reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie przyszla wredota jedna [emoji35][emoji35] biorę luteinę 2x dziennie 50mg. I czekam. Dzisiaj boli mnie tak prawy jajnik ze aż mi noga drętwiała. Masakra jakaś. Test robiłam wczoraj biel vizira. Nie ma sensu testować. No chyba ze u mnie to jakiś cud i ciąża jest a kresek brak [emoji23] to byłby ewenement na skale światowa [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takie rzeczy przecież się zdarzają [emoji56][emoji56]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A dziewczyny z tylozgieciem zapomniałam napisać ... ja za radą @NeSSi w szczęśliwym cyklu leżałam na brzuchu ... nie wiem czy to ma znaczenia ale ja czuje, ze może mieć [emoji6] dlatego Wam napisałam.

@NeSSi [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ dziękuje za wskazówkę [emoji8]

Ja tez troche w tym cyklu na brzuchu, troche świeca ;) zobaczymy, czy cos to dało ;)
A Emsi, badasz moze szyjke? masz nisko czy wysoko? Ponoc na ciaze jest wysoko, ale ze te z tylozgieciem moga miec wlasnie odwrotnie - nisko... jak jest u ciebie?

Hej:)
Wyłaniam się :p Ciągle Was podczytuje, ale jakoś nie wiedziałam co pisać.

Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek :) no ale mamy wysyp listopadówek:) Nie wiem jak Wy ale ja lubię listopad ( może dlatego że mam urodzinki :p )

Dla dziewczynek, które nawiedziła @ - trzymam kciuki za następny cykl. Nie poddawać się :)

Witam nowe staraczki.

U mnie 43 dc jakieś 9 dpo. Czekamy chociaż jak widać na poniższym wykresie przytulanki tylko raz w tych najpłodniejszych dniach, więc nie liczę na nic :( Ale mnie ten cykl wymęczył pod względem długości- masakra jakaś.

@Lanvin u Ciebie też tak długo?

upload_2017-3-6_12-10-59.png

Załączniki

• upload_2017-3-6_12-10-59.png
    upload_2017-3-6_12-10-59.png
    10,7 KB · Wyświetleń: 452
Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Narazie czekam [emoji4] bety tez jeszcze nie robiłam ale chyba zrobię. Nie chce się za bardzo sfokusowac (mówiąc po polsku [emoji3]) tylko cieszyć i radować i oby Bóg dał, ze będzie wszystko dobrze [emoji6]

@mahonia, @Karolka2106 gratuluję pięknych kreseczek. Trzymam kciuki za to, zeby bylo wszystko dobrze!
Ja wlasnie bylam na becie, bede miala wyniki popoludniu.
W sumie dobrze sie czuję, tylko piersi bolą.
A do lekarza umowie sie jednak teraz w czwartek, bo endokrynolog prosiła, zeby jak najszybciej potwierdzić ciążę.
@Emsi* a Ty jak sie czujesz?
@Bulbasek a Ty??

@marc i Tobie sie uda! Nie zalamuj sie, walcz.

Kochanie ja się czuje bardzo dobrze [emoji3] w sobotę troszke przesadziłam z załatwianiem spraw i brzuch mnie ciągnął po południu. Polezalam i było lepiej. W niedziele (dzień @) piękne dwie krechy, wiec mam nadzieje, ze jest ok [emoji4] a dziś rano delikatne mdłości ale zjadłam co nie co i od razu lepiej się zrobiło.
Zastanawiam się kiedy do gina się umówić i wciąż nie mogę się zdecydować [emoji848]
A Ty jak się czujesz ?

A dziewczyny z tylozgieciem zapomniałam napisać ... ja za radą @NeSSi w szczęśliwym cyklu leżałam na brzuchu ... nie wiem czy to ma znaczenia ale ja czuje, ze może mieć [emoji6] dlatego Wam napisałam.

