reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny, wszystkiego naj z okazji Naszego święta. Wpadłam Wam powiedzieć, że jutro mamy badanie nasienia i mega się stresuje jaki będzie wynik, bardziej niż mojego badania drożności jajowodów:-( :(okresu póki co brak, ale do jutra ma czas. Trzymajcie kciuki za żołnierzyki

Powodzenia !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Lanvin @Antonia2016 Wasze wykresy/testy wyglądają obiecująco ... trzymam kciuki mocno !!! [emoji110]️[emoji6]
I za wszystkie testujące !!!

@Queen ale Ty na pewno nie masz tego 'Pregnancy look' ? [emoji39]

Ja zrobiłam dziś w końcu betę i progesteron i wyglada to tak: beta 952,37 progesteron 17,40; 18/19 dpo. W piątek powtórka.

Najlepszego babeczki [emoji258][emoji257][emoji255][emoji253][emoji254][emoji259]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin @Antonia2016 Wasze wykresy/testy wyglądają obiecująco ... trzymam kciuki mocno !!! [emoji110]️[emoji6]

Ja zrobiłam dziś w końcu betę i progesteron i wyglada to tak: beta 952,37 progesteron 17,40; 18/19 dpo. W piątek powtórka.

Najlepszego babeczki [emoji258][emoji257][emoji255][emoji253][emoji254][emoji259]

Nie znam się na progesteronie ale beta ladniutka :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha ja to nawet nie wiem co to za "look" [emoji23] wyglądam normalnie [emoji51] a testu nie robiłam bo po co? Przecież jakby miało coś wyjść jiz by wyszło. Chociaż ostatnio czytałam ze Natalia jakula (partnerka Tomasza Iwana tego od Polki nożnej :p) była w ciąży a testy jej wychodziły negatywne. Sama pisała o tym na blogu. Ale takie cuda to tylko gwiazdy maja [emoji51][emoji23]

Hahaha ja to nawet nie wiem co to za "look" [emoji23] wyglądam normalnie [emoji51] a testu nie robiłam bo po co? Przecież jakby miało coś wyjść jiz by wyszło. Chociaż ostatnio czytałam ze Natalia jakula (partnerka Tomasza Iwana tego od Polki nożnej :p) była w ciąży a testy jej wychodziły negatywne. Sama pisała o tym na blogu. Ale takie cuda to tylko gwiazdy maja [emoji51][emoji23]

Kochana Ty nasza gwiazdeczka wiec testuj ! [emoji39][emoji39][emoji39]
Ale by była czadowa niespodzianka [emoji7]

reklama
Kotek robilam test po pracy jak obiecalam @Antonia2016 jak mi sie go uda wrzucic to wrzuce bo probuje i wyskakuje mi info o zbyt duzym rozmiarze ...ale za bardzo ni ma na co patrzeć a wole nie czytac o cieniach i cieniusiach bo czlowiek tylko w sobie potem doszukuje ciąży ... a wole uniknac niepotrzebnych stresów ....
Poki co sama nie wiem kiedy ma byc @ bo ostatnio cykl trwal 28dni wiec powinna byc jutro chyba ze cykl.sie wydluzyl i bedzie 31 hmmm ja to glupia z tego jestem ... wczoraj brzuch bolał mnie jak na @ a dzis nic NIE czuje .... czeski film :-)
wejdz na strone pomniejszacz.pl i zmniejsz foto :)

Do góry