reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć kochane! :-)
Tak sobie pomyślałam dzisiaj o Was, wchodzę i co widzę...ciążowe brzuszki!!! :-)
Gratulacje dziewczyny, trzymam za Was bardzo mocno kciuki :-)
U mnie zostało 20 dni do porodu!!!
Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie kciuki za mojego synka żeby urodził się zdrowy i silny :-*

@Spark wysłałam wiadomość misiu [emoji8]

@bertha szlag by to... Ech no, co zrobić, Masz plan, to najważniejsze [emoji11]

@StorAnia cieszę się ze w końcu jakiś konkret! Trzymam kciuki i czekam na wieści misiu! [emoji11]

@Izabela90 Szkoda [emoji20] Ale trzymam kciuki za małą wpadeczkę [emoji16]

@cheebay wędzony na zimno raczej średnio niestety [emoji20] tak samo jak sery z mleka niepasteryzowanego.. Sprawdź na ovia pregnancy, tam mają spis rzeczy które można spokojnie jeść [emoji11] jak się czujesz, z jełopem już lepiej czy nadal stan wojenny? [emoji1]

Nie wiem, myślę że to moje czarnowidztwo i wrodzony pesymizm, podpowiada mi że hsg zakończy nasze starania... ;)

Dziewczyny z innej beczki, jaki bank polecacie na kredyt? Myślimy o 50-70 tysiącach...
Kredyt najlepiej w banku w którym na sie konta i tam gdzie wpływają wynagrodzenia bo wtedy dla banku jest sie wiarygodnym. Ostatnio byłam pytaç o dopłaaty do mieszkan dla młodych i mi sie nie opłaca tego brać tylko lepszą opcją jest kredyt czy pożyczka. Wyliczyla ni babka w pko sa że przy wzięciu 50 tysiecy dopłaca sie 10tyś czyli do spłaty jest 60tyś w ratach po ok 500zl. Do kredytu liczy sie dochód na członka rodziny a do pożyczki oni patrzą na stan konta chyba z ostatnich trzech miesiecy wiec dobrze jest tam powrzucać jakies oszczedności.

reklama
Do góry