Emsi ja nie wiem czy mam tyłozgięcie ale w tym cyklu też leżę na brzuchu [emoji12]

To prawda, co do tego, że organizm płata figle...wczoraj byłam u koleżanki, ma siostrę koło 40 lat, nie pamiętam ile ma dokładnie. Z byłym mężem starali się o dziecko 6 lat! Rok temu złapała męża na zdradzie, wyrzuciła go z domu, po paru miesiącach poznała innego faceta i jako, że była przekonana, że nie może mieć dzieci (taka była diagnoza), to się nie zabezpieczali...i Aneta jest teraz w 11 tygodniu :) choć podobno była bezpłodna :) cuda się zdarzają

A tak przy okazji, witaj na forum :)

@mahonia @shaggy @Karolka2106, moje gratulacje!!

Nie mogę uwierzyć jaki wysyp ;)

Miło, że pytasz [emoji8] witam z krzaczorów :) podczytuje cały weekend, ale nie miałam za bardzo czasu na pisanie i w zasadzie nie mialam o czym...dzisiaj 41 dc, 7 dpo, czekam cierpliwie na @ ;) powinna przyjść 13 lub 14 marzec. W sobotę szukaliśmy butów dla Filipa, bo było mega ciepło, potem byliśmy na hulajnodze i na placu zabaw, wczoraj Filip był u ojca, a później poszliśmy do jego chrzestnej i pobawił się z jej córką, także weekend zleciał :)

Teraz siedzę w pracy i jem śniadanie :) po pracy lecę na fitness :) i muszę jeszcze zrobić ciasto, bo mały prosił i kokosowe fit kulki [emoji14]

A jak u Ciebie Basia, który dc?

@marc, ani mi się waż uciekać! Ja pewnie też sobie poczekam zanim się uda, ale w końcu na pewno się uda :) zobacz ile Spark się starała zanim się udało...Głowa od góry [emoji8]

A tak prezentuje się moja tempka:

1488786477-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
U mnie dzisiaj 15dc ale owu była chyba wczoraj bo bolało podbrzusze i ciągnął prawy jajnik [emoji6]
Ja też kupiłam Kubie buty takie przejściowe bo weekend był u nas mega ciepły, a pózniej byliśmy na rowerze [emoji3] ja jestem 6 dzień bez słodyczy i teraz wiem, że to naprawę nałóg.. telepie mną jak widzę słodycze [emoji33] ale narazie daje radę [emoji12]

Zostan i nie mow tak
Musisz ochlonac....
Ja.w.sobotę vmam testowac,a juz czuje bole okresowe....takze u mnie tez.bedzie lipa. Odczekaj troche w krzakach puki nie pójdZie okres i potem wracaj

Trzymam kciuki za test !! [emoji6]

Hej:)
Wyłaniam się [emoji14] Ciągle Was podczytuje, ale jakoś nie wiedziałam co pisać.

Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek :) no ale mamy wysyp listopadówek:) Nie wiem jak Wy ale ja lubię listopad ( może dlatego że mam urodzinki [emoji14] )

Dla dziewczynek, które nawiedziła @ - trzymam kciuki za następny cykl. Nie poddawać się :)

Witam nowe staraczki.

U mnie 43 dc jakieś 9 dpo. Czekamy chociaż jak widać na poniższym wykresie przytulanki tylko raz w tych najpłodniejszych dniach, więc nie liczę na nic :( Ale mnie ten cykl wymęczył pod względem długości- masakra jakaś.

@Lanvin u Ciebie też tak długo?

Zobacz załącznik 797836
Wyglada obiecujaco ten wykres [emoji14]

Emsi ja nie wiem czy mam tyłozgięcie ale w tym cyklu też leżę na brzuchu [emoji12]

U mnie dzisiaj 15dc ale owu była chyba wczoraj bo bolało podbrzusze i ciągnął prawy jajnik [emoji6]
Ja też kupiłam Kubie buty takie przejściowe bo weekend był u nas mega ciepły, a pózniej byliśmy na rowerze [emoji3] ja jestem 6 dzień bez słodyczy i teraz wiem, że to naprawę nałóg.. telepie mną jak widzę słodycze [emoji33] ale narazie daje radę [emoji12]

Trzymam kciuki za test !! [emoji6]

Sama nie wiem,bola mnie korzonki i nerki...jak to zwykle na okres :(

reklama

Ja też tej rady posłucham i teraz ciągle na brzuchu , wszystko wyjdzie za 12 dni.

Do góry