reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niee, nie mam zapisane, ale wątpię, że coś było...pewnie chwilowy skok i jutro temp spadnie na @ :)

Wytrzymasz nie mówiąc? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

:-) nie wiem :-) będę chciała :)

@Jestemblond ja bym raczej powtórzyła ten test, mi to wygląda na wadliwy...

@gabrika, no już planowałam Cię wywołać do tablicy! Co u Ciebie kochana, jak się czujesz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej! :) Jestem z Wami, ale kompletnie nie mam czasu na odpisywanie :( Czuję się dobrze, gdyby nie to, że nie mam @, to czułabym się jakbym w ogóle nie była w ciąży ;) No może trochę bardziej senna i głodna jestem :p

Robiłam już kilka badań, póki co wszystko ok. W pon 13.03. jestem umówiona na kolejną wizytę do gin, trzymajcie kciuki, żeby było widać serduszko! :)

T-time.pl

Możecie polecić mi jakiś test owulacyjny? Bo chciałabym zacząć też korzystać z tego a nie tylko z obserwacji śluzu.

Ja używałam tych z Domowego Laboratorium, nie były tanie, ale mnie nie zawiodły ;)

A wy temp mierzycietez w @? Może głupie pytanie, ale w ogóle w tym sie nie orientuje

W czasie @ temperatury się nie mierzy! Najlepiej mieć jakikolwiek termometr, byle pokazywał 2 miejsca po przecinku. Wtedy jest najbardziej dokładny.

Chociaż... ja poszłam na łatwiznę i mierzyłam takim zwykłym w domowym ;)

reklama
Do góry