reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie przyszla wredota jedna [emoji35][emoji35] biorę luteinę 2x dziennie 50mg. I czekam. Dzisiaj boli mnie tak prawy jajnik ze aż mi noga drętwiała. Masakra jakaś. Test robiłam wczoraj biel vizira. Nie ma sensu testować. No chyba ze u mnie to jakiś cud i ciąża jest a kresek brak [emoji23] to byłby ewenement na skale światowa [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takie rzeczy przecież się zdarzają [emoji56][emoji56]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A dziewczyny z tylozgieciem zapomniałam napisać ... ja za radą @NeSSi w szczęśliwym cyklu leżałam na brzuchu ... nie wiem czy to ma znaczenia ale ja czuje, ze może mieć [emoji6] dlatego Wam napisałam.

@NeSSi [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ dziękuje za wskazówkę [emoji8]

Ja tez troche w tym cyklu na brzuchu, troche świeca ;) zobaczymy, czy cos to dało ;)
A Emsi, badasz moze szyjke? masz nisko czy wysoko? Ponoc na ciaze jest wysoko, ale ze te z tylozgieciem moga miec wlasnie odwrotnie - nisko... jak jest u ciebie?

Hej:)
Wyłaniam się :p Ciągle Was podczytuje, ale jakoś nie wiedziałam co pisać.

Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek :) no ale mamy wysyp listopadówek:) Nie wiem jak Wy ale ja lubię listopad ( może dlatego że mam urodzinki :p )

Dla dziewczynek, które nawiedziła @ - trzymam kciuki za następny cykl. Nie poddawać się :)

Witam nowe staraczki.

U mnie 43 dc jakieś 9 dpo. Czekamy chociaż jak widać na poniższym wykresie przytulanki tylko raz w tych najpłodniejszych dniach, więc nie liczę na nic :( Ale mnie ten cykl wymęczył pod względem długości- masakra jakaś.

@Lanvin u Ciebie też tak długo?

upload_2017-3-6_12-10-59.png

Załączniki

• upload_2017-3-6_12-10-59.png
    upload_2017-3-6_12-10-59.png
    10,7 KB · Wyświetleń: 447
Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Narazie czekam [emoji4] bety tez jeszcze nie robiłam ale chyba zrobię. Nie chce się za bardzo sfokusowac (mówiąc po polsku [emoji3]) tylko cieszyć i radować i oby Bóg dał, ze będzie wszystko dobrze [emoji6]

@mahonia, @Karolka2106 gratuluję pięknych kreseczek. Trzymam kciuki za to, zeby bylo wszystko dobrze!
Ja wlasnie bylam na becie, bede miala wyniki popoludniu.
W sumie dobrze sie czuję, tylko piersi bolą.
A do lekarza umowie sie jednak teraz w czwartek, bo endokrynolog prosiła, zeby jak najszybciej potwierdzić ciążę.
@Emsi* a Ty jak sie czujesz?
@Bulbasek a Ty??

@marc i Tobie sie uda! Nie zalamuj sie, walcz.

Kochanie ja się czuje bardzo dobrze [emoji3] w sobotę troszke przesadziłam z załatwianiem spraw i brzuch mnie ciągnął po południu. Polezalam i było lepiej. W niedziele (dzień @) piękne dwie krechy, wiec mam nadzieje, ze jest ok [emoji4] a dziś rano delikatne mdłości ale zjadłam co nie co i od razu lepiej się zrobiło.
Zastanawiam się kiedy do gina się umówić i wciąż nie mogę się zdecydować [emoji848]
A Ty jak się czujesz ?

A dziewczyny z tylozgieciem zapomniałam napisać ... ja za radą @NeSSi w szczęśliwym cyklu leżałam na brzuchu ... nie wiem czy to ma znaczenia ale ja czuje, ze może mieć [emoji6] dlatego Wam napisałam.

Emsi ja nie wiem czy mam tyłozgięcie ale w tym cyklu też leżę na brzuchu [emoji12]

To prawda, co do tego, że organizm płata figle...wczoraj byłam u koleżanki, ma siostrę koło 40 lat, nie pamiętam ile ma dokładnie. Z byłym mężem starali się o dziecko 6 lat! Rok temu złapała męża na zdradzie, wyrzuciła go z domu, po paru miesiącach poznała innego faceta i jako, że była przekonana, że nie może mieć dzieci (taka była diagnoza), to się nie zabezpieczali...i Aneta jest teraz w 11 tygodniu :) choć podobno była bezpłodna :) cuda się zdarzają

A tak przy okazji, witaj na forum :)

@mahonia @shaggy @Karolka2106, moje gratulacje!!

Nie mogę uwierzyć jaki wysyp ;)

Miło, że pytasz [emoji8] witam z krzaczorów :) podczytuje cały weekend, ale nie miałam za bardzo czasu na pisanie i w zasadzie nie mialam o czym...dzisiaj 41 dc, 7 dpo, czekam cierpliwie na @ ;) powinna przyjść 13 lub 14 marzec. W sobotę szukaliśmy butów dla Filipa, bo było mega ciepło, potem byliśmy na hulajnodze i na placu zabaw, wczoraj Filip był u ojca, a później poszliśmy do jego chrzestnej i pobawił się z jej córką, także weekend zleciał :)

Teraz siedzę w pracy i jem śniadanie :) po pracy lecę na fitness :) i muszę jeszcze zrobić ciasto, bo mały prosił i kokosowe fit kulki [emoji14]

A jak u Ciebie Basia, który dc?

@marc, ani mi się waż uciekać! Ja pewnie też sobie poczekam zanim się uda, ale w końcu na pewno się uda :) zobacz ile Spark się starała zanim się udało...Głowa od góry [emoji8]

A tak prezentuje się moja tempka:

1488786477-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
U mnie dzisiaj 15dc ale owu była chyba wczoraj bo bolało podbrzusze i ciągnął prawy jajnik [emoji6]
Ja też kupiłam Kubie buty takie przejściowe bo weekend był u nas mega ciepły, a pózniej byliśmy na rowerze [emoji3] ja jestem 6 dzień bez słodyczy i teraz wiem, że to naprawę nałóg.. telepie mną jak widzę słodycze [emoji33] ale narazie daje radę [emoji12]

Zostan i nie mow tak
Musisz ochlonac....
Ja.w.sobotę vmam testowac,a juz czuje bole okresowe....takze u mnie tez.bedzie lipa. Odczekaj troche w krzakach puki nie pójdZie okres i potem wracaj

Trzymam kciuki za test !! [emoji6]

Hej:)
Wyłaniam się [emoji14] Ciągle Was podczytuje, ale jakoś nie wiedziałam co pisać.

Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek :) no ale mamy wysyp listopadówek:) Nie wiem jak Wy ale ja lubię listopad ( może dlatego że mam urodzinki [emoji14] )

Dla dziewczynek, które nawiedziła @ - trzymam kciuki za następny cykl. Nie poddawać się :)

Witam nowe staraczki.

U mnie 43 dc jakieś 9 dpo. Czekamy chociaż jak widać na poniższym wykresie przytulanki tylko raz w tych najpłodniejszych dniach, więc nie liczę na nic :( Ale mnie ten cykl wymęczył pod względem długości- masakra jakaś.

@Lanvin u Ciebie też tak długo?

Zobacz załącznik 797836
Wyglada obiecujaco ten wykres [emoji14]

Emsi ja nie wiem czy mam tyłozgięcie ale w tym cyklu też leżę na brzuchu [emoji12]

U mnie dzisiaj 15dc ale owu była chyba wczoraj bo bolało podbrzusze i ciągnął prawy jajnik [emoji6]
Ja też kupiłam Kubie buty takie przejściowe bo weekend był u nas mega ciepły, a pózniej byliśmy na rowerze [emoji3] ja jestem 6 dzień bez słodyczy i teraz wiem, że to naprawę nałóg.. telepie mną jak widzę słodycze [emoji33] ale narazie daje radę [emoji12]

Trzymam kciuki za test !! [emoji6]

Sama nie wiem,bola mnie korzonki i nerki...jak to zwykle na okres :(

reklama

Ja też tej rady posłucham i teraz ciągle na brzuchu , wszystko wyjdzie za 12 dni.

Do góry