reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pokazalabym wam tem iphone ale nie wiem gdzie jest, rozjebalam w pyl[emoji35]waliłam na ślepo gdzie popadnie, ratować próbował na poczatku ale potem wolał zabrać ręce.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha przepraszam że się śmieje ale jesteś the best[emoji16] [emoji16] [emoji16] nieźle musiał przeskrobac. Też nienawidzę wręcz, kretaczy!!!!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pokazalabym wam tem iphone ale nie wiem gdzie jest, rozjebalam w pyl[emoji35]waliłam na ślepo gdzie popadnie, ratować próbował na poczatku ale potem wolał zabrać ręce.

O matko kochana
Ale wiesz chyba tez bym rozwalila
Niedobrze jak klamie i osobiscie nie lubie klamstw :/ szacuneczek popieram :)
Ale juz wiecej sie nie denerwuj. [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Sorki cheebay, ale wyobrazilam sobie ciebie w stanie furii z tym młotkiem [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja nie wiem, jakieś przesilenie u tych samców chyba. U nas też awanti taka ze hej, w tym tygodniu jadę fo rodziców, nie chcę dziada na oczy oglądać. Po raz 10 ta sama historia, aż ręce mi opadły, więc powiedziałam że się wyprowadzam i ze niech sobie innej szuka. I od rana łazi z miną męcznnika i tylko stęka. Ugh.

Bo najgorzej jak ktoś kłamie my m trochę się długo docieralismy teściowa wręcz mnie nie znosiła i to miało wpływ na nas m zaczął kręcić oj długo by pisać teraz jest lepiej ja nie jestem ta zła ,ja tez zmieniłam nastawienie do jego rodziny dzis byliśmy u jego rodziców teściową wspomniała może by się o drugie postarać kurcze jakby wiedziała jak się staramy, potem pojechalismy na grób dziadka m w duchu poprisilam by tam na gorze pomógł nam był dobrym człowiekiem takim rodzinnym wiem ze głupia jestem, nie staram się aż tak mocno długo ale i tak mnie to dołuje

Sorki cheebay, ale wyobrazilam sobie ciebie w stanie furii z tym młotkiem [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja nie wiem, jakieś przesilenie u tych samców chyba. U nas też awanti taka ze hej, w tym tygodniu jadę fo rodziców, nie chcę dziada na oczy oglądać. Po raz 10 ta sama historia, aż ręce mi opadły, więc powiedziałam że się wyprowadzam i ze niech sobie innej szuka. I od rana łazi z miną męcznnika i tylko stęka. Ugh.
Ci faceci i.ich zagrywki
Dopiero do nich.dociera jak cos odwala
Wszyscy po tych samych piniadzach [emoji1]

Gdyby nie starsza corka juz bym miała bilet do pl w ręce. Ale ona sie tam nie odnajdzie. Nie chce działać pod wpływem impulsu ale ciezko. Bo jeśli okłamał mnie ( znow ) tym razem kiedy jestem w ciazy, znaczy ze nie ma żadnych skrupułów i najmniejszych świętości.
Teraz dzidziol jest #1, musze o nim myslec i donosić do końca. Potem zobaczymy.

Przykro mi ze biel[emoji17] mialam duża nadzieje ze sie Tobie udało...

Kochana przyjdzie i moja kolej ;-) spokojnie sobie czekam na rozwój sytuacji ;-) już się jakoś nastawiam na to ivf i dziecię na wiosnę 2018 [emoji51] Twoja córa dałaby sobie radę w pl mówię Ci. Mojego teścia dzieci z drugiego małżeństwa urodziły się w uk i chodziły tu do szkoły do 10r.z. A później przeprowadzili sie do pl. Poszli do anglojęzycznej szkoły i sobie chwała ;-) najgorsze jak chłop kłamie. A wnioskując z twojej reakcji to musiało być porządne oszustwo ze zareagowałas aż tak. Także myśl o sobie. I dzieciach. Jak to mój M mówi zawsze jemu ulżyło jak rodzice jego się rozeszli bo nie musiał słuchać ich kłótni. Albo jakieś ultimatum postaw może to coś pomoże ... trzymam kciuki [emoji173][emoji182]

A ja nie będę testować bo właśnie zaczęły się bóle przedokresowe.... więc to tylko kwestia czasu kiedy przyjdzie okres.

@cheebay wybacz ale na to rozwalenie młotkiem iPhona chce mi się śmiać :D nieźle musiał przegiac ten Twój, a jego wyraz twarzy musiał być boski. :p Ja bym się chyba i tak mimo wszystko nie odważyła tak ostro zareagować. :p

reklama
Ci faceci i.ich zagrywki
Dopiero do nich.dociera jak cos odwala
Wszyscy po tych samych piniadzach [emoji1]

A weź, w łeb se idzie strzelić. [emoji1] mój to też akurat z gatunku bajkopisarzy. Ale jest niegroźny, zmyśla jakieś pierdoly [emoji23] wystarczy wypuścić drugim uchem, kłamać na sZczęście nie umie. Ale jełop niesamowity, już nawet Teściowa ze mną trzyma sztame pod tym względem [emoji23]

Co do ataków furii, ja miałam 2. Raz rzuciłam w niego sloikiem z majonezem, ale mam zeza i rozbił się o ścianę - nie polecam, trudno się cholerstwa poZbyć ze ściany [emoji23] drugi raz rzuciłam pierścionkiem zaręczynowym, drugiego już chyba nie doczekam [emoji38] także na plus nie wyszłam zdecydowanie [emoji1]

Do góry