reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny. Niestety nie testowałam dzisiaj, (brak testu w domu) wyslalam wczoraj męża po test ale oczywiście nie zdążył do apteki a w sklepie nie mógł znalesc. Jutro będę testować, zaprowadze dzieci do szkoły i sama pójdę do apteki. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie, bo jeśli pojawi się rano to nie ma sensu testu kupować.
Kciuki &&&& za jutrzejszy test!

reklama
eveee-28-Ewelina-1-26/05

Hej, hej! U mnie 28 dc, tempka 36,70, żółty śluz. Tempka spada, więc zapewne jutro jednak @ przylezie, ale się okaże.

Wczoraj byliśmy pół dnia na rowerach i tak mnie tyłek od siodełka boooli, że szok. :p

Ale mi narobilas ochoty na wycieczke rowerowa. Trzymam kciuki za test &&&&&

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś dostałam @ i nawet nie zdążyłam zatestować.Cykl 27 dni.Kiepsko się dziś czuje i hormony mną żądza.Wkurzona dziś chodzę.
Fabimama możesz mi wpisać do tabelki 5 cykl, następny termin 18.06.

Witam wieczornie! Mamy za sobą fantastyczny weekend. Byliśmy na zlocie przyczep kempingowych. Vo prawda mieliśmy tylko pożyczony namiot [emoji4]. Gitara przy ognisku. Jurajskie skałki. I mnóstwo bawiących się razem dzieci. Do tego piękna pogoda. Rewelacja!
Wczoraj testowałam - jedna kreska. @ we wtorek. Zobaczymy.

Kacha nowy cykl - nowa szansa! Ściskam mocno!

Trzymam kciuki za testujące!

Delli maltanczyki są świetne. My mamy nasza Suzi od 3 miesięcy. Na początku trochę narzekałam, że tyle z nią roboty, bo to prezent od M dla Ali na walentynki. Teraz sobie nie wyobrażam innego psa. Jest taka słodka, mądra i cierpliwa dla Ali, że ma wybaczone obgryzienie połowy drewnianych zabawek córci :)

Kacha to Cię brzydka @ zaskoczyła... choć jak tak to dobrze, że krótki cykl, szybciej można wznowić działania ; )

Delli maltanczyki sa przesliczne. I jeszcze podobaja mi sie shih-tzu (nie wiem jak sie to pisze). Niestety nie mozemy miec pieska bo nie mialby sie kto zajmowac. Ale za to mamy czarnego kocurka.
Kacha trzymam mocno kciuki zeby w tym cyklu sie udalo :)
Na szczescie juz wieczor. Ciezko mi sie przyzwyczaic ze znowu sama musze wszystko ogarniac i nie mam drugiej pary rak do pomocy. Najgorsze ze wieczorem nie ma sie do kogo przytulic. No ale ktos w rodzinie musi zarabiac ;-). Chyba w tym cyklu nic nie bedzie. Wszystko wskazuje na zblizajaca sie wredna @. Ale nie trace nadziei.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba jakiś pechowy miesiąc :p

Tak.. Wiem, ze maltanczyki sa wspaniałe :)) kiedys miałam dużego psa i nie wyobrażałam sobie inaczej, a dzis nie wyobrażam sobie zycia bez moich juz teraz dwóch bialaskow :) i juz chyba ciezko byłoby mi sie przestawić na psiaka, ktory gubi sierść *,* jakie to wygodne, ze klaczki nie latają po całym domu ^^

Do góry