reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluje i zazdroszczę ! [emoji6] ale listopadowy wysyp [emoji3]

Dziewczyny, mój M chciał byc wczoraj romantyczny i zanim ja położyłam małego to on porozkładał świeczki na parapecie i tak czekał na mnie pod kołdra. Szkoda tylko, że to były te okrągłe wkłady a on ich nie włożył do świecznika tylko położył prosto na parapet i zapalił [emoji849] rano wstaje a tu spalony parapet [emoji849][emoji23] zostały mi extra brązowe kółka po naszej romantycznej nocy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś tak spalilam parapet u mamy:p

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Co powiecie na mój wykres

Załączniki

• Screenshot_20170305-102438.png
    Screenshot_20170305-102438.png
    79,9 KB · Wyświetleń: 114
Witam wszystkie serdecznie w niedzielne przedpoludnie ...
@mahonia gratuluje Pozytyw jest i to bardzo ładny .... super!!!
@andzelika87 no masz racje nie jest to takie proste niestety zajść w ciążę od tak.sobie nie raz trzeba miesiace a nawet lata starań ...
P.s a nie ktore @andzelika87 to myślą że zajda jak facet na chwilkę im włoży i to do połowy ...tak w ogóle to jak próbowałas tego wynalazku ze swoim M ???moze to jakis złoty środek na zajście w ciążę :);):p

reklama
Tylko musi byc pewna czy owu byla, wuec trzeba albo testy robic lub temp.mierzyc.
Bo.ja w tym cyklu i niby po clo wzielam od 19 dc

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie! Nigdy nie od danego dnia cyklu tylko sugeruj sie owulacja i bierz np od następnego dnia po owu. To bardzo ważne, bo zablokujemy owulacje i rozregulujesz sobie całkowicie hormony.
Docia pewnie ma owu w 14-15dc dlatego bierze od 16dc, ale nie każdy ma tak samo owu.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry