reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane dzięki przede wszystkim za kciuki, teraz muszę wytrzymać, żeby mężowi jeszcze nie powiedzieć ... Dziś kończy tygodniowy dyżur w pracy, chcę jutro albo jak się umówię do ginki:)

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)Zobacz załącznik 797720

Gratulacje! :* Piękne krechy. :)

U mnie jeszcze 2 dni do @... chciałabym już testować ale się boję że za wcześnie i boję się porażki... obiecałam sobie ze nie będę testować przed @ ale jak widzę że innym wychodzą testy to mnie kusi żeby jutro spróbować. :(
Nie wiem czy jest sens robić bo objawy pół na pół dziwi mnie to że nie boli mnie podbrzusze jak zawsze tylko co jakiś czas jajniki ale może teraz po braniu donga i piciu ziółek się zmienia. Trądzik się pojawił jak zawsze i ciągle bym jadła. Temperatura 36.67 a po 2 godzinach spania (wiem ze troche mało ale zmierzylam:p) 36.9.
Muszę cierpliwie czekać chociaż nie nastawiam się na wiele, nadzieja jest ale bardzo malutka.

Jak ja Wam zazdroszczę tych kresek, gratuluję wszystkim :) Mi nic nie wychodzi... teraz czekam na @ i po idę do lekarza, niech mnie poprowadzi z tymi wszystkimi badaniami, jak to kontrolować bo ja jestem już głupia, czy potrafię kontrolować swój cykl...:sorry: przykre jest to, że zafasolkowanie nie jest takie proste, jakby niektórym się wydawało.:-( :(:-( :( Teraz się zastanawiam, jak Mi się udało z pierwszym dzieckiem, nie kontrolując za bardzo cyklu.

Dziewczyny, 14dpo, chyba nie ma wątpliwości:) a w nocy tak bolał mnie brzuch, że nie wiedziałam, czy to @ czy u babci na urodzinach mi coś zaszkodziło;)Zobacz załącznik 797720

Gratuluje i zazdroszczę ! [emoji6] ale listopadowy wysyp [emoji3]

Dziewczyny, mój M chciał byc wczoraj romantyczny i zanim ja położyłam małego to on porozkładał świeczki na parapecie i tak czekał na mnie pod kołdra. Szkoda tylko, że to były te okrągłe wkłady a on ich nie włożył do świecznika tylko położył prosto na parapet i zapalił [emoji849] rano wstaje a tu spalony parapet [emoji849][emoji23] zostały mi extra brązowe kółka po naszej romantycznej nocy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki moje Kochane.... co zrobić na niedobór progesteronu ? Bo te plamienia mam długo zawsze przed @ i chyba to jest to....

reklama
Dziewczynki moje Kochane.... co zrobić na niedobór progesteronu ? Bo te plamienia mam długo zawsze przed @ i chyba to jest to....

Zbadaj koniecznie progesteron.

Ja zawsze miałam plamienia przed @, ale progesteron w normie. Zaszłam w dwie ciąże. W cyklach których zaszłam to nie było plamienia. Taka nasza uroda :)

Ale jeśli nie nadałaś jeszcze progesteronu to koniecznie zbadaj.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry