reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry :) ja też miałam ze dwa razy mdłości przed @, która własnie przyszła wczoraj. :( do tego od owu codziennie aż do @ czuje jajniki, takie ćmienie, nie jest to ból, czasami chłód albo ciepło w okolicach jajników. Nie mam pojęcia czemu. Będę szła na usg,żeby gin zbadał.

reklama
Jest jakiś powód? Czy tak po prostu masz?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Biorę leki, ale przez cały cykl, a mdłości mam po owu. Mam wrażenie ze te objawy są silniejsze jak się staram. Teraz od dwóch cykli mam przerwę przed operacją i mdłości prawie nie ma. Chyba to moja głowa płata mi figle.

1usavcqgt1dml95x.png

Biorę leki, ale przez cały cykl, a mdłości mam po owu. Mam wrażenie ze te objawy są silniejsze jak się staram. Teraz od dwóch cykli mam przerwę przed operacją i mdłości prawie nie ma. Chyba to moja głowa płata mi figle.

1usavcqgt1dml95x.png
A co bierzesz? Ja też wcześniej myślałam, że to moja głowa po prostu, zwłaszcza że wtedy nie mierzyłam temperatury, ani nie robiłam testów owu, więc nie wiedziałam kiedy owu była. Ale w tym cyklu nie wstrzeliliśmy się, bo miałam infekcję, więc wiem na 100%, że ciąży z tego nie będzie, a mdłości mimo to są.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lanvin, wrzucilabys tabelke? duzo dziewczyn uciekło do zielonej tabelki, ciekawa jestem kto w staraczkach jeszcze został :)
Postaram się niedługo wrzucić :) od razu mówię, że jest niezupełniona, widziałam, że ktoś podawał dane, ale nikt mnie nie oznaczał, więc już tego nie znajdę. Dziewczyny, którym się coś zmieniło proszę o priv, będzie mi łatwiej uzupełnić :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

A ja ci powiem, ze juz chetnie bym sie z tego parku jurajskiego wyeksmitowała :D
A przyszla @ do ciebie w koncu? jesli nie, to kiedy kolejny test?

Nie przyszla wredota jedna [emoji35][emoji35] biorę luteinę 2x dziennie 50mg. I czekam. Dzisiaj boli mnie tak prawy jajnik ze aż mi noga drętwiała. Masakra jakaś. Test robiłam wczoraj biel vizira. Nie ma sensu testować. No chyba ze u mnie to jakiś cud i ciąża jest a kresek brak [emoji23] to byłby ewenement na skale światowa [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co bierzesz? Ja też wcześniej myślałam, że to moja głowa po prostu, zwłaszcza że wtedy nie mierzyłam temperatury, ani nie robiłam testów owu, więc nie wiedziałam kiedy owu była. Ale w tym cyklu nie wstrzeliliśmy się, bo miałam infekcję, więc wiem na 100%, że ciąży z tego nie będzie, a mdłości mimo to są.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja miałam mdłości i pełne objawy "ciążowe" zaraz po owu. Mimo braku ciąży, to był tzw LUF zespół nieprknieteho pęcherzyka, trzy razy przez ciążą. Warto to sprawdzić

f2w3rjjgpsehityp.png

Do góry