reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jestem po wizycie. Udało się wcześniej :D
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią :( gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować :D
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!! :)
super, oby to bylo TO :)

Podbijam jeszcze raz pytanie o wysokości szyjki na początku ciąży dziewczyn z tylozgieciem. :) wysoko czy nisko?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Kochanie nie badałam nigdy bo po prostu nie umiem :/

Sparky, poka brzucha !
Ja oficjalnie zaczynam dziś II trymestr ... :)

Gratulki ... bezproblemowych kolejnych miesięcy [emoji6] życzę Ci z całego serca
Piękny brzusio [emoji173]️

@Bulbasek @Emsi* dobrze sie czuje. Oprocz bolacych piersi to nic mi nie jest.
Czekam na wyniki bety, odswiezam caly czas ta stronę, az mi sie telefon rozladowuje :p
Wizyta umowiona teraz na czwartek na 19.45 bede zaczynac 6tc

Piękna beta ! [emoji7] gratulki
Do kiedy zamierzasz pracować ?

Mam bete chyba coś jest nie tak :(

Czekam na progesteron bo jeszcze nie ma

U Ciebie tez kochana piękne wyniki ! [emoji7]

Jestem po wizycie. Udało się wcześniej :D
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią :( gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować :D
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!! :)

Cieszę się, ze wreszcie wierzysz [emoji4] i życzę Ci tego cudu ... [emoji6][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Spark @Bulbasek piękne fotki ... takie słodkie [emoji173]️

@Izabela90 trzymam kciuki aby Ci się ułożyło tak jak tylko sobie wymarzysz ! [emoji8]

Ja niedawno wróciłam i jestem padnięta ... muszę troszkę mniej się przemęczać, bo teraz nie wiem czy taki ma wpływ ciąża czy jednak praca ... wiec lepiej ja ograniczyć dla dobra fasolki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanie nie badałam nigdy bo po prostu nie umiem :/

Gratulki ... bezproblemowych kolejnych miesięcy [emoji6] życzę Ci z całego serca
Piękny brzusio [emoji173]️

Piękna beta ! [emoji7] gratulki
Do kiedy zamierzasz pracować ?

U Ciebie tez kochana piękne wyniki ! [emoji7]

Cieszę się, ze wreszcie wierzysz [emoji4] i życzę Ci tego cudu ... [emoji6][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Spark @Bulbasek piękne fotki ... takie słodkie [emoji173]️

@Izabela90 trzymam kciuki aby Ci się ułożyło tak jak tylko sobie wymarzysz ! [emoji8]

Ja niedawno wróciłam i jestem padnięta ... muszę troszkę mniej się przemęczać, bo teraz nie wiem czy taki ma wpływ ciąża czy jednak praca ... wiec lepiej ja ograniczyć dla dobra fasolki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi, wlasnie nie wiem do kiedy pracowac. Pracuje w szkole i w przedszkolu.. Teraz okres zachorowan.. Zobacze co powie dyrekcja.. Chyba nie bede siedziec zbyt dlugo.. A wlasnie mnie chyba lapie przeziebienie! Zaczyna sie.. Mam 37,4 i troche gardlo pobolewa.. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ok. Wlasnie bede zajadac kanapke z czosnkiem i herbatka z cytrynka i miodkiem.

reklama
Emsi, wlasnie nie wiem do kiedy pracowac. Pracuje w szkole i w przedszkolu.. Teraz okres zachorowan.. Zobacze co powie dyrekcja.. Chyba nie bede siedziec zbyt dlugo.. A wlasnie mnie chyba lapie przeziebienie! Zaczyna sie.. Mam 37,4 i troche gardlo pobolewa.. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ok. Wlasnie bede zajadac kanapke z czosnkiem i herbatka z cytrynka i miodkiem.
Ja w biurze pracowałAm do 35tygodnia a do 7miesiąca jeszcze studiowałam w weekendy hehe. Też praca z ludźmi to wiadomo człowiek bardziej narażony ale jakoś poza jedną infekcją nic mi nie było. Najgorzej było do 12tyg a potem to już żeby nie brzuch to bym nie wiedziała ze w ciąży jestem heh

Do góry