reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

test z soboty
Do tej pory nie mogę uwierzyć...
1463983959-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!! :) Oby coraz więcej takich testów się u Nas pojawiało :-)

reklama
Nie ;) jestem niania 2 dzieci. Chłopca 5 l i dziewczynki 2 l . Pilnuje po znajomości bo to dzieci kolego z pracy mojego męża. Czasami jest to 5godz/tyg a czasami 30/tyg . Ja niestety jestem uwiazana jeszcze na conajniej 6 lat w domu.. i nie mogę iść do pracy.. więc chodzę do szkoły / i nieoficjalnie pilnuje tej dwójki.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też oprócz paznokci zajmuje się dziećmi, trzeba mieć cierpliwość, ale ta praca daje tyle radości...:)

Gratuluje Ann :) i juz cichutko rowniez dziewczynom, ktore nie doczekały @, a juz powinna byc:))

eveee, Twoje objawy brzmią obiecująco ^^
U mnie @ jeszcze nie ma, ale czekam :) i jak sie dzis nie doczekam to jutro tez bede czekac :p ostatni cykl miałam 28 dni, po takim zazwyczaj mam 1-2 dni krótszy (od roku przynajmniej tak było, ze nie występowały 28-dniowe cykle jeden po drugim). Teraz jest 27dc wiec do końca dnia wszystko powinno sie wyjasnic.
Matko.. Spałam jak zabita i ciagle śniły mi sie jakies głupoty.. Pełno głupot. Wstałam dopiero i jestem przerażona, ze juz tak pozno:o pędzę z psami! Miłego dnia dziewczyny! I trzymam kciuki za Wasze testu:)) &&&

reklama
Do góry