reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niee, nie mam zapisane, ale wątpię, że coś było...pewnie chwilowy skok i jutro temp spadnie na @ :)

Wytrzymasz nie mówiąc? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

:-) nie wiem :-) będę chciała :)

@Jestemblond ja bym raczej powtórzyła ten test, mi to wygląda na wadliwy...

@gabrika, no już planowałam Cię wywołać do tablicy! Co u Ciebie kochana, jak się czujesz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej! :) Jestem z Wami, ale kompletnie nie mam czasu na odpisywanie :( Czuję się dobrze, gdyby nie to, że nie mam @, to czułabym się jakbym w ogóle nie była w ciąży ;) No może trochę bardziej senna i głodna jestem :p

Robiłam już kilka badań, póki co wszystko ok. W pon 13.03. jestem umówiona na kolejną wizytę do gin, trzymajcie kciuki, żeby było widać serduszko! :)

T-time.pl

Możecie polecić mi jakiś test owulacyjny? Bo chciałabym zacząć też korzystać z tego a nie tylko z obserwacji śluzu.

Ja używałam tych z Domowego Laboratorium, nie były tanie, ale mnie nie zawiodły ;)

A wy temp mierzycietez w @? Może głupie pytanie, ale w ogóle w tym sie nie orientuje

W czasie @ temperatury się nie mierzy! Najlepiej mieć jakikolwiek termometr, byle pokazywał 2 miejsca po przecinku. Wtedy jest najbardziej dokładny.

Chociaż... ja poszłam na łatwiznę i mierzyłam takim zwykłym w domowym ;)

reklama
Do góry