reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jestem po wizycie. Udało się wcześniej :D
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią :( gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować :D
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!! :)
super, oby to bylo TO :)

Podbijam jeszcze raz pytanie o wysokości szyjki na początku ciąży dziewczyn z tylozgieciem. :) wysoko czy nisko?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Kochanie nie badałam nigdy bo po prostu nie umiem :/

Sparky, poka brzucha !
Ja oficjalnie zaczynam dziś II trymestr ... :)

Gratulki ... bezproblemowych kolejnych miesięcy [emoji6] życzę Ci z całego serca
Piękny brzusio [emoji173]️

@Bulbasek @Emsi* dobrze sie czuje. Oprocz bolacych piersi to nic mi nie jest.
Czekam na wyniki bety, odswiezam caly czas ta stronę, az mi sie telefon rozladowuje :p
Wizyta umowiona teraz na czwartek na 19.45 bede zaczynac 6tc

Piękna beta ! [emoji7] gratulki
Do kiedy zamierzasz pracować ?

Mam bete chyba coś jest nie tak :(

Czekam na progesteron bo jeszcze nie ma

U Ciebie tez kochana piękne wyniki ! [emoji7]

Jestem po wizycie. Udało się wcześniej :D
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią :( gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować :D
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!! :)

Cieszę się, ze wreszcie wierzysz [emoji4] i życzę Ci tego cudu ... [emoji6][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Spark @Bulbasek piękne fotki ... takie słodkie [emoji173]️

@Izabela90 trzymam kciuki aby Ci się ułożyło tak jak tylko sobie wymarzysz ! [emoji8]

Ja niedawno wróciłam i jestem padnięta ... muszę troszkę mniej się przemęczać, bo teraz nie wiem czy taki ma wpływ ciąża czy jednak praca ... wiec lepiej ja ograniczyć dla dobra fasolki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanie nie badałam nigdy bo po prostu nie umiem :/

Gratulki ... bezproblemowych kolejnych miesięcy [emoji6] życzę Ci z całego serca
Piękny brzusio [emoji173]️

Piękna beta ! [emoji7] gratulki
Do kiedy zamierzasz pracować ?

U Ciebie tez kochana piękne wyniki ! [emoji7]

Cieszę się, ze wreszcie wierzysz [emoji4] i życzę Ci tego cudu ... [emoji6][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Spark @Bulbasek piękne fotki ... takie słodkie [emoji173]️

@Izabela90 trzymam kciuki aby Ci się ułożyło tak jak tylko sobie wymarzysz ! [emoji8]

Ja niedawno wróciłam i jestem padnięta ... muszę troszkę mniej się przemęczać, bo teraz nie wiem czy taki ma wpływ ciąża czy jednak praca ... wiec lepiej ja ograniczyć dla dobra fasolki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi, wlasnie nie wiem do kiedy pracowac. Pracuje w szkole i w przedszkolu.. Teraz okres zachorowan.. Zobacze co powie dyrekcja.. Chyba nie bede siedziec zbyt dlugo.. A wlasnie mnie chyba lapie przeziebienie! Zaczyna sie.. Mam 37,4 i troche gardlo pobolewa.. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ok. Wlasnie bede zajadac kanapke z czosnkiem i herbatka z cytrynka i miodkiem.

reklama
Emsi, wlasnie nie wiem do kiedy pracowac. Pracuje w szkole i w przedszkolu.. Teraz okres zachorowan.. Zobacze co powie dyrekcja.. Chyba nie bede siedziec zbyt dlugo.. A wlasnie mnie chyba lapie przeziebienie! Zaczyna sie.. Mam 37,4 i troche gardlo pobolewa.. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ok. Wlasnie bede zajadac kanapke z czosnkiem i herbatka z cytrynka i miodkiem.
Ja w biurze pracowałAm do 35tygodnia a do 7miesiąca jeszcze studiowałam w weekendy hehe. Też praca z ludźmi to wiadomo człowiek bardziej narażony ale jakoś poza jedną infekcją nic mi nie było. Najgorzej było do 12tyg a potem to już żeby nie brzuch to bym nie wiedziała ze w ciąży jestem heh

Do góry