Lui ja nie pomogę, nigdy takiej długiej @ nie mialam[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja też nie miałamLui ja nie pomogę, nigdy takiej długiej @ nie mialam[emoji4]
A ja dobrze widzę że w opisie bety jest napisane Wskazane powtórzenie ?Mam bete chyba coś jest nie tak
Czekam na progesteron bo jeszcze nie ma
@bertha dziękuję Kochana ja już prawie zawału dostałam i byłam bliska płaczu. :*
A co myślisz o progesteronie? Doczytałam właśnie ze napisałaś dziękuję.
Kiedy Twoja beta?
Moja beta dopiero ok 20-tej. Ale u mnie bedzie raczej 0. Testy białe wiec nie ma nadziei.Bertha słonko masz wyniki??
Karolka, piekna beta!! Gratki[emoji322][emoji322][emoji322]
Cześć dziewczyny.
Potrzebuję porady..
Dzisiaj mam już 8 dzień okres.. Nie leci tak jak zwykle tylko bardziej jest to taka końcówka. Przez ten okres nie mogę się umówić na drożność..
I moje pytanie, jakie problemy z hormonami mogę mieć skoro miesiączka mi się tak przedłuża?
Zawsze miałam 6 dni i koniec. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja.
Masz rację chroń dziecko. A z innej beczki co masz za wózek? Bo śliczny jestCzesc dziewczyny!!! Nie nadrobie Nataniel pochlania mnie calkowicie, dni mijaja nam na spacerkach, bo pogoda boska robimy z wozkiem dziesiatki km tatus z nami jak ma wolne lub weekendy maly jest grzeczny, usmiecha sie swiadomie, kwiczy jak widzi cyca, gada po swojemu, no pociecha po calosci cud na cudami ♥ rosnie jak na drozdach, mam pelna reklamowke ubran juz mu za malych niestety mamy male problemy z tesciowa, bo powiedzialam, ze nie chce juz tam jezdzic, bo pali przy malym i zadne prosby nic nie daja i Tomek ma z nia porozmawiac a jesli to nic nie da to trudno, ja dziecka truc nie bede i w smierdzacym wozku wozic nie bede, bo wszystko tam zaraz lapie ten dym i smierdzi ja jestem chora, mialam zapalenie ucha i gardla, glos stracilam teraz juz lepiej, ale mam kaszel
Ja kochana trzymam kciuki za Twoją wysoka betę!! Cuda się zdarzają -pamiętajJestem po wizycie. Udało się wcześniej
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!!
Super przynajmniej wiesz na czym stoisz Życzę pięknej BetyJestem po wizycie. Udało się wcześniej
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!!
A to nie jest tak ze jedno badanie bety nic nie daje a ważne jest czy odp przyrasta po 48 godzin i może dlatego napisali żeby powtórzyć.Mam bete chyba coś jest nie tak
Czekam na progesteron bo jeszcze nie ma
Mam już pełne wyniki: