reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry :) ja też miałam ze dwa razy mdłości przed @, która własnie przyszła wczoraj. :( do tego od owu codziennie aż do @ czuje jajniki, takie ćmienie, nie jest to ból, czasami chłód albo ciepło w okolicach jajników. Nie mam pojęcia czemu. Będę szła na usg,żeby gin zbadał.

reklama
Jest jakiś powód? Czy tak po prostu masz?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Biorę leki, ale przez cały cykl, a mdłości mam po owu. Mam wrażenie ze te objawy są silniejsze jak się staram. Teraz od dwóch cykli mam przerwę przed operacją i mdłości prawie nie ma. Chyba to moja głowa płata mi figle.

1usavcqgt1dml95x.png

Biorę leki, ale przez cały cykl, a mdłości mam po owu. Mam wrażenie ze te objawy są silniejsze jak się staram. Teraz od dwóch cykli mam przerwę przed operacją i mdłości prawie nie ma. Chyba to moja głowa płata mi figle.

1usavcqgt1dml95x.png
A co bierzesz? Ja też wcześniej myślałam, że to moja głowa po prostu, zwłaszcza że wtedy nie mierzyłam temperatury, ani nie robiłam testów owu, więc nie wiedziałam kiedy owu była. Ale w tym cyklu nie wstrzeliliśmy się, bo miałam infekcję, więc wiem na 100%, że ciąży z tego nie będzie, a mdłości mimo to są.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lanvin, wrzucilabys tabelke? duzo dziewczyn uciekło do zielonej tabelki, ciekawa jestem kto w staraczkach jeszcze został :)
Postaram się niedługo wrzucić :) od razu mówię, że jest niezupełniona, widziałam, że ktoś podawał dane, ale nikt mnie nie oznaczał, więc już tego nie znajdę. Dziewczyny, którym się coś zmieniło proszę o priv, będzie mi łatwiej uzupełnić :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

A ja ci powiem, ze juz chetnie bym sie z tego parku jurajskiego wyeksmitowała :D
A przyszla @ do ciebie w koncu? jesli nie, to kiedy kolejny test?

Nie przyszla wredota jedna [emoji35][emoji35] biorę luteinę 2x dziennie 50mg. I czekam. Dzisiaj boli mnie tak prawy jajnik ze aż mi noga drętwiała. Masakra jakaś. Test robiłam wczoraj biel vizira. Nie ma sensu testować. No chyba ze u mnie to jakiś cud i ciąża jest a kresek brak [emoji23] to byłby ewenement na skale światowa [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co bierzesz? Ja też wcześniej myślałam, że to moja głowa po prostu, zwłaszcza że wtedy nie mierzyłam temperatury, ani nie robiłam testów owu, więc nie wiedziałam kiedy owu była. Ale w tym cyklu nie wstrzeliliśmy się, bo miałam infekcję, więc wiem na 100%, że ciąży z tego nie będzie, a mdłości mimo to są.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja miałam mdłości i pełne objawy "ciążowe" zaraz po owu. Mimo braku ciąży, to był tzw LUF zespół nieprknieteho pęcherzyka, trzy razy przez ciążą. Warto to sprawdzić

f2w3rjjgpsehityp.png

Do góry