Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy :-)jeżeli temp jutro wzrośnie to zatestuje jeżeli nie to nie.
Pokaz swoj wykres, ciekawa jestem jak duzy to byl spadek.Dziewczyny ja przed testem też miałam chwilowy spadek temperatury a niby ciąża jest
masz jakiś wykres? pokażesz?Dziewczyny ja przed testem też miałam chwilowy spadek temperatury a niby ciąża jest
Niee, nie mam zapisane, ale wątpię, że coś było...pewnie chwilowy skok i jutro temp spadnie na @Kurcze, no bardzo dobrze to wyglada.. i co, odnalazals zapiski, czy byly jakies serduszka blizej owu?
Antonia!! jest cień cienia!! Biegiem po test DOZ albo facelle paskowy!!
Wytrzymasz nie mówiąc?Tak sobie myśle, ze gdy w końcu nam sie uda zajść w ciąże nie powiem mojemu D :-) pocEkam na serduszko i wtedy :-) hehehhe takie mam marzenia :-)