reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zapisałam sie do ginekologa nowego innego tym razem do Pani... opinie ma bardzo dobre- tylko prywatnie znowu 150 zł pójdzie, ale powiem jej ze mam problem z plamieniem ostatnio mówiłam tamtemu ginekologowi i dupa nic na to nie powiedział, a ja tez głupia ze go nie pogonilam z tym bardziej, żeby przepisał dupka

Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)Zobacz załącznik 797720

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! :)

u mnie niestety dupa... rano dostałam @ w 31 dc tak jak ostatnio.
Marzec spisuje na straty bo mojego M nie będzie

reklama
Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)Zobacz załącznik 797720

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry