reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny. Wpadłam poinformować że @ przyszła dwa dni wcześniej. I razem z jej przyjściem kończymy starania!!!. Podjęliśmy decyzję razem!
Dzisiaj podpisaliśmy umowę o wynajem pół domku,w piątek odbieramy klucze i czeka nas przeprowadzka.
Wszystkim kobietka z dwiema kreseczkami życzę spokojnych 9miesiecy. A tym co się jeszcze nie udało trzymam kciuki za następny cykl. Buziaki.
Szkoda :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Napisali "kobiety będące w ciazy od 1-10 że beta powinna być od 202 do 231000... a ja mam wynik 117.28 więc według tej logiki nieprawidłowy... patrzyłam na inne normy i by się zgadzało "3-4 tydzień od owulacji od 9 do 130" ale już sama nie wiem

Cześć dziewczyny.
Potrzebuję porady..
Dzisiaj mam już 8 dzień okres.. Nie leci tak jak zwykle tylko bardziej jest to taka końcówka. Przez ten okres nie mogę się umówić na drożność..
I moje pytanie, jakie problemy z hormonami mogę mieć skoro miesiączka mi się tak przedłuża?
Zawsze miałam 6 dni i koniec. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja.

Hej dziewczyny. Wpadłam poinformować że @ przyszła dwa dni wcześniej. I razem z jej przyjściem kończymy starania!!!. Podjęliśmy decyzję razem!
Dzisiaj podpisaliśmy umowę o wynajem pół domku,w piątek odbieramy klucze i czeka nas przeprowadzka.
Wszystkim kobietka z dwiema kreseczkami życzę spokojnych 9miesiecy. A tym co się jeszcze nie udało trzymam kciuki za następny cykl. Buziaki.
Iza, powodzenia, trzymaj sie i mimo ze odpuściliśmy to życzę wam wpadki :) :*

Ciekawe, Szparka jeśli owu by się przesunęła drastycznie , to jest możliwość zajścia? Tak sobie bajdurzę ;)
Pewnie ze możliwe jesli tylko były przytulanka.

Mam bete chyba coś jest nie tak :(

Czekam na progesteron bo jeszcze nie ma

Kochana!!! To jest Piękna beta!!! Jakies bzdurne normy maja, nie tygodniami. Gratulacje!! Jest dobrze :) powtórz za 2 dni zeby sprawdzić przyrost. :) to bardzo dobry wynik na skończony 4tc.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Mam już pełne wyniki:

Załączniki

• 20170306_173634.png
    20170306_173634.png
    18,4 KB · Wyświetleń: 121
Napisali "kobiety będące w ciazy od 1-10 że beta powinna być od 202 do 231000... a ja mam wynik 117.28 więc według tej logiki nieprawidłowy... patrzyłam na inne normy i by się zgadzało "3-4 tydzień od owulacji od 9 do 130" ale już sama nie wiem
Nie przejmuj się, każde labolatorium ma inny zakres, tutaj masz szeroki podany. Najważniejsze,żeby po 2 dniach był przyrost o co najmniej 66 %

@bertha dziękuję Kochana ja już prawie zawału dostałam i byłam bliska płaczu. :*
A co myślisz o progesteronie? Doczytałam właśnie ze napisałaś dziękuję. :)
Kiedy Twoja beta? :)

reklama
Ale aktualną oponke mogę juz wyslać ;) tylko tam mieszkańca nie ma :)
chyba ze sie jeszcze ukrywa... o godz 20 bedzie wiadomo. raczej nie licze na cud. ale jesli Tobie gwiazdy mowia, to moze powinnam zacząć wierzyc :)

Bertha słonko masz wyniki??

Karolka, piekna beta!! Gratki[emoji322][emoji322][emoji322]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry