reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny. Wpadłam poinformować że @ przyszła dwa dni wcześniej. I razem z jej przyjściem kończymy starania!!!. Podjęliśmy decyzję razem!
Dzisiaj podpisaliśmy umowę o wynajem pół domku,w piątek odbieramy klucze i czeka nas przeprowadzka.
Wszystkim kobietka z dwiema kreseczkami życzę spokojnych 9miesiecy. A tym co się jeszcze nie udało trzymam kciuki za następny cykl. Buziaki.
Szkoda :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Napisali "kobiety będące w ciazy od 1-10 że beta powinna być od 202 do 231000... a ja mam wynik 117.28 więc według tej logiki nieprawidłowy... patrzyłam na inne normy i by się zgadzało "3-4 tydzień od owulacji od 9 do 130" ale już sama nie wiem

Cześć dziewczyny.
Potrzebuję porady..
Dzisiaj mam już 8 dzień okres.. Nie leci tak jak zwykle tylko bardziej jest to taka końcówka. Przez ten okres nie mogę się umówić na drożność..
I moje pytanie, jakie problemy z hormonami mogę mieć skoro miesiączka mi się tak przedłuża?
Zawsze miałam 6 dni i koniec. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja.

Hej dziewczyny. Wpadłam poinformować że @ przyszła dwa dni wcześniej. I razem z jej przyjściem kończymy starania!!!. Podjęliśmy decyzję razem!
Dzisiaj podpisaliśmy umowę o wynajem pół domku,w piątek odbieramy klucze i czeka nas przeprowadzka.
Wszystkim kobietka z dwiema kreseczkami życzę spokojnych 9miesiecy. A tym co się jeszcze nie udało trzymam kciuki za następny cykl. Buziaki.
Iza, powodzenia, trzymaj sie i mimo ze odpuściliśmy to życzę wam wpadki :) :*

Ciekawe, Szparka jeśli owu by się przesunęła drastycznie , to jest możliwość zajścia? Tak sobie bajdurzę ;)
Pewnie ze możliwe jesli tylko były przytulanka.

Mam bete chyba coś jest nie tak :(

Czekam na progesteron bo jeszcze nie ma

Kochana!!! To jest Piękna beta!!! Jakies bzdurne normy maja, nie tygodniami. Gratulacje!! Jest dobrze :) powtórz za 2 dni zeby sprawdzić przyrost. :) to bardzo dobry wynik na skończony 4tc.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Mam już pełne wyniki:

Załączniki

• 20170306_173634.png
    20170306_173634.png
    18,4 KB · Wyświetleń: 118
Napisali "kobiety będące w ciazy od 1-10 że beta powinna być od 202 do 231000... a ja mam wynik 117.28 więc według tej logiki nieprawidłowy... patrzyłam na inne normy i by się zgadzało "3-4 tydzień od owulacji od 9 do 130" ale już sama nie wiem
Nie przejmuj się, każde labolatorium ma inny zakres, tutaj masz szeroki podany. Najważniejsze,żeby po 2 dniach był przyrost o co najmniej 66 %

@bertha dziękuję Kochana ja już prawie zawału dostałam i byłam bliska płaczu. :*
A co myślisz o progesteronie? Doczytałam właśnie ze napisałaś dziękuję. :)
Kiedy Twoja beta? :)

reklama
Ale aktualną oponke mogę juz wyslać ;) tylko tam mieszkańca nie ma :)
chyba ze sie jeszcze ukrywa... o godz 20 bedzie wiadomo. raczej nie licze na cud. ale jesli Tobie gwiazdy mowia, to moze powinnam zacząć wierzyc :)

Bertha słonko masz wyniki??

Karolka, piekna beta!! Gratki[emoji322][emoji322][emoji322]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry