reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję :) To nadal dopiero początki, ale miałam durne przeświadczenie, że uda się niemal od razu. Całe szczęście, że mam dużo roboty przez 7 dni w tygodniu to nie mogę tak analizować. Od dzisiaj zażywam pregnenolon, który jest prekursorem progesteronu, żeby wspomóc trochę pracę nadnerczy. Miałam zacząć wcześniej, ale paczka szła do mnie miesiąc. Zobaczymy :)
Oby pomogło i żeby kwiecień był owocny

reklama
:-(
ZalAmana jestem :-( cieszę sie z Waszych kreseczek, ale jestem zła na cała sytuacje, ze sie nie udaje :(
Płakać i wyć mi sie chce :-(
;-( depresje mam chyba
Ja tez mam czesto zalamania, ze jakbym mogla to bym ludzi powybijala.
Moze te cienie byly bo faktycznie zaszlas,ale nyc moze progesteronu bylo malutko..... nastepnym razem sie uda i bedziesz juz przygotowana. [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapisałam sie do ginekologa nowego innego tym razem do Pani... opinie ma bardzo dobre- tylko prywatnie znowu 150 zł pójdzie, ale powiem jej ze mam problem z plamieniem ostatnio mówiłam tamtemu ginekologowi i dupa nic na to nie powiedział, a ja tez głupia ze go nie pogonilam z tym bardziej, żeby przepisał dupka
Moj gin tutaj we wloszech byl niby w porzadku, pomocny i w ogole a jak co do czego przyszlo jak poszlam na wizyte z moim mezem,to mnie obrazil ze tak powiem, mowil ze nie mam sie spinac i ze jak z mala zaszlam naturalnie to i z drugim tez zajde.
Wqrwilam sie jak wyszlam z gabinetu,nawet plakalam :(
w ogóle powiedzialam mu,ze kontrolowalam progesteron,ze byl niski to powiedział ze mam nie myslec o tym,dac sobie czas.........mowilam,ze owulacje mam 3 razy do roku bo mam pco to stwierdzil ze to nie problem. A taki ponoć w porzadku byl....
W styczniu znalazlam dobrego endo-ginekologa ktoremu o wszystkim opowiedzialam . Dobre 30 minut to byla rozmowa a kolejne 30 sama wizyta. Zmierzyl mnie,zwazyl i co lepsze zaproponował clo bo przeciez jak nie zawsze owuluje to jakos chyba musze zajsc ;) byl wrecz przemily.
Ogolem bylam wykonczona staraniami a po.wizycie z.nim nabralam checi.
Moze.byc i tak,ze nie zajde z clo ale licza sie moje checi :) Marc glowa do gory. Teraz bedzies miala progesteron.wiec moze akurat zaskoczu. Grunt to znalezc kogos kto wyslucha,konkretnie odpowie i doradzi.
Ja jak kiedys zajde to obiecuje.sobie,ze cala ciaze u niego przeprowadze. Nie interesuje mnie nawet cena.
Najważniejsze,ze mnie zawsze dobrze traktuje. Szczerze mowiac nie spodziewalam sie tego po nim, nie myslalam ze takie Anioly jeszcze istnieja. Jak siedzialam u niego to czulam sie jakos spokojnie, nie wiem jak to wytlumaczyc..moze dlatego ze on jest taki spokojnu z natury i zrównoważony. Hehehe
To tyle marudzenia ;)

Moj gin tutaj we wloszech byl niby w porzadku, pomocny i w ogole a jak co do czego przyszlo jak poszlam na wizyte z moim mezem,to mnie obrazil ze tak powiem, mowil ze nie mam sie spinac i ze jak z mala zaszlam naturalnie to i z drugim tez zajde.
Wqrwilam sie jak wyszlam z gabinetu,nawet plakalam :(
w ogóle powiedzialam mu,ze kontrolowalam progesteron,ze byl niski to powiedział ze mam nie myslec o tym,dac sobie czas.........mowilam,ze owulacje mam 3 razy do roku bo mam pco to stwierdzil ze to nie problem. A taki ponoć w porzadku byl....
W styczniu znalazlam dobrego endo-ginekologa ktoremu o wszystkim opowiedzialam . Dobre 30 minut to byla rozmowa a kolejne 30 sama wizyta. Zmierzyl mnie,zwazyl i co lepsze zaproponował clo bo przeciez jak nie zawsze owuluje to jakos chyba musze zajsc ;) byl wrecz przemily.
Ogolem bylam wykonczona staraniami a po.wizycie z.nim nabralam checi.
Moze.byc i tak,ze nie zajde z clo ale licza sie moje checi :) Marc glowa do gory. Teraz bedzies miala progesteron.wiec moze akurat zaskoczu. Grunt to znalezc kogos kto wyslucha,konkretnie odpowie i doradzi.
Ja jak kiedys zajde to obiecuje.sobie,ze cala ciaze u niego przeprowadze. Nie interesuje mnie nawet cena.
Najważniejsze,ze mnie zawsze dobrze traktuje. Szczerze mowiac nie spodziewalam sie tego po nim, nie myslalam ze takie Anioly jeszcze istnieja. Jak siedzialam u niego to czulam sie jakos spokojnie, nie wiem jak to wytlumaczyc..moze dlatego ze on jest taki spokojnu z natury i zrównoważony. Hehehe
To tyle marudzenia ;)

Najważniejsze to dobry lekarz, u którego dobrze się czujemy. W końcu to jemu powierzamy swoje zdrowie i jak już się uda to zycie naszego babelka

Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)Zobacz załącznik 797720

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Do góry