reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha, świetne :D

Dziewczynki, beta <0.1, progesteron 6,58. Brak cudu. Nessi, moze twoje przeczucie dotyczyło kolejnego cyklu bo w tym doopa blada. Szkoda. Cyce pewnie bolą od dupka.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Buuu. Czyli test się nie mylił. Szkoda.

reklama
Roznie bywa. Nie wiem, jak sie bede czula. Moje zwolnienie zalezy od wielu czynnikow.
Uważam jednak, że praca z doroslymi jest mniej "niebezpieczna" niż z dziećmi. Dzieci chorują częściej i choroby sa tez różne, epidemia grypy, swinki, ospy itd. A i stres niemały, male lobuzy :-) :)
Też jestem nauczycielką. W pierwszej ciąży po poronieniu zagrażającym wróciłam do pracy i biegałam jak motylek do samego końca (Prawie, bo 2 ost. miesiące przypadły na wakacje). W drugiej przypętało mi się tyle problemów, że praktycznie całą byłam na zwolnieniu. Ale wtedy pracowałam w jednej szkole. Teraz uczę w czterech przedszkolach i mam w jednym straszną dyrektorkę, kobieta niesamowicie ciśnie, praca jak w kołchozie, także jak tylko będę już mogła pójść (przez staż) to idę.

no i słuchajcie, powiedziałam Mu! wczoraj ledwo wytrzymałam, dziś też się wahałam, bo ma jutro ważną rozprawę, ale sam się dopytywał, o czym tam myślę, ja na to, że muszę z nim porozmawiać, ale boję się reakcji, a on na to - robiłaś testa?:) I mnie wyściskał, powiedział, że kocha, że strasznie się cieszy i gdyby nie chciał, to by się jednak zabezpieczał;) i od godziny marzymy głośno o tym, że będziemy rodziną wielodzietną:) jutro może wybiorę się na betę, pierwszy raz w życiu, czy trzeba być na czczo?

Dziewczyny, ślę fluidki:*

no i słuchajcie, powiedziałam Mu! wczoraj ledwo wytrzymałam, dziś też się wahałam, bo ma jutro ważną rozprawę, ale sam się dopytywał, o czym tam myślę, ja na to, że muszę z nim porozmawiać, ale boję się reakcji, a on na to - robiłaś testa?:) I mnie wyściskał, powiedział, że kocha, że strasznie się cieszy i gdyby nie chciał, to by się jednak zabezpieczał;) i od godziny marzymy głośno o tym, że będziemy rodziną wielodzietną:) jutro może wybiorę się na betę, pierwszy raz w życiu, czy trzeba być na czczo?

Dziewczyny, ślę fluidki:*
Nie musisz być na czczo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Postaram się niedługo wrzucić :) od razu mówię, że jest niezupełniona, widziałam, że ktoś podawał dane, ale nikt mnie nie oznaczał, więc już tego nie znajdę. Dziewczyny, którym się coś zmieniło proszę o priv, będzie mi łatwiej uzupełnić :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nastepna @ 9.04

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry