reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A weź, w łeb se idzie strzelić. [emoji1] mój to też akurat z gatunku bajkopisarzy. Ale jest niegroźny, zmyśla jakieś pierdoly [emoji23] wystarczy wypuścić drugim uchem, kłamać na sZczęście nie umie. Ale jełop niesamowity, już nawet Teściowa ze mną trzyma sztame pod tym względem [emoji23]

Co do ataków furii, ja miałam 2. Raz rzuciłam w niego sloikiem z majonezem, ale mam zeza i rozbił się o ścianę - nie polecam, trudno się cholerstwa poZbyć ze ściany [emoji23] drugi raz rzuciłam pierścionkiem zaręczynowym, drugiego już chyba nie doczekam [emoji38] także na plus nie wyszłam zdecydowanie [emoji1]
Ja jak zareaguje nerwowo to moj spier...a po kątach [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ale prawda jest taka,ze ja trzeba to trzeba !!!! Niech sie.ogarna

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)Zobacz załącznik 797720

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje :)

Wczoraj złapałam mojego M na kłamstwie..
Nie pierwszy raz i nie w błahej sprawie.
Gdyby okoliczności były inne pewnie w koncu spakowalabym sie i wyszła.
Póki co wywalilam go na dół, na w *uj niewygodna kanapę, rozpieprzylam młotkiem jego nowego iPhone a moje cisnienie poszybowało do 175/120 wiec od razu leki i do lozka. Nie moge sie gnojem tak stresować jak chce ta ciąże utrzymać.
Także tak sobie ogolnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O matko i córko! Nawet chyba nie chcę sobie wyobrazić co przeskrobał, skoro rozwliłaś jego IPhone! ;) Spróbuj spokojnie podejść do tematu - o ile to w ogóle jest możliwe. Dbaj o siebie!

Sorki cheebay, ale wyobrazilam sobie ciebie w stanie furii z tym młotkiem [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja nie wiem, jakieś przesilenie u tych samców chyba. U nas też awanti taka ze hej, w tym tygodniu jadę fo rodziców, nie chcę dziada na oczy oglądać. Po raz 10 ta sama historia, aż ręce mi opadły, więc powiedziałam że się wyprowadzam i ze niech sobie innej szuka. I od rana łazi z miną męcznnika i tylko stęka. Ugh.

Ja tę minę męczennika nazywam: "mina smutnego pluta" ^_^

Ja swojego kiedyś tak podrapalam w rękę że mu blizna została... aż mi głupio... to było nieświadomie bo się siłowalismy w kłótni kiedy próbował mi wyrwać telefon... wkurzalo mnie ze musiał wszystko widzieć co pisze i stwierdziłam że mu nie ustąpie a że wiadomo on jest silniejszy to chyba nieswiadomie zaczęłam walczyć pazurami. Wstydzę się tego strasznie że do tego stopnia poszło, obiecałam sobie ze nigdy wiecej nie doprowadze się do takiej złości. :p Czułam się jakbym go pobiła. :oo2:

My to raczej o jakieś drobnostki się kłócimy ale u nas to mi szybko przechodzi a on ma loty kilkudniowe. Ja to bym się wolała szybko godzić no ale z takim charakterkiem nie wygram i lepiej przeczekać. W pierwszym roku małżeństwa to takie miał fochy że obiadu odmawiał i spał w salonie haha coś w stylu zrobię żonie na złość nie wyśpie się i będę chodził głodny...teraz już wie że to mu się nie opłaca a ja wiem że jak wraca ze sklepu z flakami i parówkami to jeszcze Max dwa dni focha przed nami

Gdyby nie starsza corka juz bym miała bilet do pl w ręce. Ale ona sie tam nie odnajdzie. Nie chce działać pod wpływem impulsu ale ciezko. Bo jeśli okłamał mnie ( znow ) tym razem kiedy jestem w ciazy, znaczy ze nie ma żadnych skrupułów i najmniejszych świętości.
Teraz dzidziol jest #1, musze o nim myslec i donosić do końca. Potem zobaczymy.

Przykro mi ze biel[emoji17] mialam duża nadzieje ze sie Tobie udało...

Maleńka dbaj o siebie. Nakop mu do dupy. Może się ogarnie. I tak jak piszesz dzidziol jest no. 1 .

Wczoraj złapałam mojego M na kłamstwie..
Nie pierwszy raz i nie w błahej sprawie.
Gdyby okoliczności były inne pewnie w koncu spakowalabym sie i wyszła.
Póki co wywalilam go na dół, na w *uj niewygodna kanapę, rozpieprzylam młotkiem jego nowego iPhone a moje cisnienie poszybowało do 175/120 wiec od razu leki i do lozka. Nie moge sie gnojem tak stresować jak chce ta ciąże utrzymać.
Także tak sobie ogolnie.