reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny. Ja juz testowałam. I niewiem co o tym myśleć. Druga kreska tak jakby się pojawiła. Ale ledwo widoczna. Już niewiem czy ona tam jest czy tylko ja ją tam widzę, ale jak na moje oko to taka ledwo ledwo jest. @ powinnam wczoraj dostać jak narazie tylko brzuch pobolewa co chwile, piersi bolesce mam co miesiąc. Od wczoraj czuje się jakbym miała dostac@ ale co zajrze to nic.

reklama
Hej Dziewczyny. Ja juz testowałam. I niewiem co o tym myśleć. Druga kreska tak jakby się pojawiła. Ale ledwo widoczna. Już niewiem czy ona tam jest czy tylko ja ją tam widzę, ale jak na moje oko to taka ledwo ledwo jest. @ powinnam wczoraj dostać jak narazie tylko brzuch pobolewa co chwile, piersi bolesce mam co miesiąc. Od wczoraj czuje się jakbym miała dostac@ ale co zajrze to nic.
Pokaż testa. :-)

U mnie dzisiejsze testowanie wygląda tak... [emoji45]
1464063477-1d1mld.jpeg

Iza, ja tez widzę u Ciebie druga kreseczke! :)
Cudownie ! A teraz niech nabiera mocy &&& :)
eveee, wszystko sie moze zdarzyć. Tak jak mowisz.. @ nie ma, wiec sie trzeba upewniac bo wszystko sie moze zdarzyć &&&&&&&&& mocno trzymam, zeby jutro sie udało !
U mnie poki co rowniez brak @. A wczoraj późnym wieczorem juz miałam takie bóle jakby była tuż tuż..

Dzień dobry!

Eveee
no faktycznie test niewiele pokazał:/

Izabela słaba ale jest druga kreska.

Delli ja na początku ciąży też miałam straszne bóle w dole brzucha juz się bałam że nic z tego nie bd, a tu dzidziolek spokojnie rósł :p

A u mnie owu co raz bliżej.... ;)

Delli ja na początku ciąży też miałam straszne bóle w dole brzucha juz się bałam że nic z tego nie bd, a tu dzidziolek spokojnie rósł :p

No wlasnie podobno bóle sie zdarzają i gdzies nawet czytałam, ze miga byc łudząco podobne do tych malpowych.
Ja powinnam dostać @ wczoraj, ale nie dostałam. I wczesniej mnie tam troche raz z jednej raz z drugiej bolało, ale nie miałam takiego bólu jak tuż przed @ az do późnego wieczora. Dzis znowu stwierdzam brak.
Owocnych przytulanek ^^ :)
Kiedy masz miec owulacje?

reklama
Dzień dobry!

Eveee
no faktycznie test niewiele pokazał:/

Izabela słaba ale jest druga kreska.

No to za owocne starania! :)

No wlasnie podobno bóle sie zdarzają i gdzies nawet czytałam, ze miga byc łudząco podobne do tych malpowych.
Ja powinnam dostać @ wczoraj, ale nie dostałam. I wczesniej mnie tam troche raz z jednej raz z drugiej bolało, ale nie miałam takiego bólu jak tuż przed @ az do późnego wieczora. Dzis znowu stwierdzam brak.
Owocnych przytulanek ^^ :)
Kiedy masz miec owulacje?
Może testa machnij? :)

Do góry