reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć kochane! :-)
Tak sobie pomyślałam dzisiaj o Was, wchodzę i co widzę...ciążowe brzuszki!!! :-)
Gratulacje dziewczyny, trzymam za Was bardzo mocno kciuki :-)
U mnie zostało 20 dni do porodu!!!
Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie kciuki za mojego synka żeby urodził się zdrowy i silny :-*

@Spark wysłałam wiadomość misiu [emoji8]

@bertha szlag by to... Ech no, co zrobić, Masz plan, to najważniejsze [emoji11]

@StorAnia cieszę się ze w końcu jakiś konkret! Trzymam kciuki i czekam na wieści misiu! [emoji11]

@Izabela90 Szkoda [emoji20] Ale trzymam kciuki za małą wpadeczkę [emoji16]

@cheebay wędzony na zimno raczej średnio niestety [emoji20] tak samo jak sery z mleka niepasteryzowanego.. Sprawdź na ovia pregnancy, tam mają spis rzeczy które można spokojnie jeść [emoji11] jak się czujesz, z jełopem już lepiej czy nadal stan wojenny? [emoji1]

Nie wiem, myślę że to moje czarnowidztwo i wrodzony pesymizm, podpowiada mi że hsg zakończy nasze starania... ;)

Dziewczyny z innej beczki, jaki bank polecacie na kredyt? Myślimy o 50-70 tysiącach...
Kredyt najlepiej w banku w którym na sie konta i tam gdzie wpływają wynagrodzenia bo wtedy dla banku jest sie wiarygodnym. Ostatnio byłam pytaç o dopłaaty do mieszkan dla młodych i mi sie nie opłaca tego brać tylko lepszą opcją jest kredyt czy pożyczka. Wyliczyla ni babka w pko sa że przy wzięciu 50 tysiecy dopłaca sie 10tyś czyli do spłaty jest 60tyś w ratach po ok 500zl. Do kredytu liczy sie dochód na członka rodziny a do pożyczki oni patrzą na stan konta chyba z ostatnich trzech miesiecy wiec dobrze jest tam powrzucać jakies oszczedności.

reklama
Do góry