reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha, świetne :D

Dziewczynki, beta <0.1, progesteron 6,58. Brak cudu. Nessi, moze twoje przeczucie dotyczyło kolejnego cyklu bo w tym doopa blada. Szkoda. Cyce pewnie bolą od dupka.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Buuu. Czyli test się nie mylił. Szkoda.

reklama
Roznie bywa. Nie wiem, jak sie bede czula. Moje zwolnienie zalezy od wielu czynnikow.
Uważam jednak, że praca z doroslymi jest mniej "niebezpieczna" niż z dziećmi. Dzieci chorują częściej i choroby sa tez różne, epidemia grypy, swinki, ospy itd. A i stres niemały, male lobuzy :-) :)
Też jestem nauczycielką. W pierwszej ciąży po poronieniu zagrażającym wróciłam do pracy i biegałam jak motylek do samego końca (Prawie, bo 2 ost. miesiące przypadły na wakacje). W drugiej przypętało mi się tyle problemów, że praktycznie całą byłam na zwolnieniu. Ale wtedy pracowałam w jednej szkole. Teraz uczę w czterech przedszkolach i mam w jednym straszną dyrektorkę, kobieta niesamowicie ciśnie, praca jak w kołchozie, także jak tylko będę już mogła pójść (przez staż) to idę.

no i słuchajcie, powiedziałam Mu! wczoraj ledwo wytrzymałam, dziś też się wahałam, bo ma jutro ważną rozprawę, ale sam się dopytywał, o czym tam myślę, ja na to, że muszę z nim porozmawiać, ale boję się reakcji, a on na to - robiłaś testa?:) I mnie wyściskał, powiedział, że kocha, że strasznie się cieszy i gdyby nie chciał, to by się jednak zabezpieczał;) i od godziny marzymy głośno o tym, że będziemy rodziną wielodzietną:) jutro może wybiorę się na betę, pierwszy raz w życiu, czy trzeba być na czczo?

Dziewczyny, ślę fluidki:*

no i słuchajcie, powiedziałam Mu! wczoraj ledwo wytrzymałam, dziś też się wahałam, bo ma jutro ważną rozprawę, ale sam się dopytywał, o czym tam myślę, ja na to, że muszę z nim porozmawiać, ale boję się reakcji, a on na to - robiłaś testa?:) I mnie wyściskał, powiedział, że kocha, że strasznie się cieszy i gdyby nie chciał, to by się jednak zabezpieczał;) i od godziny marzymy głośno o tym, że będziemy rodziną wielodzietną:) jutro może wybiorę się na betę, pierwszy raz w życiu, czy trzeba być na czczo?

Dziewczyny, ślę fluidki:*
Nie musisz być na czczo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Postaram się niedługo wrzucić :) od razu mówię, że jest niezupełniona, widziałam, że ktoś podawał dane, ale nikt mnie nie oznaczał, więc już tego nie znajdę. Dziewczyny, którym się coś zmieniło proszę o priv, będzie mi łatwiej uzupełnić :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nastepna @ 9.04

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry