reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@bertha dziękuję Kochana ja już prawie zawału dostałam i byłam bliska płaczu. :*
A co myślisz o progesteronie? Doczytałam właśnie ze napisałaś dziękuję. :)
Kiedy Twoja beta? :)

Bertha słonko masz wyniki??

Karolka, piekna beta!! Gratki[emoji322][emoji322][emoji322]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja beta dopiero ok 20-tej. Ale u mnie bedzie raczej 0. Testy białe wiec nie ma nadziei.

Cześć dziewczyny.
Potrzebuję porady..
Dzisiaj mam już 8 dzień okres.. Nie leci tak jak zwykle tylko bardziej jest to taka końcówka. Przez ten okres nie mogę się umówić na drożność..
I moje pytanie, jakie problemy z hormonami mogę mieć skoro miesiączka mi się tak przedłuża?
Zawsze miałam 6 dni i koniec. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja.

Kurczę, ja tez nie wiem z czym to jest związane... pewnie macica wiedziała ze masz umówiona drożność i zrobiła na złość... :/

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Czesc dziewczyny!!! Nie nadrobie :( Nataniel pochlania mnie calkowicie, dni mijaja nam na spacerkach, bo pogoda boska :) robimy z wozkiem dziesiatki km :) tatus z nami jak ma wolne lub weekendy :) maly jest grzeczny, usmiecha sie swiadomie, kwiczy jak widzi cyca, gada po swojemu, no pociecha po calosci :) cud na cudami ♥ rosnie jak na drozdach, mam pelna reklamowke ubran juz mu za malych :) niestety mamy male problemy z tesciowa, bo powiedzialam, ze nie chce juz tam jezdzic, bo pali przy malym i zadne prosby nic nie daja i Tomek ma z nia porozmawiac :) a jesli to nic nie da to trudno, ja dziecka truc nie bede i w smierdzacym wozku wozic nie bede, bo wszystko tam zaraz lapie ten dym i smierdzi :( ja jestem chora, mialam zapalenie ucha i gardla, glos stracilam :( teraz juz lepiej, ale mam kaszel :(
20170305-150610_1.jpg

20170304-142149.jpg
Masz rację chroń dziecko. A z innej beczki co masz za wózek? Bo śliczny jest:D

Jestem po wizycie. Udało się wcześniej :D
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią :( gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować :D
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!! :)
Ja kochana trzymam kciuki za Twoją wysoka betę!! Cuda się zdarzają -pamiętaj

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie. Udało się wcześniej :D
Duphaston na 10 dni dwa x dziennie. W sobotę mimo wszystko podjechać na betę do jednego labolatorium a na amh do drugiego... masakra, bo w medicover amh nie robią :( gdyby stał się cud to Duphaston kontynuować. Ale cudu nie będzie, więc myślę, że @ przyjdzie.
Pani Doktor uważa, że wydzielina jest ok, a ona dla mnie jakaś dziwna, gęsta biała... Chyba zaczynam wariować :D
Pierwsze wrażenie pozostaje, to cudowny ginekolog!!! :)
Super przynajmniej wiesz na czym stoisz :):) Życzę pięknej Bety :)

Mam już pełne wyniki:

Mam tak samo :) tez robiłam w diagnostyce. Dla mnie te ich normy to o kant dupy pobić. Rozpiętość 1-10tc! Zmierzyłam bete po 48godz i ładnie przyrasta. Testy pokazuje dwie grube krechy, okresu brak, piersi bolą.

Przy ich normach bete mam
30,32
91,15

Więcej nie robię. Dla mnie ważne, ze przyrasta

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry