reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Aż się poplakalam i nadal cała się trzese... jestem przeszczesliwa ❤❤❤:)

Tak test wygląda po dluzszym czasie, wiem że już się nie powinno brać pod uwagę ale nie mam wątpliwości :)

Boże jak ja wytrzymam do wieczora żeby powiedzieć mężowi? :D

Co za cudowny prezent. Dziewczyny bierzcie Donga i pijcie ziółka. :) Myślę że to mogło Nam dużo pomóc bo ja mam cykle ekstra nieregularne i ponoć w ciaze nie łatwo wtedy zajsc a do tego mój Ł miał gorączkę parę tygodni temu.... a udało się w pierwszym cyklu picia ziółek i brania donga.

Super!!!! Gratulacje również dla tatusia ktory sie do tej drugiej kresuni przyczynił :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(
. Hej spokojnie. Moje 17cs w sumie, 7cs od obniżenia prolaktyny. Teraz cykl odpuszczony wyliczeniami. Też mam chwilę załamania, ale szybko mijają jak tylko mija ból @, uda się każdej z nas. Tylko musisz odusnac te czarnowidztwo.:happy:

Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(
Zostan i nie mow tak
Musisz ochlonac....
Ja.w.sobotę vmam testowac,a juz czuje bole okresowe....takze u mnie tez.bedzie lipa. Odczekaj troche w krzakach puki nie pójdZie okres i potem wracaj

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Kciuki zacisniete aby beta była po naszej stronie

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miewa mdłości od owulacji? Nie wiem, czym to jest spowodowane, ciąża to na pewno nie jest, chyba że niepokalane poczęcie...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry