reklama
martini6
Fanka BB :)
Dostalam @ [emoji26] 3 dni przed.... I dupa [emoji24] mozna zmienic w tabelce ze kolejna 9 kwiecien
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Gratulacje!
u mnie niestety dupa... rano dostałam @ w 31 dc tak jak ostatnio.
Marzec spisuje na straty bo mojego M nie będzie
Przykro mi kochanie ... odpocznij, naciesz się wiosną a marzec szybciutko zleci ... trzymam kciuki aby kwiecień zaowocował [emoji6][emoji110]️
@marc naprawdę bardzo dobrze zrobiłaś, ze się umówiłas do lekarza. Nie wychodź bez konkretnego planu. Mam nadzieje, ze to pomoże Ci zobaczyć dwie tluste kreseczki szybciutko [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martini6
Po raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie
Verq
Przykro mi kochanie ... odpocznij, naciesz się wiosną a marzec szybciutko zleci ... trzymam kciuki aby kwiecień zaowocował [emoji6][emoji110]️
@marc naprawdę bardzo dobrze zrobiłaś, ze się umówiłas do lekarza. Nie wychodź bez konkretnego planu. Mam nadzieje, ze to pomoże Ci zobaczyć dwie tluste kreseczki szybciutko [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję To nadal dopiero początki, ale miałam durne przeświadczenie, że uda się niemal od razu. Całe szczęście, że mam dużo roboty przez 7 dni w tygodniu to nie mogę tak analizować. Od dzisiaj zażywam pregnenolon, który jest prekursorem progesteronu, żeby wspomóc trochę pracę nadnerczy. Miałam zacząć wcześniej, ale paczka szła do mnie miesiąc. Zobaczymy
MartaBarbaraWeronika
Po raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie
No każdy kolejny negatywny cykl pogłębia w nas uczucie smutku ...wiem bo sama starałam sie poprzednio aż 34cykle teraz nawet staram się nie myśleć co bedzie i czy w ogóle uda mi sie w najblizszym czasie zajść w ciążę dlatego podchodze poki co do wszystkiego z nastawieniem bedzie co ma byc.... u ciebie to dopiero 6cs uwierz mi ze to jeszcze wcale nie dlugo ... a za pierwszym strzalem to zachodzą przeważnie te kobiety ktorym ciąża nie.po drodze albo takie ktore potem.swoje maluszki wyrzucają do smietnika .... nie smuć sie kochana zobaczysz ze Tobie tez w koncu sie uda zreszta jak kazdej z Nas nie moze byc inaczej ....juz dziś trzymam &&&& za kolejny cykl ktory sie u ciebie zaczął ...
@marc ty również bądź mimo wszystko pełna wiary w to ze ujrzysz wymarzone 2 kreseczki juz niedlugo ...
Antonia2016
szkoda i jak widać te nasze objawy to takie chyba w głowieDostalam @ [emoji26] 3 dni przed.... I dupa [emoji24] mozna zmienic w tabelce ze kolejna 9 kwiecien
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Rozumiem, ja teraz mam 6 cs i czekam na efekty. I też mnie to dobija że się przedłużaPo raz 1 sie poplakalam mezowi ;( nie wytrzymalam... 6 cykl staran przed Nami... Wiem ze moze to nie jakos strasznie dlugo ale meczace to strasznie
martini6
Trzymam kciuki za Ciebie mocno!!Rozumiem, ja teraz mam 6 cs i czekam na efekty. I też mnie to dobija że się przedłuża
Ja chyba wlasnie w psychice musze podejsc co ma byc to bedzie bo za bardzo wszystko zaczynam przezywac
reklama
martini6
Dziekuje za slowa otuchy...No każdy kolejny negatywny cykl pogłębia w nas uczucie smutku ...wiem bo sama starałam sie poprzednio aż 34cykle teraz nawet staram się nie myśleć co bedzie i czy w ogóle uda mi sie w najblizszym czasie zajść w ciążę dlatego podchodze poki co do wszystkiego z nastawieniem bedzie co ma byc.... u ciebie to dopiero 6cs uwierz mi ze to jeszcze wcale nie dlugo ... a za pierwszym strzalem to zachodzą przeważnie te kobiety ktorym ciąża nie.po drodze albo takie ktore potem.swoje maluszki wyrzucają do smietnika .... nie smuć sie kochana zobaczysz ze Tobie tez w koncu sie uda zreszta jak kazdej z Nas nie moze byc inaczej ....juz dziś trzymam &&&& za kolejny cykl ktory sie u ciebie zaczął ...
@marc ty również bądź mimo wszystko pełna wiary w to ze ujrzysz wymarzone 2 kreseczki juz niedlugo ...
Tak na razie to poczatki starania sie ale zawsze jak mowilam ze rzuce anty to na bank bedzie mi ciezko zajsc no i wykrakalam 2 najblizsze mi przyjaciolki maja po dzieciatku i oczywiscie 2 z wpadki.... A czlowiek stara sie chce pragnie i dupa blada okropne to jest..... Trzymam za was wszystkie kochane kciuki!!!! Zeby juz byly tylko lzy radosci przed nami!!!