Antonia2016
Fanka BB :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja pisalam ze zrobię jutroo jezeli temp nie spadnie
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja pisalam ze zrobię jutroo jezeli temp nie spadnie
No pewnie :-) mam jeszcze 3 do zużyciaDzieki antonia
A Ty jutro tez robisz?
Hej dziewczyny, wszystkiego naj z okazji Naszego święta. Wpadłam Wam powiedzieć, że jutro mamy badanie nasienia i mega się stresuje jaki będzie wynik, bardziej niż mojego badania drożności jajowodówokresu póki co brak, ale do jutra ma czas. Trzymajcie kciuki za żołnierzyki
Nie znam się na progesteronie ale beta ladniutka :-)Powodzenia !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Lanvin @Antonia2016 Wasze wykresy/testy wyglądają obiecująco ... trzymam kciuki mocno !!! [emoji110]️[emoji6]
I za wszystkie testujące !!!
@Queen ale Ty na pewno nie masz tego 'Pregnancy look' ? [emoji39]
Ja zrobiłam dziś w końcu betę i progesteron i wyglada to tak: beta 952,37 progesteron 17,40; 18/19 dpo. W piątek powtórka.
Najlepszego babeczki [emoji258][emoji257][emoji255][emoji253][emoji254][emoji259]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Lanvin @Antonia2016 Wasze wykresy/testy wyglądają obiecująco ... trzymam kciuki mocno !!! [emoji110]️[emoji6]
I za wszystkie testujące !!!
@Queen ale Ty na pewno nie masz tego 'Pregnancy look' ? [emoji39]
Ja zrobiłam dziś w końcu betę i progesteron i wyglada to tak: beta 952,37 progesteron 17,40; 18/19 dpo. W piątek powtórka.
Najlepszego babeczki [emoji258][emoji257][emoji255][emoji253][emoji254][emoji259]
Hahaha ja to nawet nie wiem co to za "look" [emoji23] wyglądam normalnie [emoji51] a testu nie robiłam bo po co? Przecież jakby miało coś wyjść jiz by wyszło. Chociaż ostatnio czytałam ze Natalia jakula (partnerka Tomasza Iwana tego od Polki nożnej ) była w ciąży a testy jej wychodziły negatywne. Sama pisała o tym na blogu. Ale takie cuda to tylko gwiazdy maja [emoji51][emoji23]
O kurczę,który dc? Im szybciej tym lepiej za kilka dni będą staraniaDostałam pierwsza @ po poronieniu:/szybko. . myślałam że się spóźni.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
wejdz na strone pomniejszacz.pl i zmniejsz fotoKotek robilam test po pracy jak obiecalam @Antonia2016 jak mi sie go uda wrzucic to wrzuce bo probuje i wyskakuje mi info o zbyt duzym rozmiarze ...ale za bardzo ni ma na co patrzeć a wole nie czytac o cieniach i cieniusiach bo czlowiek tylko w sobie potem doszukuje ciąży ... a wole uniknac niepotrzebnych stresów ....
Poki co sama nie wiem kiedy ma byc @ bo ostatnio cykl trwal 28dni wiec powinna byc jutro chyba ze cykl.sie wydluzyl i bedzie 31 hmmm ja to glupia z tego jestem ... wczoraj brzuch bolał mnie jak na @ a dzis nic NIE czuje .... czeski film :-)