w pracy. Mały niedawno zasnal i kładę się też ją. Kolorowych snów mamuśki i staraczki . A wracając do snów to ha mam ostatnio jakieś same źle wrozace bo snia mi sie zepsute zeby, aż takie czarne zniszczone, fuj.Dobranoc

reklama
bertha ooo w krakowie mam rodzinę. Będzie gdzie się zatrzymać;) kurcze dałaś mi dużo do myślenia.. fragmentacja jest nie do poprawienia? Niestety wszystko jest strasznie drogie.. pierwsze podstawowe badania męża 1000 i tak poszło dalej a gdzzie tu jeszcze.

bertha ooo w krakowie mam rodzinę. Będzie gdzie się zatrzymać;) kurcze dałaś mi dużo do myślenia.. fragmentacja jest nie do poprawienia? Niestety wszystko jest strasznie drogie.. pierwsze podstawowe badania męża 1000 i tak poszło dalej a gdzzie tu jeszcze.
Nie wiem kochana czy fragmentacje mozna poprawic... na tym sie nie znam ani troche... a goraczki przed badaniami nie mial twoj m?

Dziewczyny prośąba o poradę, bo ja już nie wiem co się dzieje. 7.marca późnym wieczorem dostałam plamień jak na @ 2 dni przed terminem, wczoraj było jako taki, a dzisiaj odnoszę wrażenie jakby miała się już kończyć. W dn.7. marca wieczorem zanim dostałam plamień robiłam test był negatywny.
Robilam test i jest negatywny:(

reklama
Do góry