reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluje i zazdroszczę ! [emoji6] ale listopadowy wysyp [emoji3]

Dziewczyny, mój M chciał byc wczoraj romantyczny i zanim ja położyłam małego to on porozkładał świeczki na parapecie i tak czekał na mnie pod kołdra. Szkoda tylko, że to były te okrągłe wkłady a on ich nie włożył do świecznika tylko położył prosto na parapet i zapalił [emoji849] rano wstaje a tu spalony parapet [emoji849][emoji23] zostały mi extra brązowe kółka po naszej romantycznej nocy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś tak spalilam parapet u mamy:p

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Co powiecie na mój wykres

Załączniki

• Screenshot_20170305-102438.png
    Screenshot_20170305-102438.png
    79,9 KB · Wyświetleń: 108
Witam wszystkie serdecznie w niedzielne przedpoludnie ...
@mahonia gratuluje Pozytyw jest i to bardzo ładny .... super!!!
@andzelika87 no masz racje nie jest to takie proste niestety zajść w ciążę od tak.sobie nie raz trzeba miesiace a nawet lata starań ...
P.s a nie ktore @andzelika87 to myślą że zajda jak facet na chwilkę im włoży i to do połowy ...tak w ogóle to jak próbowałas tego wynalazku ze swoim M ???moze to jakis złoty środek na zajście w ciążę :);):p

reklama
Tylko musi byc pewna czy owu byla, wuec trzeba albo testy robic lub temp.mierzyc.
Bo.ja w tym cyklu i niby po clo wzielam od 19 dc

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie! Nigdy nie od danego dnia cyklu tylko sugeruj sie owulacja i bierz np od następnego dnia po owu. To bardzo ważne, bo zablokujemy owulacje i rozregulujesz sobie całkowicie hormony.
Docia pewnie ma owu w 14-15dc dlatego bierze od 16dc, ale nie każdy ma tak samo owu.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry