reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pokazalabym wam tem iphone ale nie wiem gdzie jest, rozjebalam w pyl[emoji35]waliłam na ślepo gdzie popadnie, ratować próbował na poczatku ale potem wolał zabrać ręce.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha przepraszam że się śmieje ale jesteś the best[emoji16] [emoji16] [emoji16] nieźle musiał przeskrobac. Też nienawidzę wręcz, kretaczy!!!!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pokazalabym wam tem iphone ale nie wiem gdzie jest, rozjebalam w pyl[emoji35]waliłam na ślepo gdzie popadnie, ratować próbował na poczatku ale potem wolał zabrać ręce.

O matko kochana
Ale wiesz chyba tez bym rozwalila
Niedobrze jak klamie i osobiscie nie lubie klamstw :/ szacuneczek popieram :)
Ale juz wiecej sie nie denerwuj. [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Sorki cheebay, ale wyobrazilam sobie ciebie w stanie furii z tym młotkiem [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja nie wiem, jakieś przesilenie u tych samców chyba. U nas też awanti taka ze hej, w tym tygodniu jadę fo rodziców, nie chcę dziada na oczy oglądać. Po raz 10 ta sama historia, aż ręce mi opadły, więc powiedziałam że się wyprowadzam i ze niech sobie innej szuka. I od rana łazi z miną męcznnika i tylko stęka. Ugh.

Bo najgorzej jak ktoś kłamie my m trochę się długo docieralismy teściowa wręcz mnie nie znosiła i to miało wpływ na nas m zaczął kręcić oj długo by pisać teraz jest lepiej ja nie jestem ta zła ,ja tez zmieniłam nastawienie do jego rodziny dzis byliśmy u jego rodziców teściową wspomniała może by się o drugie postarać kurcze jakby wiedziała jak się staramy, potem pojechalismy na grób dziadka m w duchu poprisilam by tam na gorze pomógł nam był dobrym człowiekiem takim rodzinnym wiem ze głupia jestem, nie staram się aż tak mocno długo ale i tak mnie to dołuje

Sorki cheebay, ale wyobrazilam sobie ciebie w stanie furii z tym młotkiem [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja nie wiem, jakieś przesilenie u tych samców chyba. U nas też awanti taka ze hej, w tym tygodniu jadę fo rodziców, nie chcę dziada na oczy oglądać. Po raz 10 ta sama historia, aż ręce mi opadły, więc powiedziałam że się wyprowadzam i ze niech sobie innej szuka. I od rana łazi z miną męcznnika i tylko stęka. Ugh.
Ci faceci i.ich zagrywki
Dopiero do nich.dociera jak cos odwala
Wszyscy po tych samych piniadzach [emoji1]

Gdyby nie starsza corka juz bym miała bilet do pl w ręce. Ale ona sie tam nie odnajdzie. Nie chce działać pod wpływem impulsu ale ciezko. Bo jeśli okłamał mnie ( znow ) tym razem kiedy jestem w ciazy, znaczy ze nie ma żadnych skrupułów i najmniejszych świętości.
Teraz dzidziol jest #1, musze o nim myslec i donosić do końca. Potem zobaczymy.

Przykro mi ze biel[emoji17] mialam duża nadzieje ze sie Tobie udało...

Kochana przyjdzie i moja kolej ;-) spokojnie sobie czekam na rozwój sytuacji ;-) już się jakoś nastawiam na to ivf i dziecię na wiosnę 2018 [emoji51] Twoja córa dałaby sobie radę w pl mówię Ci. Mojego teścia dzieci z drugiego małżeństwa urodziły się w uk i chodziły tu do szkoły do 10r.z. A później przeprowadzili sie do pl. Poszli do anglojęzycznej szkoły i sobie chwała ;-) najgorsze jak chłop kłamie. A wnioskując z twojej reakcji to musiało być porządne oszustwo ze zareagowałas aż tak. Także myśl o sobie. I dzieciach. Jak to mój M mówi zawsze jemu ulżyło jak rodzice jego się rozeszli bo nie musiał słuchać ich kłótni. Albo jakieś ultimatum postaw może to coś pomoże ... trzymam kciuki [emoji173][emoji182]

A ja nie będę testować bo właśnie zaczęły się bóle przedokresowe.... więc to tylko kwestia czasu kiedy przyjdzie okres.

@cheebay wybacz ale na to rozwalenie młotkiem iPhona chce mi się śmiać :D nieźle musiał przegiac ten Twój, a jego wyraz twarzy musiał być boski. :p Ja bym się chyba i tak mimo wszystko nie odważyła tak ostro zareagować. :p

reklama
Ci faceci i.ich zagrywki
Dopiero do nich.dociera jak cos odwala
Wszyscy po tych samych piniadzach [emoji1]

A weź, w łeb se idzie strzelić. [emoji1] mój to też akurat z gatunku bajkopisarzy. Ale jest niegroźny, zmyśla jakieś pierdoly [emoji23] wystarczy wypuścić drugim uchem, kłamać na sZczęście nie umie. Ale jełop niesamowity, już nawet Teściowa ze mną trzyma sztame pod tym względem [emoji23]

Co do ataków furii, ja miałam 2. Raz rzuciłam w niego sloikiem z majonezem, ale mam zeza i rozbił się o ścianę - nie polecam, trudno się cholerstwa poZbyć ze ściany [emoji23] drugi raz rzuciłam pierścionkiem zaręczynowym, drugiego już chyba nie doczekam [emoji38] także na plus nie wyszłam zdecydowanie [emoji1]

Do góry