reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ellena, skad jesteście ? W sierpniu bedzie zlot maltanczykow w Sulejowie pod Piotrkowem trybunalskim - moze byście wpadli z Suzi? ^^
Katkakatarinka, zawsze chciałam miec czarnego kota <3 i rozumiem, sama miałam wielki dylemat z adoptowaniem kolejnej suni, tym bardziej, ze chciałabym miec dzieci za pare lat. A na pomoc mojego wybranka raczej sie nie nastawiam, mimo, ze obiecywał. ;)

reklama
Hej dziewczynki, za te które jeszcze nie testowały trzymam mocno kciuki !
U mnie ze 3 testy zrobione negatywy rzeecz jasna.... i okres idzie bo zaczęłam plamić, także cykl 2 przede mną.

Delli my jesteśmy z Płocka.
Suzi póki co gubi włosy. Przy czesaniu jestem cała we włosach. Teraz miała pierwsze strzyżenie i jest lepiej. Mam nadzieje że wyrośnie z tego.

Dziewczyny głowy do góry! Idzie lato, wzrasta libido, człowiek bardziej zrelaksowany to testu z II posypią się jak grzyby po deszczu; )

Negatywny. Nastepny test dopiero w srode w terminie @! A tak w ogole to dzien dobry i milego dnia! Ja zaraz zaprowadzam dzieciaki do szkoly i biore sie za sprzatanie gotowanie pranie prasowanie itp.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

test z soboty
Do tej pory nie mogę uwierzyć...
1463983959-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry