bertha
Fanka BB :)
Zrob bete i progesteron.Właśnie czekam w poczekalni... kolejka taka długa ze chyba conajmniej z godzinę będę czekać zastanawiam się nad beta... czy robić czy nie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrob bete i progesteron.Właśnie czekam w poczekalni... kolejka taka długa ze chyba conajmniej z godzinę będę czekać zastanawiam się nad beta... czy robić czy nie...
Aż się poplakalam i nadal cała się trzese... jestem przeszczesliwa ❤❤❤
Tak test wygląda po dluzszym czasie, wiem że już się nie powinno brać pod uwagę ale nie mam wątpliwości
Boże jak ja wytrzymam do wieczora żeby powiedzieć mężowi?
Co za cudowny prezent. Dziewczyny bierzcie Donga i pijcie ziółka. Myślę że to mogło Nam dużo pomóc bo ja mam cykle ekstra nieregularne i ponoć w ciaze nie łatwo wtedy zajsc a do tego mój Ł miał gorączkę parę tygodni temu.... a udało się w pierwszym cyklu picia ziółek i brania donga.
Dziękuję Kochana no ja byłam pewna ze przyjdzie wczoraj tak mnie bolał brzuch że myślałam że to tylko formalnośc to zrobię też tą betę jak już się kluc to za jednym razemZrob bete i progesteron.
DokladnieDziękuję Kochana no ja byłam pewna ze przyjdzie wczoraj tak mnie bolał brzuch że myślałam że to tylko formalnośc to zrobię też tą betę jak już się kluc to za jednym razem
. Hej spokojnie. Moje 17cs w sumie, 7cs od obniżenia prolaktyny. Teraz cykl odpuszczony wyliczeniami. Też mam chwilę załamania, ale szybko mijają jak tylko mija ból @, uda się każdej z nas. Tylko musisz odusnac te czarnowidztwo.Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(
Zostan i nie mow takMi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(
Kciuki zacisniete aby beta była po naszej stronieWow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @
Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc
Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).
U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku