reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gratulacje! :)

u mnie niestety dupa... rano dostałam @ w 31 dc tak jak ostatnio.
Marzec spisuje na straty bo mojego M nie będzie

Przykro mi kochanie ... odpocznij, naciesz się wiosną a marzec szybciutko zleci ... trzymam kciuki aby kwiecień zaowocował [emoji6][emoji110]️

@marc naprawdę bardzo dobrze zrobiłaś, ze się umówiłas do lekarza. Nie wychodź bez konkretnego planu. Mam nadzieje, ze to pomoże Ci zobaczyć dwie tluste kreseczki szybciutko [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi kochanie ... odpocznij, naciesz się wiosną a marzec szybciutko zleci ... trzymam kciuki aby kwiecień zaowocował [emoji6][emoji110]️

@marc naprawdę bardzo dobrze zrobiłaś, ze się umówiłas do lekarza. Nie wychodź bez konkretnego planu. Mam nadzieje, ze to pomoże Ci zobaczyć dwie tluste kreseczki szybciutko [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :) To nadal dopiero początki, ale miałam durne przeświadczenie, że uda się niemal od razu. Całe szczęście, że mam dużo roboty przez 7 dni w tygodniu to nie mogę tak analizować. Od dzisiaj zażywam pregnenolon, który jest prekursorem progesteronu, żeby wspomóc trochę pracę nadnerczy. Miałam zacząć wcześniej, ale paczka szła do mnie miesiąc. Zobaczymy :)

Po raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No każdy kolejny negatywny cykl pogłębia w nas uczucie smutku ...wiem bo sama starałam sie poprzednio aż 34cykle teraz nawet staram się nie myśleć co bedzie i czy w ogóle uda mi sie w najblizszym czasie zajść w ciążę dlatego podchodze poki co do wszystkiego z nastawieniem bedzie co ma byc.... u ciebie to dopiero 6cs uwierz mi ze to jeszcze wcale nie dlugo ... a za pierwszym strzalem to zachodzą przeważnie te kobiety ktorym ciąża nie.po drodze albo takie ktore potem.swoje maluszki wyrzucają do smietnika .... nie smuć sie kochana zobaczysz ze Tobie tez w koncu sie uda zreszta jak kazdej z Nas nie moze byc inaczej ....juz dziś trzymam &&&& za kolejny cykl ktory sie u ciebie zaczął ...
@marc ty również bądź mimo wszystko pełna wiary w to ze ujrzysz wymarzone 2 kreseczki juz niedlugo ...

Po raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie :(

Rozumiem, ja teraz mam 6 cs i czekam na efekty. I też mnie to dobija że się przedłuża

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No każdy kolejny negatywny cykl pogłębia w nas uczucie smutku ...wiem bo sama starałam sie poprzednio aż 34cykle teraz nawet staram się nie myśleć co bedzie i czy w ogóle uda mi sie w najblizszym czasie zajść w ciążę dlatego podchodze poki co do wszystkiego z nastawieniem bedzie co ma byc.... u ciebie to dopiero 6cs uwierz mi ze to jeszcze wcale nie dlugo ... a za pierwszym strzalem to zachodzą przeważnie te kobiety ktorym ciąża nie.po drodze albo takie ktore potem.swoje maluszki wyrzucają do smietnika .... nie smuć sie kochana zobaczysz ze Tobie tez w koncu sie uda zreszta jak kazdej z Nas nie moze byc inaczej ....juz dziś trzymam &&&& za kolejny cykl ktory sie u ciebie zaczął ...
@marc ty również bądź mimo wszystko pełna wiary w to ze ujrzysz wymarzone 2 kreseczki juz niedlugo ...
Dziekuje za slowa otuchy...
Tak na razie to poczatki starania sie ale zawsze jak mowilam ze rzuce anty to na bank bedzie mi ciezko zajsc no i wykrakalam:( 2 najblizsze mi przyjaciolki maja po dzieciatku i oczywiscie 2 z wpadki.... A czlowiek stara sie chce pragnie i dupa blada :( okropne to jest..... Trzymam za was wszystkie kochane kciuki!!!! Zeby juz byly tylko lzy radosci przed nami!!!

Do góry