reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Aż się poplakalam i nadal cała się trzese... jestem przeszczesliwa ❤❤❤:)

Tak test wygląda po dluzszym czasie, wiem że już się nie powinno brać pod uwagę ale nie mam wątpliwości :)

Boże jak ja wytrzymam do wieczora żeby powiedzieć mężowi? :D

Co za cudowny prezent. Dziewczyny bierzcie Donga i pijcie ziółka. :) Myślę że to mogło Nam dużo pomóc bo ja mam cykle ekstra nieregularne i ponoć w ciaze nie łatwo wtedy zajsc a do tego mój Ł miał gorączkę parę tygodni temu.... a udało się w pierwszym cyklu picia ziółek i brania donga.

Super!!!! Gratulacje również dla tatusia ktory sie do tej drugiej kresuni przyczynił :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(
. Hej spokojnie. Moje 17cs w sumie, 7cs od obniżenia prolaktyny. Teraz cykl odpuszczony wyliczeniami. Też mam chwilę załamania, ale szybko mijają jak tylko mija ból @, uda się każdej z nas. Tylko musisz odusnac te czarnowidztwo.:happy:

Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(
Zostan i nie mow tak
Musisz ochlonac....
Ja.w.sobotę vmam testowac,a juz czuje bole okresowe....takze u mnie tez.bedzie lipa. Odczekaj troche w krzakach puki nie pójdZie okres i potem wracaj

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Kciuki zacisniete aby beta była po naszej stronie

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miewa mdłości od owulacji? Nie wiem, czym to jest spowodowane, ciąża to na pewno nie jest, chyba że niepokalane poczęcie...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry