reklama
martini6
Fanka BB :)
Dostalam @ [emoji26] 3 dni przed.... I dupa [emoji24] mozna zmienic w tabelce ze kolejna 9 kwiecien
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Gratulacje!
u mnie niestety dupa... rano dostałam @ w 31 dc tak jak ostatnio.
Marzec spisuje na straty bo mojego M nie będzie
Przykro mi kochanie ... odpocznij, naciesz się wiosną a marzec szybciutko zleci ... trzymam kciuki aby kwiecień zaowocował [emoji6][emoji110]️
@marc naprawdę bardzo dobrze zrobiłaś, ze się umówiłas do lekarza. Nie wychodź bez konkretnego planu. Mam nadzieje, ze to pomoże Ci zobaczyć dwie tluste kreseczki szybciutko [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martini6
Po raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie
Verq
Przykro mi kochanie ... odpocznij, naciesz się wiosną a marzec szybciutko zleci ... trzymam kciuki aby kwiecień zaowocował [emoji6][emoji110]️
@marc naprawdę bardzo dobrze zrobiłaś, ze się umówiłas do lekarza. Nie wychodź bez konkretnego planu. Mam nadzieje, ze to pomoże Ci zobaczyć dwie tluste kreseczki szybciutko [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję
MartaBarbaraWeronika
Po raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie
No każdy kolejny negatywny cykl pogłębia w nas uczucie smutku ...wiem bo sama starałam sie poprzednio aż 34cykle teraz nawet staram się nie myśleć co bedzie i czy w ogóle uda mi sie w najblizszym czasie zajść w ciążę dlatego podchodze poki co do wszystkiego z nastawieniem bedzie co ma byc.... u ciebie to dopiero 6cs uwierz mi ze to jeszcze wcale nie dlugo ... a za pierwszym strzalem to zachodzą przeważnie te kobiety ktorym ciąża nie.po drodze albo takie ktore potem.swoje maluszki wyrzucają do smietnika .... nie smuć sie kochana zobaczysz ze Tobie tez w koncu sie uda zreszta jak kazdej z Nas nie moze byc inaczej ....juz dziś trzymam &&&& za kolejny cykl ktory sie u ciebie zaczął ...
@marc ty również bądź mimo wszystko pełna wiary w to ze ujrzysz wymarzone 2 kreseczki juz niedlugo ...
Antonia2016
Dostalam @ [emoji26] 3 dni przed.... I dupa [emoji24] mozna zmienic w tabelce ze kolejna 9 kwiecien
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Rozumiem, ja teraz mam 6 cs i czekam na efekty. I też mnie to dobija że się przedłużaPo raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie![]()
martini6
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!Rozumiem, ja teraz mam 6 cs i czekam na efekty. I też mnie to dobija że się przedłuża
Ja chyba wlasnie w psychice musze podejsc co ma byc to bedzie bo za bardzo wszystko zaczynam przezywac
reklama
martini6
Dziekuje za slowa otuchy...No każdy kolejny negatywny cykl pogłębia w nas uczucie smutku ...wiem bo sama starałam sie poprzednio aż 34cykle teraz nawet staram się nie myśleć co bedzie i czy w ogóle uda mi sie w najblizszym czasie zajść w ciążę dlatego podchodze poki co do wszystkiego z nastawieniem bedzie co ma byc.... u ciebie to dopiero 6cs uwierz mi ze to jeszcze wcale nie dlugo ... a za pierwszym strzalem to zachodzą przeważnie te kobiety ktorym ciąża nie.po drodze albo takie ktore potem.swoje maluszki wyrzucają do smietnika .... nie smuć sie kochana zobaczysz ze Tobie tez w koncu sie uda zreszta jak kazdej z Nas nie moze byc inaczej ....juz dziś trzymam &&&& za kolejny cykl ktory sie u ciebie zaczął ...
@marc ty również bądź mimo wszystko pełna wiary w to ze ujrzysz wymarzone 2 kreseczki juz niedlugo ...
Tak na razie to poczatki starania sie ale zawsze jak mowilam ze rzuce anty to na bank bedzie mi ciezko zajsc no i wykrakalam