reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc nie poddawaj sie kochana i walcz!!! Naprawdę warto walczyć o swoje marzenia ja majac świadomość jak dlugo walczylam.o swoja córeczkę nigdy bym teraz nie zrezygnowalam z kolejnego brzdąca chociaz juz teraz wiem ze bedzie trudno ....
Kiedy przychodzi ta wredna @ zawsze kazda z nas czuje smutek i zrezygnowanie ale podobno zeby bylo pięknie musi byc czasem trudno ....
@shaggy juz teraz trzymam &&& za wizytę oby wszystko bylo po twojej mysli kochana !!!!

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miewa mdłości od owulacji? Nie wiem, czym to jest spowodowane, ciąża to na pewno nie jest, chyba że niepokalane poczęcie...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja tak miałam przed przerwą i sobie ciążę wkrecalam. Mi się wydaje, że to jakieś zawirowania hormonow.

Ja Ci powiem, że w pierwszej ciąży tego nie doświadczyłam ...a teraz nagminnie :) Boli jak diabli, to wiązadła macicy :) Najlepiej do kichnięcia kucnąć :)
A ja po ciąży mam tak do dzisiaj. Ale tylko z prawej strony. I tez nie zawsze. Chyba jakieś zrosty po cc mi się tam zrobiły. Sama nie wiem.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry