adamex barlettaMasz rację chroń dziecko. A z innej beczki co masz za wózek? Bo śliczny jest
reklama
super, oby to bylo TOJestem po wizycie. Udało się wcześniej
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!!
Emzilka
Fanka BB :)
[/QUOTE]
26 Ty nie bylas pewnA kiedy byla owulka??
Zobacz załącznik 797884
I gdzie tu tego cudu szukać???
26 Ty nie bylas pewnA kiedy byla owulka??
Emsi*
Podbijam jeszcze raz pytanie o wysokości szyjki na początku ciąży dziewczyn z tylozgieciem. wysoko czy nisko?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Kochanie nie badałam nigdy bo po prostu nie umiem :/
Sparky, poka brzucha !
Ja oficjalnie zaczynam dziś II trymestr ...
Gratulki ... bezproblemowych kolejnych miesięcy [emoji6] życzę Ci z całego serca
Piękny brzusio [emoji173]️
Piękna beta ! [emoji7] gratulki
Do kiedy zamierzasz pracować ?
Mam bete chyba coś jest nie tak
Czekam na progesteron bo jeszcze nie ma
U Ciebie tez kochana piękne wyniki ! [emoji7]
Jestem po wizycie. Udało się wcześniej
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!!
Cieszę się, ze wreszcie wierzysz [emoji4] i życzę Ci tego cudu ... [emoji6][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Spark @Bulbasek piękne fotki ... takie słodkie [emoji173]️
@Izabela90 trzymam kciuki aby Ci się ułożyło tak jak tylko sobie wymarzysz ! [emoji8]
Ja niedawno wróciłam i jestem padnięta ... muszę troszkę mniej się przemęczać, bo teraz nie wiem czy taki ma wpływ ciąża czy jednak praca ... wiec lepiej ja ograniczyć dla dobra fasolki [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Ach @Luxuorius synek cudny [emoji173]️ .... taka kruszynka [emoji8]
Emsi*
Zobacz załącznik 797884
I gdzie tu tego cudu szukać???
Nie szukać ... wierzyć ! [emoji39]
sylwkaq90
Emsi, wlasnie nie wiem do kiedy pracowac. Pracuje w szkole i w przedszkolu.. Teraz okres zachorowan.. Zobacze co powie dyrekcja.. Chyba nie bede siedziec zbyt dlugo.. A wlasnie mnie chyba lapie przeziebienie! Zaczyna sie.. Mam 37,4 i troche gardlo pobolewa.. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ok. Wlasnie bede zajadac kanapke z czosnkiem i herbatka z cytrynka i miodkiem.Kochanie nie badałam nigdy bo po prostu nie umiem :/
Gratulki ... bezproblemowych kolejnych miesięcy [emoji6] życzę Ci z całego serca
Piękny brzusio [emoji173]️
Piękna beta ! [emoji7] gratulki
Do kiedy zamierzasz pracować ?
U Ciebie tez kochana piękne wyniki ! [emoji7]
Cieszę się, ze wreszcie wierzysz [emoji4] i życzę Ci tego cudu ... [emoji6][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Spark @Bulbasek piękne fotki ... takie słodkie [emoji173]️
@Izabela90 trzymam kciuki aby Ci się ułożyło tak jak tylko sobie wymarzysz ! [emoji8]
Ja niedawno wróciłam i jestem padnięta ... muszę troszkę mniej się przemęczać, bo teraz nie wiem czy taki ma wpływ ciąża czy jednak praca ... wiec lepiej ja ograniczyć dla dobra fasolki [emoji6]
Dziękuję Naprawdę ślicznyadamex barletta
oczekiwanie
Chyba jest okNapisali "kobiety będące w ciazy od 1-10 że beta powinna być od 202 do 231000... a ja mam wynik 117.28 więc według tej logiki nieprawidłowy... patrzyłam na inne normy i by się zgadzało "3-4 tydzień od owulacji od 9 do 130" ale już sama nie wiem
reklama
1985nelia2
Ja w biurze pracowałAm do 35tygodnia a do 7miesiąca jeszcze studiowałam w weekendy hehe. Też praca z ludźmi to wiadomo człowiek bardziej narażony ale jakoś poza jedną infekcją nic mi nie było. Najgorzej było do 12tyg a potem to już żeby nie brzuch to bym nie wiedziała ze w ciąży jestem hehEmsi, wlasnie nie wiem do kiedy pracowac. Pracuje w szkole i w przedszkolu.. Teraz okres zachorowan.. Zobacze co powie dyrekcja.. Chyba nie bede siedziec zbyt dlugo.. A wlasnie mnie chyba lapie przeziebienie! Zaczyna sie.. Mam 37,4 i troche gardlo pobolewa.. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ok. Wlasnie bede zajadac kanapke z czosnkiem i herbatka z cytrynka i miodkiem.