reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Karolka GRATULACJE :)
Antonia jak u Ciebie?
nie odzywałam się bo byłam nsa wyjeździe.
Dziś 26 dc ale temp. nie bardzo ciążowa, wieć czekam na @ i dalej będę się starac.
Zobacz załącznik 797816
U mnie w sob 36.98, nd 36.92, dziś 36.82. Dziś 24 dc wygląda jakby spadała ale jest dużo wyższa niż w tych samych dniach cyklu poprzedniego. Bo tam mialam 36.68. No cóż pozostaje narazie wierzyć ale jeśli będzie tendencja spadkowa to ....du..a :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(
Marc przestan pisać głupoty. Musisz porobić komplet badań i wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. Bez wszystkich badań to Można tylko gdybac. Może odpocznij trochę, zrób przerwę od forum. Mi to pomogło. Znowu mam siłę do działania.

Dziewczyny nie wierzę! :o aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....

Test 1 dzień przed miesiączka! :)
Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Kochane moje poradzcie jeśli nic się nie dzieje czy powinnam zapisywać się do gina wcześniej niż w 7 tc ?
Chciałam dopiero wtedy aby serduszko zobaczyć [emoji173]️

Edit: receptę na dupka mam w razie w

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@mahonia, @Karolka2106 gratuluję pięknych kreseczek. Trzymam kciuki za to, zeby bylo wszystko dobrze!
Ja wlasnie bylam na becie, bede miala wyniki popoludniu.
W sumie dobrze sie czuję, tylko piersi bolą.
A do lekarza umowie sie jednak teraz w czwartek, bo endokrynolog prosiła, zeby jak najszybciej potwierdzić ciążę.
@Emsi* a Ty jak sie czujesz?
@Bulbasek a Ty??

@marc i Tobie sie uda! Nie zalamuj sie, walcz.

@bertha trzymam kciuki kochana byc moze to wszystko u ciebie dobrze wróży i twoje starania dobiegaja końca &&&& mocno zaciśnięte .....
@Jestemblond witaj w gronie staraczek ja niestety na temat antykoncepcji hormonalnej sie nie wypowiem bo nigdy nie stosowalam ale za to trzymam.&&&& by @ nie przyszła .....

Tak w ogóle to Dzien dobry .... u mnie z rana.nie.dobry ale teraz juz zaczyna świecić sloneczko wiec kto wie moze bedzie tak ładnie jak wczoraj....
Życzę każdej miłego ,słonecznego poniedziałku.....

Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
O to kciukasy [emoji110] [emoji110] [emoji110] jest szansa że test nie wykrył :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie czekam w poczekalni... kolejka taka długa ze chyba conajmniej z godzinę będę czekać:( zastanawiam się nad beta... czy robić czy nie...

reklama
Do góry