reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziekuje bardzo @Luxuorius ... zobaczymy jak to bedzie zrobilam test ale .... dopóki niezobacze dwie mega kreski to nie uwierze nawet nie chce widziec cienia cieni ... dla mnie to nie jest wyznacznikiem ... ... mam nadzieje tylko ze jesli w ciazy nie jestem to @ przyjdzie o czas chociaz tyle .... :-)
@Antonia2016 &&&&& trzymam nadal za ciebie i za @Lanvin bo uciebie to tez jeszcze moze byc super niespodzianka :-)

reklama
a gdzie Twój test?

Kotek robilam test po pracy jak obiecalam @Antonia2016 jak mi sie go uda wrzucic to wrzuce bo probuje i wyskakuje mi info o zbyt duzym rozmiarze ...ale za bardzo ni ma na co patrzeć a wole nie czytac o cieniach i cieniusiach bo czlowiek tylko w sobie potem doszukuje ciąży ... a wole uniknac niepotrzebnych stresów ....
Poki co sama nie wiem kiedy ma byc @ bo ostatnio cykl trwal 28dni wiec powinna byc jutro chyba ze cykl.sie wydluzyl i bedzie 31 hmmm ja to glupia z tego jestem ... wczoraj brzuch bolał mnie jak na @ a dzis nic NIE czuje .... czeski film :-)

Cześć dziewczyny.Tak tylko na chwile chciałam złożyć wam życzenia z okazji naszego święta.spelnienia marzen zdrowia i duzo cierpliwości!!!!nie nadrobie wszystkiego dlatego gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za wszystkie!!:)ja mam ostatnio okropne dni.jestem przybita, nic mi się nie chce:(wiem że to przez moją tarczyce bo znowu mam wyższa :(pozbieram się troche i wrócę do was mam nadzieję. Powodzenia kobitki:)buziaki

Ostatnia edycja:
Happy international women's day[emoji173][emoji173][emoji173] kochane żebyśmy wszystkie zobaczyły upragnione 2kreski i urodziły piękne zdrowe różowiutkie bobasy !!! Niech nam zdrowie sprzyja a faceci nie wkurzają [emoji7] u mnie 37dc czyli 9 dni spóźniającej się @ [emoji35] dziś wieczorem ostatnia dawka luteiny i zobaczymy. Dzisiaj podeszła do mnie koleżanka z pracy która wie o naszych staraniach i zapytała się mnie czy jestem w ciąży bo ze "mam ten wygląd " [emoji23][emoji23] No padłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek robilam test po pracy jak obiecalam @Antonia2016 jak mi sie go uda wrzucic to wrzuce bo probuje i wyskakuje mi info o zbyt duzym rozmiarze ...ale za bardzo ni ma na co patrzeć a wole nie czytac o cieniach i cieniusiach bo czlowiek tylko w sobie potem doszukuje ciąży ... a wole uniknac niepotrzebnych stresów ....
Poki co sama nie wiem kiedy ma byc @ bo ostatnio cykl trwal 28dni wiec powinna byc jutro chyba ze cykl.sie wydluzyl i bedzie 31 hmmm ja to glupia z tego jestem ... wczoraj brzuch bolał mnie jak na @ a dzis nic NIE czuje .... czeski film :-)
Przytnij zdj w jakims edytorze

Happy international women's day[emoji173][emoji173][emoji173] kochane żebyśmy wszystkie zobaczyły upragnione 2kreski i urodziły piękne zdrowe różowiutkie bobasy !!! Niech nam zdrowie sprzyja a faceci nie wkurzają [emoji7] u mnie 37dc czyli 9 dni spóźniającej się @ [emoji35] dziś wieczorem ostatnia dawka luteiny i zobaczymy. Dzisiaj podeszła do mnie koleżanka z pracy która wie o naszych staraniach i zapytała się mnie czy jestem w ciąży bo ze "mam ten wygląd " [emoji23][emoji23] No padłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A robilas jeszcze jakis test, poza tymi w Pl?

reklama
Dobra, nie sciemniaj tylko wrzucaj ;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry