reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aaa! Gdybyś się ktoras zastanawiała co się kryje pod pojęciem "tort z tatara" [emoji1] [emoji7]

Ps. Z góry przepraszam wegetarianki, weganki i wszystkich co nie jedzą mięcha [emoji14]

1488741600-aaaaaa.jpeg
A fuj . Mój M może jeść codziennie, ja bym do ust nie włożyła.

reklama
My to raczej o jakieś drobnostki się kłócimy ale u nas to mi szybko przechodzi a on ma loty kilkudniowe. Ja to bym się wolała szybko godzić no ale z takim charakterkiem nie wygram i lepiej przeczekać. W pierwszym roku małżeństwa to takie miał fochy że obiadu odmawiał i spał w salonie haha coś w stylu zrobię żonie na złość nie wyśpie się i będę chodził głodny...teraz już wie że to mu się nie opłaca a ja wiem że jak wraca ze sklepu z flakami i parówkami to jeszcze Max dwa dni focha przed nami
Oj kobieto rozbawilas mnie. Siedzę na kanapie i płacze ze śmiechu. Chciałam mojemu przeczytać co za tekst mnie tak śmieszy ale tylko do stwierdzenia "obiadu odmawial" i dalej nie jestem w stanie przeczytać. Dziękuję Ci kochana, bardzo dawno tak się nie śmiałam.

1usavcqgt1dml95x.png

Oj kobieto rozbawilas mnie. Siedzę na kanapie i płacze ze śmiechu. Chciałam mojemu przeczytać co za tekst mnie tak śmieszy ale tylko do stwierdzenia "obiadu odmawial" i dalej nie jestem w stanie przeczytać. Dziękuję Ci kochana, bardzo dawno tak się nie śmiałam.

1usavcqgt1dml95x.png
Samo życie haha Ja wtedy jak na złość gulaszyk miesiwka jak ta lala i ciasta wypiekam Raz udałam ze poszłam spać i słyszałam jak tam z patelni wyjada po cichu więc już wiedziałam ze twardy w mowie a w czynach to juz co innego. Przespal się trzy razy na tych sprężynach w stołowym i teraz już choćby foch największy to i tak wraca do sypialni heh.

Taki tort Ci zrobil a Ty chcesz sie z domunwyprowadzac i mowisz zeby innej szukal :-D:errr::-D
Kobieca logika [emoji23] dzisiaj się menda podlizuje to i tatara dostałam [emoji1]
Ja zre wszystko co surowe
Nawet mieso swiezo zmielone na klopsiki [emoji23][emoji23][emoji23]
W ciąży tez sie objadalam surowizna,bo moglam. Dzięki Bogu ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ej, ja mam to samo [emoji1] od małego surowizne miałam, po matuli mam takie smaki. Zawsze mięcho na mielone wyjadałam, matka mnie ganiala potem bo brzuch mnie miał niby po tym boleć [emoji23]

reklama
Kobieca logika [emoji23] dzisiaj się menda podlizuje to i tatara dostałam [emoji1]

Ej, ja mam to samo [emoji1] od małego surowizne miałam, po matuli mam takie smaki. Zawsze mięcho na mielone wyjadałam, matka mnie ganiala potem bo brzuch mnie miał niby po tym boleć [emoji23]
No ja tez tak mam
Moj jak mnie widzi to sie krzywi,za to ja sie delektuje lepiej surowym niz sexem ;) [emoji1] i to samo z carpaccio mmmmm niebo w gebie takie surowe albo te kielbachy na.grilla mmmm cos wspanialego [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry